![]() |
;p
aol i 5 blesow;p
|
:(
FS, c helmet, c shield, 2 bp uh i z 1-2k
|
Dwarven shield i 3 hmm.
|
Podczas deada świerzo nabyte p legsy. Było to dawno. Teraz deadlem, ale odzyskalem itemy. Jedyne co straciłem, to lvl, mlvl i skille. Kiedys przez swoj blad na skorpionach (trucizna) deadlem i stracilem spike sword, plate armor, 2 gfb i 5 hmm :/ (nie wspomne o lvl, mlvl i skillach) .
|
:s
Mi wypadły podczas śmierci Crown Armor i Bright Sword
|
A mi co???
Mi raz wypadł fire sword :( do dzisiaj go opłakuje ;(
P.S. Wypadł mi przez draga.. zemścilem się!!!!!!!! :evul: :evul: |
Cytuj:
BEDZIEMY PLAKALI :(:(:( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( |
Cytuj:
TEZ MI PRZYKROOOOOOOO |
Cytuj:
MOJ NAJLEPSZY SHHHHHHHIEEEEEEELLLLLLDDDDDDDDD ;(:(;(:( I HMMMMMMMMY :(:(:( |
Ja stracilem 49 k ;( ;(
|
moj kolega stracil tower shielda worrior helmet crwon armor fire axe dragon lance bohy knight legsy i biszkopty o biegal z czaszka po dragon lair
|
K-Legs'y jakby ktoś pytał ^^
|
ciekawe pytanie. mi wypadało dużo rzeczy, ale bardzo dużo cennych:
-demon set -bright sword -boh( dla n00bów boots of haste) -300k -magic sword( mam drugi B)) -great shield( ostatnio bo mnie 5 demonów zabiło, ale ledwo można ją zdobyć) -blue robe( bardzo kochane miałem je przez 3 miechyB)) -steel boots jeszcze wiele,..., wiele,...., wiele,..., wiele, innych, ale mniej wartościowych :( |
@Up:
Wszyscy Ci wierzą. Sorry za off-topic... |
lol
Mi nic ciekawego nie wypadlo do czasu.............
Otoczylo mnie 5 vampow i padlem :(.Stracilem Golden armora i bohy.Jak przyszlem po nie z kumplem to juz ich nie bylo.Wszystko bylo oprocz tych rzeczy:( |
P legs
Mi jak mnie dopadlo 2 30+sorckow to stracilem p legsy
mialem farta ze nie bohy bo bym sie pociol ale na nastempny dzien mialem haka i teraz gram na nowych servach ______________________ Ragnor Demage 25knight Skillz 78/78 Swiat Trimera Aktualnie Zrokowany Aktualnie Haknięty Aktualnie jestem mordercą |
Mi najmocniejsze co wypadło to P-legsy i Noble armor jak mnie guard ubil ale to odzyskałem:P
|
p-set
Raz sobie poszedłem na zamek orców przy AB. chodzilem sobie na parterze
i patrze a tam sobie chodzi minotaur po trawce. Podszedłem do niego, a drugi minos zastawil przejscie. A z drugiej strony wyszedl orc berseker i mnie ubił :( Wypadł mi p-set i dragon shield:( |
takie gadanie
wszyscy gadaja o stratach jakis itemow a dla mnie najcenniejsza zecz ktora stracilem to mlvl i w trzy dupy expa X(
|
C-legi G-armor i bohy naraz ;(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:03. |