Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Ultras (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=216159)

Sey 15-09-2009 16:01

Loluś, Ty za Stalą czy Reską?

LoluU$ 15-09-2009 23:49

Stal naturalnie ;)

Gordorczyk 18-09-2009 15:56

Lechia Gdansk zostala ukarana grzywna za wywieszenie trans: "17.09.1939 - czwart rozbior Polski"

Albertus 18-09-2009 16:05

LOOL ! Jak u nas przyjechał Bielsk i wywiesili transparent .
"85 lat już gramy wy komunistyczne chamy" i nie dostali nic , wiec za co Lechia dostała?

Miszczu 18-09-2009 17:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2649571)
LOOL ! Jak u nas przyjechał Bielsk i wywiesili transparent .
"85 lat już gramy wy komunistyczne chamy" i nie dostali nic , wiec za co Lechia dostała?

Chodzi o poziom rozgrywek ,tak naprawdę mało jest osób które znają twój klub albo Bielsk ,a Lechie zna każdy kto się polską piłką interesuje.Nie żebym popierał PZPN ,po prostu mówię :P.

domin3x 18-09-2009 17:26

Cytuj:

PROTEST
Rusza protest kibiców przeciwko PZPN! Pierwszą poważną okazją do pokazania im, że mamy ich dość to 14.10.2009 mecz Polska - Słowacja. Apel do wszystkich kibiców w całej Polsce - ZBOJKOTUJMY ten mecz!!! Jeśli jesteś moderatorem fora internetowego związanego z piłką nożna umieść podobny apel! 14.10.2009 - stadion powinien świecić pustkami. 0 biletów - 0 kasy dla PZPN-u! Do akcji włączyła się ogromna rzesza forumowiczów z największych polskich portali informacyjnych . Serbia na koniec eliminacji grała przy pustych trybunach. Bośnia i Hercegowina grała również przy pustych trybunach, ale tam jeszcze do protestu dołączyło się 13 najlepszych graczy i padł ich związek piłki przestępczej. Zróbmy coś dobrego dla polskiej piłki nożnej! Nam tez może się udać!Proszę skopiujcie ten komunikat i umieśćcie go na innych forach
takie info pojawiło się na kilku kibicowskich portalach

Gordorczyk 19-09-2009 10:57

http://www.youtube.com/watch?v=dMbHUfbNyR4
zajebista oprawa CSKA Sofia

Sey 19-09-2009 13:10

Noo taka dość ciekawa ;)

Royal_Michael 19-09-2009 13:50

Tu jest lepsza: http://www.youtube.com/watch?v=mDU1iNPmqno
Myślę, że w kilku klubach w Polsce tez by to się udało tylko, że potem PZPN by zamknął stadion na 3lata i narzucił ogromne kary finansowe na klub, kibiców, zakazy stadionowe etc
robią u nas drugą Anglię ;/ www.koniecpzpn.pl

Miszczu 19-09-2009 17:03

Po niedawnym skandalu w Gdańsku przyszła kolej na Łódź. Delegat PZPN zakazał spikerowi na stadionie ŁKS uczczenia minutą ciszy ofiar sowieckiej napaści na Polskę z 17 września 1939. Kibicom nakazał zaś zdjąć transparent upamiętniający tę rocznicę.
Po Lechii teraz ŁKS będzie musiał zapłacić karę za transparent .

Gordorczyk 21-09-2009 21:37

Ekstraklasa Kibicowsko 18/20 wrzesień
21.09.2009
Ekstraklasa Kibicowsko 18/20 wrzesień Legia Warszawa - Lechia Gdańsk Brak kibiców gości z wiadomych przyczyn. Gospodarze wywiesili transparent pamiętając o IV rozbiorze Polski.
Korona Kielce - Śląsk Wrocław 723 osoby taka liczba na sektorze gości w Kielcach. W tym skromne delegacji zgód. Gospodarze zaprezentowali bardzo ciekawą oprawę. Korona ostro bluzga na Wisłę.
Lech Poznań - Odra Wodzisław Śląski Dzięki uprzejmości fanów Kolejorza we Wronkach melduje się 35 głów Odry Wodzisław. Podczas meczu wygwizdany zostaje nowy selekcjoner reprezentacji Polski Adam Majewski.
Ruch Chorzów - Cracovia 340 KSC + 140 tyszan i 10 Arki. Kibice Ruchu wywieszają transparent oraz zapalają wielki krzyż ułożony ze zniczy z okazji śmierci górników w Rudzie Śląskiej.
Zagłębie Lubin - GKS Bełchatów Mimo piątku do Lubina przybyło 140 kibiców z Bełchatowa. Zagłębie cały czas protestuje przeciwko zarządowi klubu doping prowadzą dopiero od drugiej połowy.
Arka Gdynia - Polonia Warszawa 35 sztuk KSP w Gdyni.
Piast Gliwice - Jagiellonia Białystok 200 Jagi na dalekim wyjeździe w Gliwicach.
Wisła Kraków - Polonia Bytom Brak fanów z Bytomia w sosnowcu. Gospodarze wywieszają transparent "17.9.39 Precz z komuną" oraz ostro cisną z delegatem z PZPNu.

