Notopeczek |
23-06-2009 00:08 |
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez acroma
(Post 2575394)
eh sua pisze tu pierwszy raz od 2-3 lat i kurcze to naprawde wyglada jakby to goral trafil w twoj czuly punkt i jedziesz glebiej sam sie pod soba podkopujac.
|
nietrafil ,chyba wlansie ja trafilem jezeli odrazu po napisaniu posta o tym ze dupy w rl neiwdzial(pomimo ze post byl niekierowany do niego specialnie),przyszedl i sie czepia wszytskiego co mozna,mi to akurat zwisa bo typ nawte neiwidzial rebeki w rl wiec to tak jakbym napisal ze goral to murzyni smierdzi kupa ..smiac a raczej plakac mi sie chce tylko,jak mozna sie stoczyc i zblaznic,no ale chociaz na kompie i forum moze pokazac jako to jest maczo..bo w rl pingle +13 sloiczki,z haty niewylazi bo tibia wazniejsza i co on moze wiedziec o dupach :D,zreszta prawde mowiac ty chyba tez prucz deseczki na kolkach swiata niewidzisz..wiec wogole zkim ja gadam....
@leszczu
nieeeee jak najbardziej nie juz zmienie na stocznie szczecinska:D
@ames
tutaj sie zgodze z toba chyba tylko jebane geje laza na solarke pozniej mysla ze sa ladnymi...gejkami :D
@Bartholomew
a ja dalej niejarze o co wszystkim biega z tym blondem,mam przeciesz inny kolor i zawsze mialem raz po pijaku dla zabawy sie przefarbowalem raczej dla jaj niz zeby wygladac jak swinia:D
no ale chyba jak ktos sie niema czego czepic to sie czepia ortografi albo koloru wlosow :D albo pkp gdzie ja nieprcuje i niepracowalem nigdy...
polewke mam fajna z tych napinaczy chociaz:D
|