![]() |
Dragg
Ja zabilem na solo dragga. mialem 28lvl skille 60/60 5 uhów poszlo (waliłem z GS'a) :P
|
Palek
Ja na 9 lvl zabiłem beholdera skille 60/60 ;) ale kumpel mi blokował
|
1.zabiłem na rooku:)sam!! mino na 4 levelu.
2.8 level-valkirya MAGIEM 3.13 level Mlevel:21 -zabiłem z blockerem ale deadnął:D:D:D dragona z SD kilku i bez UH(mój blocker deadnał i miał crown seta więć sobie wziąłem:) ) 4.level 15-PK na 59 SAM(przez przypadek pusiclem 1 SD a potem dobiłem) -------Aktualnie(magiem)mam 16 poziom. skille 24/25 Mlvl:26:(-------- |
3x dragon solo, w tym 1 ze spearów :)
|
Ja na 51 lvlu paladynem ze skillami 83/64 pokonałem solo dragon lorda :evul:
|
JA zabilem gs solo 15 pall skille 46/38 na securze uzywalem uhalem sie kilka razy
Arquero kiki 46/38 wzrastaja secura |
Witam po przerwie związanej z grą (skillowanie i hunty),
do tej pory najlepszym moim potworem solo był Giant Spider, teraz po zakupie PACC`a i wykupieniu promocji (Elite Knight) poszedłem na Black Knighta. Był on oczywiście na domku, który znajduje się na bagnach obok Venore. Na wszelki wypadek miałem 5 UH-ów, z czego 1 użyłem (fajne Exori mi puścił :] ). LooT nawet fajny: - knight axe, steel helmet i 72 GP. Aha, oprócz tego w dead human (by black knight, ofkorz :tongue: ) znalazłem blue robe, elven amulet i backpack z 450 GP + lina i łopata. Nice... B) |
Valkirie na 9 lv 30/30 :)
|
Z czego jestem dumny...
Sam to sobie Dragi soluje (czasem pare UH schodzi ;( ) A z ekipą to na Dragon Lordy które nie są oczywiście same tylko w towarzystwie :evul: Raz byłem z kumplani na Demonie, ale jak zobaczyłem jakie Packi daje knightom to po jednym strzale z SD zrezygnowałem ;) Ale mam satysfakcje, że go widziałem B)
|
Jak narazie to rotek.
|
Lol
Moj najlepszy potworek to zerk mialem 9 lvl skils 61\54 pall :p ale niestety bylo minelo hack :/
|
Solo Zerk!
nie no musze sie pochwalić ! 15 lvl solo zerk ! :) to dobry wynik ? :D przedchwilą go zabiłem z utamo vita zostało yellow hp... niestety nie zrobiłem screena :/ ale na solo mam 15 lvl 21 mlvl ( zabiłem go tylko z hmm ). Max hit to 130 hp, sie przestałesyzłem, zabiłem go i yellow hp coś okolo 60 hp ! mówice co o tym myślicie, czy wy naprzykład zabiliście solo zerka na 11 lvl :) ale przypominam tylko z hmm ! poszło 0 uhów ! tylko na manie i życiu ( nawet zaczynałem ze 150 mp ).
|
A mój najsilniejszy stworek too....Na 20 lvl palkiem 13 m lvl:) 55/46
Nieziemskosily ,niezwyciężony...MINOTAUR GUARD :cup: (LOL) Pierwszy raz ruszyłem sie z dwarfow :D |
Zerk SOLO!!!
Dzisiaj natknołem się na zerka. Oczywiście próbowalem zwiać ale on był szybszy ode mnie, więc postanowiłem walczyć :tongue: . Nie mineło pół minuty zerk był martwy :] . Loot 1 gp i chain armor. :tongue:
15 lvl Sorc Titania |
Cyc
9lv sorcem |
Beholder
ja zabilem na solo z 13+ lvl i skillem 45/43 beholdera i wypadl beholder shield
heh.. |
Ja zabilem sorcem draga level 19 (27 level magiczny) bez uh iha exury gran exury i tego typu badziewów. Miałem wyczarowane 2 scouty i 27hp na koncu akcji
|
Najlepsze co blokowalem to gs (4 uhy).
Solo co najlepszego zabilem to drag ktory mial yellow hp na Eb. :D Rowniez niezlym wycznem jest zabicie arcanisty i 3 scoutow na raz xD |
najlepsze solo : banshee(2) ,dle(juz chyba 3 :Dlol) <----- oczywscie osobno
team 1 demon |
potworek :)
moimi najlepszymi potworkami byly orc berserker i dwarf guard (przy orcu troche uhow zeszlo) :) (pall 17 skille 52/42) B)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:30. |