![]() |
Tak, to było na ts. Gmy zrobili konkurs na golden seta, kto pierwszy zabije potworki lub przejdzie do nagród bez deda - wygrywa ;)
|
SS Serhena jest z ots lub sfakowany. Taki wyglad "Exevo Gran Mas Tera" jest na otsach.
|
@up
To nie jest czar rzuczany przez tego czlowieczka tylko to jest jakis specjalny czas tego Overlorda bo jakbys sie przypatrzyl na ssa to na srodku tego czaru jest ten potwór. |
Ej to nowa jakaś tibia będzie??
|
Cytuj:
|
To już się robi nudne cały czas te same zdjęcia <ziewa>.
|
Cytuj:
proste Bov~ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
no no, napewno zdobyles palkiem i nie padles na combo ;] |
@Up
Na pewno nie jestes 13-to letnim neo kid'em i na pewno znasz sie na wszystkim lepiej niz inni :baby: |
Cytuj:
|
Up: No to może opisz jak tam się dostałeś (do szkrzynki)? Bo tam chyba nawet kratki wolnej nie ma, a coś ciężko mu uwierzyć, że zabiłeś tam część i to sam(problem z leczeniem hitów od tylu potworków już nie wspomnie).
|
macie dowód:
http://img141.imageshack.us/img141/9...enbootsjk6.jpg : ) po prostu jestem PRO eheh G helmet dałem koledze tzn best friend - Neust |
Loth nie kozacz :P Immortal Humcio here :>
|
Nie kozacze... tylko daje im dowód że mam te rar item... na TS :]
|
A ja sie zastanawiam jak taki ktos jak Ty szybki lols mogl zostac tutorem :P bez obrazy ale swego czasu codziennie trapowales ludzi na non-pvp a teraz im pomagasz? hehe no comments :)
oftop wiem :D |
Dałby ktoś linka do jakiegoś tematu na innym forum z ssami z test servera? Bo tutaj to za duzo zdjec niema. Chodzi mi o jakies tibiahispano czy tibiabr.
|
On ma mojego ss ;(;(;(;(
|
Kiedyś zabijałem lecz z tym skończyłem to mój last post here bb : p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:57. |