![]() |
Nie, to jest ten sam Price.
Swoją drogą, Soap jest naprawdę nieśmiertelny. |
Cytuj:
@hoomik Grałem we wszystkie tytuły, które wymieniłeś. Przed Twoim postem rozmyślałem właśnie nad Abem. Prosiłbym jeszcze o pomoc. Sam mam wiele tytułów na końcu języka, ale nie potrafię sobie ich przypomnieć. |
Cytuj:
"Another captain named Price appears in Call of Duty 4: Modern Warfare and Call of Duty: Modern Warfare 2 and looks very similar to this Captain Price." A jesli chodzi ci o niesmiertelnosc to dopiero zobaczysz naciagana historie w DLC kiedy bedziemy grac Ghostem ktory tak naprawde to Gaz. |
Kombinujecie z tymi latami Price'a, rzucacie pomysly o tym, ze to jego syn itd - czy jeszcze nikomu do glowy nie przyszlo, ze to takie "oczko" puszczane przez tworcow, maly zarcik? Taka charakterystyczna postac, ktora pojawia sie w kazdej serii? Cos takiego jak Dogmeat (pies-NPC), ktory pojawia sie w kazdym z Falloutow?
@Radix : Unreal; Quake 1,2,3; Deus Ex, Seven Kingdoms, Battlefield 1942, Red Faction.... |
Cytuj:
Podam jeszcze trzy: Divine Divinity (rozbudowane RPG), Operation Flashpoint (najlepszy symulator żołnierza), seria Combat Mission (najlepszy symulator pola walki). |
Cytuj:
Ukryty tekst:
;) I strasznie szkoda mi Roacha było :( |
Cytuj:
Jeśli jest możliwość, to prosiłbym o więcej tytułów. |
Cytuj:
|
Plants vs. Zombies górą:cup: Już nie gramy w szkole w SWATA, teraz wszyscy sadzą roślinki!
|
L4D2 FTW, plz. Właśnie zakupiłem, przeszedłem pierwszą kampanię, it's FUKKEN ORESOM.
|
Lololol to samo co w jedynce tylko co innego!!
Wiecie co z nim zrobić. Btw, filmik: http://www.youtube.com/watch?v=VqyNS...layer_embedded :P |
Jutro wpada CoD, moglby ktos napisac jak zainstalowac ta gre bez sciagania 11gb ze steama, cos z anulowaniem sciagania o ile wyczytalem dobrze.
|
Wkładasz do napędu i sobie instalujesz, lol. Dobrze jest być w tym czasie zalogowanym na steam.
|
Zapodaj ktoś jakiś fajny tytuł na xboxa, który mogę sobie kupić poza: (Halo ODST i L4D2) Ma to być coś RPG, i może być 18+.
|
Już ci się nie chcę zabijać na padzie w MW2?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Dragon Age... hmmm może, nie jestem pewny, ale mass effecta to chyba zgarnę. |
Cytuj:
|
Wielkimanitu:
Flashpoint się strasznie zestarzał imho. Radix: Majesty Arcanum Evolva Prisoner of Ice Gangsters Warhammer Dark Omen Blood System Shock 2 Sacrifice Blair Witch 1 Carmageddon 1 i 2 Myth Homeworld Vamire: The Masquerade Airline Tycoon Wacki (ar ju siur?) Army Men Jagged Alliance 2 (Wildfire) Soul Reaver 1 i 2 Revenant (boski system walki) Vietcong (grać na wysokim poziomie trudności, z wyłączonym interfejsem i w słuchawkach - a suty twe zmiażdżone będą) PS. Gra ktoś w Borderlands (na PC)? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:14. |