![]() |
zauwazyliscie ze www.tibia.com nie chodzi :p co to moze znaczyc ?
|
@up
to znaczy że tibia.com nie chodzi! |
Czemu Tibia.com nie dziala :D
|
to co ty myślisz ze jak masz większy lvl to jesteś lepszy ? jaki kolo :D
|
A gdyby kolor Outfita zmieniał sie w zależności od ekwipunku który mam na sobie? Fajnie by było ;p
Może wprowadzą to do następnego Update? ;) |
Cytuj:
|
Kiedy Update?
Czy wie ktos kiedy będzie update?
|
Niewiadomo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! juz chyba z 15 osoba sie o to pytaX(
|
Cytuj:
|
Jestem przeciw tym itemom po prawej ! Mamy juz tyle armorow itd. ze nie trzeba wiecej, a bronie sie przydadza bo malo jest rozdzek jak i dla sorca jak i dla druida. Ale to co oni teraz z ta tibia chca zrobic to zal w update 10.0 moze jeszcze 3D tibia bedzie ? Glupota, teraz tibia stanie sie jak wiekszosc MMORPG...
|
Cytuj:
|
to widać by było "maitki"... A mnie osobiście cieszą zmiany... Mam tylko nadzieje ,że te książki nie ulepsza maga : > tylko będzie je trzeba gdzieś uzupełniać co 3 godziny ... w ogóle ,żeby coś zrobili w kierunku utrudnienia życia botom...
I naprawdę cieszyłoby mnie gdyby : P można było w miejsce ropy wsadzić konia... ale to na to pewnie maaase czasu poczekamy... |
Cytuj:
|
Wlasnie przez takie update przestalem grac w Tibie.''Pieczenie ciasteczek i jedzenie przy piecyku...''Na co komu to potrzebne?...CipSoft coraz bardziej zapomina o prawdziwych potrzebach graczy jak nowe tereny,ciekawe questy itp.Ostatnio dodaja aby same smieci jak wlasnie:nowe jedzenie,plywalnie i niepotrzebne ozdoby do domku.Co do nowych itemow?Zadne mi sie nie podobaja.Wszystko przebajerowane.Gdy zaczynalem przygode z Tibia kojarzyla mi sie ona z prostota ktora jednak miala cos w sobie co przyciagalo na dlugie miesiace.Chetnie bym jeszcze zagral ale gdyby powstal server z tibia 7.5 lub 7.6.To byly czasy...
|
Lol
A nie macie wrazenia ze z kazdym update tibia zchodzi na psy? xd Teraz to bedzie diablo 2d, odkad zaczeli mieszac czyli od czasow tibi 7.6 kazdy update jest gorszy.
|
Cytuj:
|
@UP
Zgadzam się. Tibia przez niektóre update'y traci urok i dużo ludzi już w nią nie gra bo poprostu im się znudziła. Tibia staje się jak prawdziwe... MMORPG :p .Tak jak MU i inne gówna. _________________________________________ Pisze poprawnie po polsku. |
z tego co widzę do dla was tibia to exp exp exp exp i loot loot loot loot i tak 24/7 i wtedy byli byście szczęśliwi multum miejsca do expienia i pełno kasy a właśnie ze sie mylicie bo exp jest najmniej ważną częścią tej gry. Jeżeli wasz dzień w tibi zaczyna sie od tego gdzie dzisiaj poexpie albo na jaki hunt pójdę to szczerze mi was zal ponieważ wasze postrzeganie prawdziwego sensu tibi jest ograniczone
|
Cytuj:
|
Client 8.2 można ściągnąć z oficjalnej strony Cipsoftu (http://download.cipsoft.com/tibiatestserver820*****), ale po co Ci on? Na testservie mogą grać tylko tutorzy, a OTSów jeszcze raczej nie ma...
PS. W linku na końcu trzeba dopisać .e.x.e (oczywiście bez kropek w środku wyrazu). |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:07. |