![]() |
Cytuj:
|
hahaha
Cytuj:
haha juz raz alunira zabilem ;] i xaiderek padl 2 razy raz od combo sd a teraz padl od 3x ue spytaj go jak nie wiezysz omg |
Prawdopodobnie pomylily mu sie deady, ale nie ******* przynajmniej, ze wtedy co xaider wyszedl 1 sqm z temple poh, i dostal sd od "powietrza" to nie byl bot. "Zabilem alunira" HAHAHAHAHAHAHA. Chiales poweizdiec, "walnalem ostanie sd" ?
O ile to byles ty, a nie Shyan gral valaisem ; ) Mowisz ze nie kupiles chara na allegro? ; D smieszny jestes. Kupiles postac na 100lv (cos kolo tego) i udajesz CfAnIaQa. Myslisz ze masz takie pr0h masah pvp? Mysl dalej.. ps. Nie ******* takich farmazonow, ze bijesz sie 1vs1 z kims, nie wiedzac, ze na 2nd charach, Shyan i inni tylko obgryzaja paznokcie zeby zrobic massloga. ps2. Fosfik sie cyka open? Ustalcie tylko termin (mowie o weekendzie), a jestem w 100% pewien, ze Turtle sie zgodza. /pozdrawiam |
Cytuj:
I *** ze w jednym tygodniu wygrywacie fragami, skoro byl czas, w ktorym sam Fosfik mial ich tyle, co wasza cala gildia. Nadal Turtle maja 40+ wiecej. |
Cytuj:
ja *******e ale idjota kuraw nie wiesz pajacu *******ony to nie gadaj czubie nie kupilem chara idjoto a alunira to ja zlurowalem i dzieki mnie padl ****o bo all powiedzialem gdzie maja isc bo bieglem ciagle za nim i bilem go ;] i alunir padl 2 razy fosfi ma 40 + lvle i kozaczy podaj swoj nick jak taki kozak z ciebie |
Mi się wydaje że kupiłeś tego czara. Prawdziwy Valais by się nie tłumaczył z zabicia kogoś i kupna postaci na allegro . xD
|
Cytuj:
Bis... eh, on jest po hacku... jak moze wam pomodz? Pomagał jak mogl... :/ Pozatym nigdy nie zapomni co dla niego zrobiliscie.... Odwdzieczy sie, predzej czy pozniej :) Alren~~ |
Cytuj:
odpowiedz latwa bo ez niechce miec kompletnego fra**ra za lidera ; ] i co jest "God of the Era Zero" jedynie przez to ze masz 100 lvl + ale to niedlugo sie zmieni :D |
hehe
Cytuj:
heh jak bys byl madry bys zobaczyl na stronce ze u nas jest z 5 liderow ;] i ja jestem tam ;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
LOL? Dla pozoru lvla patrz co wogóle gadasz Falain jest Slayerem a ma wyższy lvl :p |
tak sobie czytam i mi sie smiac chche z was,
po 1 valais po co wdajesz sie w gupie klutnie,ciagle narzekasz ze cie 99% serwa wyzywa a wiesz czemu,bo brechta robia z ciebie a ty lykasz wszystko;] 2.nikt z was niewie o wojnie tyle co ci co w niej uczestnicza wiec to do tego pana co ustawiac opena z dptf chcial"zamknij sie" 3.ost patrzac z neutralnej pozycji widze ze ez zaczyna byc gora,tak czy siak ani 1 ani 2 nieexpia a kto ciagle pada? 4.zacznijcie rozmawiac kulturalnie a nie prowokowac i sie wyzywac tlumaczyc skad kto ma chara i dodawac gwiazdek w co 2 wyrazie 5.papa ide spac |
^.^
http://rapidshare.de/files/7763546/muhaha_lala.JPG.html
Fajnei sie keidys tam macrowalo :) Pozdo dla Wieśka jesli jeszcze gra... |
Cytuj:
niom troche masz racji ; ] poprostu valais ma wysoki lvl i zabardzo to rozglasza dlatego all ludzi sie go czepiaja ; ] a on zamiast olac te wyzwiska itp to sie wlacza w klutnie , w tym jest racja ; o |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Notop
Na pewno masz troche racji, ale nie zwrociles chyba uwagi na to, ile EZ sie wykupuje. I to nie tlyko te "noobki" co siedza w pz, i pisza na forum "y0 y0 my ez mastah turtle dead pls fosfik nob ehuahuea". Wiec zastanow sie drugi raz, kto wygrywa. @Valais "Nie kupialem chara na alegro". " OK ". Kazdy, kto choc troche wie co i jak na Arcani, wie ze kupiles. To tak samo jakbys powiezdial "Nie, Shyan nie mial wjazdu na Sheriffa i Morximala". Taki jestes pr0? Pamietam jak padles w jakis glupi sposob (juz nie pamietam jak) i odszedles/wy***ali cie z ez : D I co, mysisz ze jestes taki SuUPErOfY, ze szapnujesz przed noffkamina forum? Na tibia.com, to boisz sie nawet posta pisac, bo zawsze potem cie wysmiewaja. "IDJOTA" /pozdrawiam |
gheh
[quote=Siwy Rogal]@Notop
Na pewno masz troche racji, ale nie zwrociles chyba uwagi na to, ile EZ sie wykupuje. I to nie tlyko te "noobki" co siedza w pz, i pisza na forum "y0 y0 my ez mastah turtle dead pls fosfik nob ehuahuea". Wiec zastanow sie drugi raz, kto wygrywa. @Valais "Nie kupialem chara na alegro". " OK ". Kazdy, kto choc troche wie co i jak na Arcani, wie ze kupiles. To tak samo jakbys powiezdial "Nie, Shyan nie mial wjazdu na Sheriffa i Morximala". Taki jestes pr0? Pamietam jak padles w jakis glupi sposob (juz nie pamietam jak) i odszedles/wy***ali cie z ez : D I co, mysisz ze jestes taki SuUPErOfY, ze szapnujesz przed noffkamina forum? Na tibia.com, to boisz sie nawet posta pisac, bo zawsze potem cie wysmiewaja. "IDJOTA" heh smieszny jestes ;] noob jestes i tyle ;] padlem ale zabijam ;] mam ponad 20 fragow . i zobacz ile wczesniej turtlow zaplacilo i puzniej wrucilo czy cos wiecej turtlow zaplacilo i wiecej lvli z kad wiesz ze ci co od nas zaplacili nie zrobia lvli i nie wruca :D ? mysl se o mnie co chcesz mam wy***ane na to jak i na ciebie ;] |
ta napewno wroca ; ] haha ledwo kase znalezli zeby sie wykupic i juz nabijaja 5 lvl i do ez wracaja ; p stary sam sie zastanow pol ez by juz sie wykupilo ale nie macie kasy ani nic i jeszcze w dupe dostajecie i udajecie ze jest inaczej :D
|
Moim zdaniem zazdrościcie Valaisowi lvla i tyle xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:47. |