źródło: kibice.net

"Dziesięciu serbskich chuliganów, podejrzanych o napaść na francuskiego kibica w miniony czwartek w Belgradzie, będzie odpowiadać za próbę zabójstwa. Sąd postanowił przedłużyć ich areszt do 30 dni. Grozi im kara nawet do 40 lat więzienia.
- Jedenasta zatrzymana osoba, podejrzana o pomaganie napastnikom, będzie odpowiadać przed sądem z wolnej stopy - poinformowała rzeczniczka sądu w Belgradzie Ivana Ramic.

Brice Taton, kibic francuskiego klubu FC Toulouse, nadal przebywa w szpitalu w Belgradzie, gdzie przeszedł m.in. operację na otwartym mózgu. Lekarze określają jego stan jako poważny i wykluczają możliwość przewiezienia go do Francji.

Do napaści doszło w czwartek na kilka godzin przed meczem Partizan Belgrad - FC Toulouse (2:3) w Lidze Europejskiej. Około dwudziestu pseudokibiców gospodarzy zaatakowało w jednym z barów trójkę Francuzów kijami baseballowymi i łańcuchami rowerowymi."

LoluU$ 30-09-2009 16:20

Resovia Rzeszów - Stal Rzeszów

Nas na derbach Rzeszowa 900 osób , wszyscy w okolicznościowych szalikach co dało ładny efekt. Przed spotkaniem ochrona przy*******a się do flagi Football Hooligans w efekcie czego nie udaje jej się wnieść i zostaje w depozycie. W pierwszej połowie prezentujemy oprawę składającą się z transparentów z trzema postaciami oraz hasłem "Naszym honorem jest bronić tych barw" w asyście podniesionych szali. Na boisku kolejna przegrana kopaczy 3-1....

-Nogger- 09-10-2009 22:06

Widzew Łódź hools! Jest tu ktoś z serca łodzi?!?!

JA-pakt 09-10-2009 22:08

ta tez jestem za Widzewem B)

@lolus tak ziomek masz 15 lat a zachowujesz sie jak organizator ultras

wiem ze tez duzo nie mam ale nie kozacze

Yafls 09-10-2009 22:10

..................

Albertus 09-10-2009 22:40

slyszeliscie o zakazie przyjazdow gosci na mecze Pogoni Szczecin?

Ufocznik 09-10-2009 22:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez JA-pakt (Post 2663301)

A ty masz 16 lat, dopiero wyszedłeś (lub też nie) z gimnazjum, a dałeś sobie podpis i avatar niczym zawodowo jebiący policję. OK.

Albertus 09-10-2009 22:57

wiek nie ma znaczenia , ja np. mam 17 lat a już nie jednokrotnie prowadziłem 20-40 osobowy młyn. Co prawda ciężko wybić się na klubie gdzie przychodzi parę tysięcy kibiców , no ale nawet Ultrasowanie w IV czy V lidze to juz fajna sprawa.

domin3x 10-10-2009 00:19

U nas w Legnicy niedługo będzie wyjazd na Lechię Zielona Góra, a zaraz po nim wszyscy jadą na derby Śląsk-zagłębie. Chyba się zapiszę;dd

LoluU$ 17-10-2009 23:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez JA-pakt (Post 2663301)

Kazdy odbiera zachowanie rozne inaczej. Inni pomysla przydupas, Ty sobie pomyslales 'wanna be' inni jeszcze 'stara sie małolat'. Mniejsza, nie ma sensu polemizować tutaj.

@topic.

Ze Stalą ogolnie lipka. Dzięki grze kopaczy coraz mniej ludzi na mecze chodzi - wiadomo ... porazka, porazka, remis, porazka, remis, remis, porazki itd ... Teraz nam sie psy przydupasily i "dzięki materiałom policyjnym z rzeszowskich derbów staramy sie zidentyfikować prowodyrow zamieszek". Wiec prawdopodobnie duzo osob bedzie mialo lipke.

/ dawno nie spamowalem, nie chce mi sie logowac na tym forum ^^.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:03.