![]() |
@Typ co został haknety
Na*** mu ?:| Ja nie widze tutaj zadnego problemu;) Oczywiscie jak znasz go na rl'u |
Ades nie odchodz!! Byles jedna z osob ktore mnie najbardziej namawialy zebym nie odszedl po hacku, a teraz sam odchodzisz?? ;/
Moze to nie Marcin cie hacknal ;/ pogadaj znim, bo moze on mial jakiegos keyloggera na kompie lub cos ;/ i graj dalej tak jak ja!! Nie mozesz tak latwo sie poddac ;/ |
@Topic
Wczoraj byłem na DL będą potem SS'y. Wczoraj też mi 54mlvl wskoczył ale nie wyszeł SS. @Ades Jednym złowem .... a może paroma! FUCKING HACKERS!!!! ONI DO ....... nie mają co robić. Co za przyjemność schakować!??!!?!?!? ODp! Żadna!!!! Lepiej samemu zdobydźwtedy jest sięczym wchalić. Idzice w slady "DZIADKA" (Arka :P) On po hacku nie odchodzi więc namawiam was do powrotu, chodzi mi o .... (Ades and Simor!) Tchurze zwas!!!!!!! Valoria powoli się naprawie chodź szykuje się kolejna Wojna no bo mam informacje od pewnego źródła, że BOUNDY szykują SD'ki na Divle Plan! :) |
Gz Haja 54mlvl :D :D
Masz racje nie ma sie co zalamywac :P Z pomoca kolegow mozna zrobic wszystko :D :D Ades i Simor come back pls :( ;) |
07:11 Warning! The murder of Valoria'Christian was not justified.
Missclick ;) |
Nie mam siły na granie. Wszystko od początku zbierałem sam. Żadnych uh makerów lub coś. Wszystko Knightem...I w jednej chwili straciłem...
|
Cytuj:
|
Nic z tych rzeczy...Mam zabezpieczenia...Hak nie z tej strony był...
|
Cytuj:
Tchurze ??? Odezwał się kozak ... Byś miał hacka to byś zobaczył jak to jest a nie ... nie wiesz , więc nie mów kto jest kto . |
Ogłoszenie !
Jeżeli dostałeś hacka ? znudziła ci się valoria ? masz dość Fu**ing PA ? Chodź na Askare , tu można pograć :)))))) |
Cytuj:
P.S.Ades nie martw się ... najlepszym lekarstwem na hacka jest pójście na inny świat...Zapraszam na Askare ;) Catalonia Via La Barcelona !! !! !! |
Lmao B)
|
Wuju, ja narazie gram na Refugi. A kto mnie schakował? Dowiem się na 100%
Haja, sam jesteś tchórz płacisz duże pieniądzę Boundom za ochrone ale jakbyś miał haka, jeszcze od kogoś komu ufałeś tak jak ja(prawdopodobnie),Simor i Wuju(też prawdopodobnie) to wiesz.... |
lol trzeba niezle p.. zeby placic za protekcje :D:D:D
|
Heh. Nie lubie dostawać takich informacji... Posłuchaj porad, idź na inny świat. Z czasem może ból po hacku może minie.
Wuju - Nudzi ci sie? xD Stoje se spokojnie a wy nadupcacie we mnie z Valoria`Christian xD |
Ades nie mozesz tak po prostu odejsc ;/
Nie pamietasz juz jak mnie spowrotem do gry po hacku namowiles?? A teraz chcesz mi powiedziec ze sam rezygnujesz?? ;/ Jesli naprawde odejdziesz to postapisz bardzo glupio i stracisz cale uznanie w moich oczach X( |
Cytuj:
Only fun.;) |
Taa, niezłe "fun" -,- Aż 2 UHy straciłem na was xD
P.S. Jak super hiper pójdzie to bedzie adv :P |
odrobiony lv po calym miechu w kturym mialm 4 dedy -.- w tym 3 na 46 lv
http://img318.imageshack.us/img318/3449/uo00031fh.jpg i dist jescze 1 up i bedzie jak przed dedem http://img318.imageshack.us/img318/2535/uo00046pb.jpg tylko m lv nigdy nie bedzie jak przed dedami (jak mozna miec 16 mag 4 razy zapytajcie mnie :P) Ades nie poddawaj sie badz silny i wruc a jak nie to wbijaj najlepszy lv na refudze :P i daj nam screna jak bijesz 100 lv :P |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:10. |