![]() |
Mi się najbardziej podobał facet co grał na akordeonie. Widać, że ma dużą pasję. :)
K.Jay |
A mi się podobali ci masochiści xD Ten fakir,piroman i ta dziewczyna xd
|
Perkusistka, która miała bodajże 3x "tak"- nic wyjątkowego. Nie "talent", ale zwykłe poświęcenie cząstki czasu wolnego na ćwiczenie.
|
|
Cytuj:
|
Nie wie ktoś jaki tytuł nosi utwór, który Marcin zagrał na akordeonie? Z góry dziękuje. ;)
K.Jay |
Cytuj:
W ogole, po pierwszym odcinku nowego programu oczekiwalem zdecydowanie wiecej. |
Cytuj:
A ten gość z flagami na początku... argh |
Mi jedynie podobaly sie wystepy goscia na akordeonie, ojca cyrkowca z corka oraz parodia Melkart Ball :D
|
Nie wiadomo czemu wszyscy śmieją się z akordeonistów praktycznie nic o granej przez nich muzyce nie wiedząc, a jak zobaczą jednego przeciętnie grającego na akordeonie gościa w tv, to dopiero zmieniają poglądy.
Ah, te stereotypy :F @edit No chociaż może i przeciętny akordeonista, to jednak po zastanowieniu przyznam wam rację- w tym odcinku był jednym z najlepszych uczestników, ale jest to bardziej uwarunkowane tym, iż prawie nikogo wyjątkowego nie było. |
Odcinek bez jakiś super ludzi, za to pączek lat 16 mnie zadziwił pozytywnie. Głos wspaniały.
|
Dokładnie, pączka słuchało się dużo lepiej niż te wszystkie Klaudie i inne śpiewaczki.
|
Ten pierwsz odcinek to masakra 3x tak dla babci z dziadkiem chyba z litości albo koleś z tymi maskotkami według mnie był beznadziejny a co do reszty się zgadzam = ) akordeon, ojciec z córka i ten pączek jest telant.
|
Parodia melkart ball <333 :D
Ten ojciec z córką mi się jakoś niezbyt podobał :S |
Co Myślicie o Marcinie Majewskim? Według mnie ma bardzo dobry czysty głos można go porównać według mnie z wykonawca Placebo według mnie nr1.. =) jak narazie
|
Koleś na basowej wymiatał, szkoda, że był jakiś niezrównoważony psychicznie.
|
Cytuj:
|
Ten tranwestyta z statułą wolności na glowie numer 1.
On w ogóle przeszedł? |
Ej, ale tyle tych śpiewakowców to oni sobie mogą odpuścić ;s...
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:36. |