![]() |
Anni~- za mały lvl
Faraoni - to samo Djinny - Ekipa pls? Tomby za tele - Ekipa pls? To co ja wspominalem (roty trolle gobosy i inne pierdulki ^^) - Brak odpowiedzi :( |
I oczywiście deeper banuta + forbidden lands, ale to raczej ciężka sprawa. :)
|
Poi
Poi -Pits of inferno to raczej nie znajduje sie na tiq to jak dalbys rade zrobic z tym filmik albo podpowiedziec gdzie to sie znajduje??
|
A ja wiem co jest na deeper banucie :) I nie dziwię się Cichemu że tego nei pokazuje :D Hardcore :p Co do forbidden to pewnie nawet eternal, cachero ani bubble tego nie widzieli więc Cichy jest the best :p (on widział wszystko!)
|
a ja chciałbym zobaczyć expowiska z guardami w kazo (tam gdzie jest ich najwięcej i dużo expa ):D
|
sorry double post ...
|
Są nakręcone kopalnie gdzie też są guardy. Może nakręcisz dwarfy na tiquandzie :)
|
Cytuj:
Sprawa właśnie tak wygląda. Djiny próbowałem sam zrobić, ale na ostatnim test serwerze 2x padłem próbując, więc najwyraźniej jeszcze nie pora. Forbidden land już generalnie mam zwiedzony, i jak tylko uda się zebrać ekipe (z tym jest największy problem), to film bedzie nakręcony. Natomiast z depper banutą, sprawa jest jeszcze gorsza... tam ekipa musi być porównywalna, jak ta na Demonie. Natomiast jeśli chodzi o trole, gobosy itd. prawde mówiąc tam, to może sobie każdy iść, i zwiedzić, nawet na 10 lev (no, 15 w niektórych miejscach) bez wiekszego ryzyka zgonu, dlatego powstrzymuje się z nakręcaniem takich filmów. Chyba, że już faktycznie się będe baaardzo nudził ;) |
Tomb na "ruinach" -1 i -2 za monetką :P Ja byłem z ekipą ale niestety padliśmy wszyscy w polowie -2 jak wyszły 2 banshee 2 liche kilka necro i inne syfy :P które blokowały droge ucieczki ;D
|
Gz Cichy filmikow i chcialbym prosic o filmy ze zwiedzaniem minosów na Daramie :)
|
Dwarfy na tiquandzie - To tak jakby ktoś chciał żeby mu nakręcić pewną jaskinię na edron z rotami i dwarf guardem... Bez przesady taki mały resp pokazywać?
Mino na daramie - było :) Ja bym prosił o północną i południową tiquandę (na północy jest kilka dziur z potworkami o których nie wiem a chciałbym się dowiedzieć ;D) oraz respawny carniphilii bo sam się boję chodzić po dżungli od kiedy dostałem combo za 240 w ciągu 3 sekund :/ (2 carni~ O.o) |
Witam!
A ja z checia zobaczył bym film z tombów pod miastem ankrahmun (ale całych) a nie tylko do poziomu -3.Pozdro dla Cichego i jego ekipy. |
Request: Może pokazałbyś drogę na IotK z Ghostlandu, jak się użyło evul TP lub śmierci? (chodzi o wejście na poziom monków)
|
Nie wiem gdzie ty masz oczy ale film o tombie w miescie zostal nakrecony aż do teleportu :)
|
podobalo mi sie wykonanie demoni,niezle filmiki tak trzymac
|
Senior Tutor a raz widzialem jak na bodajrze senji na swoim domku na dachu stał na macro ....
http://stat.tibia.org.pl/dane/4131.png |
Gdy uważałeś,że łamałem jakieś zasady Tibi, (np. nie reagowanie na twoją "boską" obecność :evul: ), mogłeś użyć ctr+r. To tyle co mam do powiedzenia w tym temacie.
|
@ up Nie jestem taki jak inni poprostu niemoglem i tyle btw to nie tylko ja widzialem -.-
|
Cytuj:
|
Ja ciebie Cichy nie pośpieszazm ale kiedy dodasz jakieś nowe filmiki :D
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:46. |