Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Gry - temat ogólny (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=218504)

Yoh Asakura 20-11-2009 11:05

Nie, to jest ten sam Price.

Swoją drogą, Soap jest naprawdę nieśmiertelny.

Radix 20-11-2009 12:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wielkimanitu (Post 2690879)
Ale jakie dokładnie? RPG-i, strategie?

Z dawnych hitów polecam "Earthy" (chyba pierwsze polskie gry, które uzyskały jakiś rozgłos na świecie), "Warzone 2100" (najlepszy RTS na PSX'a; jest też port na kompa), może jeszcze "Gorky 17" (nie grałem za wiele, ale klimacik to to ma).
Aha, i zagraj se w MGS-a. Arcydzieło skradanki z '98 roku z jedną z najlepszych growych fabuł. Niektóre patenty nawet dzisiaj urywają łeb.

Chodzi mi o wszelakie gry, ale na PC. Niestety, nie posiadam PSX, a granie przez emulator to nie to samo.

@hoomik
Grałem we wszystkie tytuły, które wymieniłeś. Przed Twoim postem rozmyślałem właśnie nad Abem.
Prosiłbym jeszcze o pomoc. Sam mam wiele tytułów na końcu języka, ale nie potrafię sobie ich przypomnieć.

rentonB 20-11-2009 13:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2691015)
Nie, to jest ten sam Price.

Swoją drogą, Soap jest naprawdę nieśmiertelny.

Wedlug wiki cytuje:
"Another captain named Price appears in Call of Duty 4: Modern Warfare and Call of Duty: Modern Warfare 2 and looks very similar to this Captain Price."

A jesli chodzi ci o niesmiertelnosc to dopiero zobaczysz naciagana historie w DLC kiedy bedziemy grac Ghostem ktory tak naprawde to Gaz.

Ashlon 20-11-2009 14:21

Kombinujecie z tymi latami Price'a, rzucacie pomysly o tym, ze to jego syn itd - czy jeszcze nikomu do glowy nie przyszlo, ze to takie "oczko" puszczane przez tworcow, maly zarcik? Taka charakterystyczna postac, ktora pojawia sie w kazdej serii? Cos takiego jak Dogmeat (pies-NPC), ktory pojawia sie w kazdym z Falloutow?

@Radix : Unreal; Quake 1,2,3; Deus Ex, Seven Kingdoms, Battlefield 1942, Red Faction....

Wielkimanitu 20-11-2009 15:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Radix (Post 2691045)
Chodzi mi o wszelakie gry, ale na PC. Niestety, nie posiadam PSX, a granie przez emulator to nie to samo.

Wszystkie wymienione tytuły są również na PC.

Podam jeszcze trzy: Divine Divinity (rozbudowane RPG), Operation Flashpoint (najlepszy symulator żołnierza), seria Combat Mission (najlepszy symulator pola walki).

Yoh Asakura 20-11-2009 15:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ashlon (Post 2691083)
Kombinujecie z tymi latami Price'a, rzucacie pomysly o tym, ze to jego syn itd - czy jeszcze nikomu do glowy nie przyszlo, ze to takie "oczko" puszczane przez tworcow, maly zarcik? Taka charakterystyczna postac, ktora pojawia sie w kazdej serii? Cos takiego jak Dogmeat (pies-NPC), ktory pojawia sie w kazdym z Falloutow?

Ale ja o tym doskonale wiem i doceniam. Po prostu liczę sobie, ile ten gość może mieć lat. Poza tym, najmilszym punktem rozgrywki w MW2 była właśnie misja (spojler:)
Ukryty tekst:
w której musiałem odbić więźnia, o którym właściwie nic nie wiedziałem i okazało się, że był nim właśnie Price

;)

I strasznie szkoda mi Roacha było :(

Radix 21-11-2009 15:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wielkimanitu (Post 2691133)
Wszystkie wymienione tytuły są również na PC.

Podam jeszcze trzy: Divine Divinity (rozbudowane RPG), Operation Flashpoint (najlepszy symulator żołnierza), seria Combat Mission (najlepszy symulator pola walki).

