![]() |
@UP : Dojdz na razie conajmniej do 3/4 gry, zeby miec 200 attribute points i troche skilli, a dopiero potem mysl o zakupie dodatku ;)
|
dzieki za podpowiedz ;] moze puzniej wzuce pare fotek z mojej posatci ;)
|
sobie pogralem assasinem musze przyznac ,ze jest calkiem niezly jezeli chodzi o obrazenia ,ale pancerz ma slaby i many ma nieporownywalnie mniej niz elementalista
moje kombo wynosilo ok. 90 hp |
@Hydro
Assasin nie potrzebuje dużo energi, wystarczy coś koło 27-30, on nie ma, tak jak elementalist, czarów z kosztem energii po 15-25. Armor co prawda nie taki jak u warriora, ale on nie jest tankiem, najlepiej walczy 1 vs 1 lub 'hit and run' - 'comba' ma zabójcze. Na PvP mi się bardzo przyjemnie gra, na PvE usunełem go na 15 lvlu :P. |
Witam. Mam zamiar kupić sobie tą gierkę, ale mam jedno zasadnicze pytanie... Od kolegi dowiedziałem się, że za granie w GW trzeba płacić... i nie wiem, czy to prawda. Więc moje pytanie brzmi:
Czy jeżeli kupię oryginalną wersję GW (np. w MediaMarkt), to będę mógł grać w GW odrazu, bez żadnych abonamentów itp? (żeby nie było, że za 6 miesięcy muszę płacić np. 100 zł za możliwość dalszej gry). Oczywiście chodzi mi o servery główne, a nie jakieś prywatne servery .... Proszę o jak najszybszą odpowiedź |
nie trzeba placic abonamentu, ale w gw wyglada to tak, ze co pol roku wychodzi dodatek ktory kosztuje 100zl, a ten dodatek to tak jak pacc w tibi, mozna grac bez niego, ale gra z nim jest nieporownywalnie lepsza. Ale jesli chcesz, mozesz kupic sama podstawke za 100zl i cieszyc sie gra bez dalszego placenia.
|
@UP : Bzdura. Dodatek wychodzi jak na razie co rok, a i tak gra bez niego wcale nie jest gorsza...Jest taka sama :P
|
Cytuj:
Porównując dodatek do podstawki to podstawka wypada dużo lepiej niż dodatek :P.Imho, dużo przyjemniej przechodzi się fabułe Tyrii, niż Canthe. Dla mnie największym plusem Factions jest Assasin(PvP) i Alliance Battles(12vs12), reszta jest jakaś nieciekawa. |
Cytuj:
podstawka 360 skilli duzy swiat dodatek 280 skilli sredni swiat wszystkie eventy (jak ten ostatnio w shing jea monaster) robione tylko na terenie dodatku. wiec podstawka vs. podstawka + dodatek 360skilli/640 skilli duzy swiat/bardzo duzy swiat brak eventow/dostep do wszystkich eventow to tak jak by powiedziec ze w Angli ludzie sa taK samo biedni/bogaci jak w Polsce.Sam gadasz bzdury. |
w anglii ludzie wcale nie sa bogatsi =]
to kwestia rzadu i ukladow :< skoro mamy rozpizdziel, to tak zyjemy ; D |
up
Heh praktycznie większosc krajów UE jest bogatsza od nas :P Mam i podstawke i dodatek ale wole dodatek poniewaz wole bardziej klimat chiński :P Fajna muzyka, fajne questy (4000exp, 200golda średnio za quest Oo) i wogole fajnie jest :P Ja tam mam ekipe z 5 kolegami z klasy sobie razem gramy, huntujemy itp. ale jeden kolega psuje zabawe: NIE połączył dodatku z podstawką bo wg niego cytuje: "Napisali w instrukcji zeby zrobic nowe acc". Ogolnie GW wymiata i tyle :P i Monk rlz xD |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
280 skilli, w ktorych zawiera sie 30 powtorek + kilkanascie czarow-prawie kopii (lighting orb vs lighting hammer - prawie to samo, tyle ze hammer zawsze trafia, ma o wiele wiekszy recharge i zzera 10 many wiecej) + kilkanascie podobnych czarow. Jesli kupisz podstawke i grasz profesja bez dodatku, wcale wiele nie stracisz. Sredni swiat - piekna wyspa shing jea + OKROPNE pol canthy (slumsy + te cale miesciny...syf, z ktorego tylko kaineng ladnie wyglada) + ladne tereny luxonow i super kurzickow vs duzy swiat - piekny pre-ascalon, brzydki ascalon, piekny shiverpeak, ladna maguuma, piekna pustynia i sredni maly ring of fire. A dragon event nudzi sie po godzinie... Cytuj:
|
Cytuj:
|
a ja od siebie dodam,ze dzis warto przyjsc chociazby po to by zobaczyc ladne efekty fajerwerkow oraz chyba byla przed chwila bvitwa bo trfilem pare sek. przed koncem i zdobyc festival prize (mam juz 10) niewiem jak wy, ale ja zostawiam sobie jeden na pamiatke
|
nekromanta i m&m
www.guildwars.com thx&bye @edit a i jeszcze www.google.pl -> czytanie ze zrozumieniem , to szczegolnie do m&m |
Cytuj:
@m&m : slyszales kawal o wujku Staszku, mistrzu cietej riposty? :D |
Cytuj:
Adres oficjalnej strony GW także znam, chodź tam nie bywam, bo imho, nie ma tam nic ciekawego poza ladderem, kilkoma zrenderowanymi screenami z dodatku i informacjami o World Championship/Factions Championship/Playoff'y, w których i tak nie biorę udziału. @Nekromanta Może to 'deadly riposte' ^^ |
Wiem ze temat stary ale to jest świetna gra typowo druzynowa.Zapraszam do Media-Markt 84.99zl!
|
Ja niestety nie gram, 5 dni i koniec, niestety...
Trafiłem na strasznie trudną misję... i tak mój komputer zdycha przy tej grze... |
W celu odświeżenia tematu, chciałym zaprezentować swoją nową postać...
20 lvl, P/W. Tak, to nowa profesja. Paragon(taki paladyn). http://img162.imageshack.us/img162/851/gw009ng6.png |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:13. |