Świetnie trafiłeś z Divine Divinity. Zagrywam się w niego od samego rana. W resztę grałem ;) Miejscami żałuję, że tyle mam dobrych tytułów za sobą, bo nie ma czym się już cieszyć.
Jeśli jest możliwość, to prosiłbym o więcej tytułów.

Yoh Asakura 21-11-2009 16:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Radix (Post 2691652)
Jeśli jest możliwość, to prosiłbym o więcej tytułów.

Obczaj sobie Dark Earth - imo świetna gra.

Gelt 21-11-2009 17:19

Plants vs. Zombies górą:cup: Już nie gramy w szkole w SWATA, teraz wszyscy sadzą roślinki!

Shanhaevel 21-11-2009 23:07

L4D2 FTW, plz. Właśnie zakupiłem, przeszedłem pierwszą kampanię, it's FUKKEN ORESOM.

Rybzor 22-11-2009 00:22

Lololol to samo co w jedynce tylko co innego!!

Wiecie co z nim zrobić.

Btw, filmik:
http://www.youtube.com/watch?v=VqyNS...layer_embedded

:P

rentonB 22-11-2009 22:31

Jutro wpada CoD, moglby ktos napisac jak zainstalowac ta gre bez sciagania 11gb ze steama, cos z anulowaniem sciagania o ile wyczytalem dobrze.

Rybzor 22-11-2009 22:33

Wkładasz do napędu i sobie instalujesz, lol. Dobrze jest być w tym czasie zalogowanym na steam.

Zokar 22-11-2009 22:39

Zapodaj ktoś jakiś fajny tytuł na xboxa, który mogę sobie kupić poza: (Halo ODST i L4D2) Ma to być coś RPG, i może być 18+.

Rybzor 22-11-2009 23:39

Już ci się nie chcę zabijać na padzie w MW2?

Lord Dreathan 23-11-2009 01:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zokar (Post 2692739)
Zapodaj ktoś jakiś fajny tytuł na xboxa, który mogę sobie kupić poza: (Halo ODST i L4D2) Ma to być coś RPG, i może być 18+.

Dragon Age? Chociaz podobno na konsolach poziom trudnosci normal, to jak super easy na pc. Niedlugo wychodzi mass effect 2,( jezeli uznajesz to za rpg) I nie wiem kiedy, ale niedlugo ma tez wyjsc warhammer space marines.

rentonB 23-11-2009 07:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rybzor (Post 2692733)
Wkładasz do napędu i sobie instalujesz, lol. Dobrze jest być w tym czasie zalogowanym na steam.

Z tego co slyszalem steam lubi sciagnac sobie te 11gb mimo plyty w napedzie, ale zobaczymy.

Zokar 23-11-2009 08:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rybzor (Post 2692788)
Już ci się nie chcę zabijać na padzie w MW2?

Nie nie znudziło mi się, tylko chcę coś nowego na święta, na wszelki wypadek żeby nie było tak że jestem uzależniony od MW2.

Dragon Age... hmmm może, nie jestem pewny, ale mass effecta to chyba zgarnę.

Rybzor 23-11-2009 13:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez rentonB (Post 2692832)
Z tego co slyszalem steam lubi sciagnac sobie te 11gb mimo plyty w napedzie, ale zobaczymy.

Też tak słyszałem. Okazało się, że to głosy lamusów, a cała instalacja przebiega bez problemu.

9-NINE 23-11-2009 13:51

Wielkimanitu:
Flashpoint się strasznie zestarzał imho.

Radix:
Majesty
Arcanum
Evolva
Prisoner of Ice
Gangsters
Warhammer Dark Omen
Blood
System Shock 2
Sacrifice
Blair Witch 1
Carmageddon 1 i 2
Myth
Homeworld
Vamire: The Masquerade
Airline Tycoon
Wacki (ar ju siur?)
Army Men
Jagged Alliance 2 (Wildfire)
Soul Reaver 1 i 2
Revenant (boski system walki)
Vietcong (grać na wysokim poziomie trudności, z wyłączonym interfejsem i w słuchawkach - a suty twe zmiażdżone będą)

PS. Gra ktoś w Borderlands (na PC)?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:14.