Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojna DPFT vs Era Zero (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=47927)

patrikozzz 15-11-2005 20:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez [<:Wuberto:]
haha xD stary ciebie tez mi zal ;] xaiderek ue 3x ? mmm sd 6x od 3 typow to dla ciebie ue 3x ... mmm .... i co zabijacie jakis low lvl z Turtli wez zabij Fosfika jak juz mowisz ze sie penia bic ;] albo Alunira

Wojna to wojna, oni starają się zabić każdego w miarę możliwości.

Valais 15-11-2005 21:05

hahaha

Cytuj:

haha xD stary ciebie tez mi zal ;] xaiderek ue 3x ? mmm sd 6x od 3 typow to dla ciebie ue 3x ... mmm .... i co zabijacie jakis low lvl z Turtli wez zabij Fosfika jak juz mowisz ze sie penia bic ;] albo Alunira

haha juz raz alunira zabilem ;]
i xaiderek padl 2 razy raz od combo sd a teraz padl od 3x ue spytaj go jak nie wiezysz omg

Siwy Rogal 16-11-2005 01:20

Prawdopodobnie pomylily mu sie deady, ale nie ******* przynajmniej, ze wtedy co xaider wyszedl 1 sqm z temple poh, i dostal sd od "powietrza" to nie byl bot. "Zabilem alunira" HAHAHAHAHAHAHA. Chiales poweizdiec, "walnalem ostanie sd" ?
O ile to byles ty, a nie Shyan gral valaisem ; ) Mowisz ze nie kupiles chara na allegro? ; D smieszny jestes. Kupiles postac na 100lv (cos kolo tego) i udajesz CfAnIaQa. Myslisz ze masz takie pr0h masah pvp? Mysl dalej..

ps. Nie ******* takich farmazonow, ze bijesz sie 1vs1 z kims, nie wiedzac, ze na 2nd charach, Shyan i inni tylko obgryzaja paznokcie zeby zrobic massloga.

ps2. Fosfik sie cyka open? Ustalcie tylko termin (mowie o weekendzie), a jestem w 100% pewien, ze Turtle sie zgodza.

/pozdrawiam

Siwy Rogal 16-11-2005 01:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Valais
heh

po 1 . zobacz ostatni tydzien dwa kto wygrywa ;/ kto ile fragow co i jak ;]

I *** ze w jednym tygodniu wygrywacie fragami, skoro byl czas, w ktorym sam Fosfik mial ich tyle, co wasza cala gildia. Nadal Turtle maja 40+ wiecej.

Valais 16-11-2005 06:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Siwy Rogal
Prawdopodobnie pomylily mu sie deady, ale nie ******* przynajmniej, ze wtedy co xaider wyszedl 1 sqm z temple poh, i dostal sd od "powietrza" to nie byl bot. "Zabilem alunira" HAHAHAHAHAHAHA. Chiales poweizdiec, "walnalem ostanie sd" ?
O ile to byles ty, a nie Shyan gral valaisem ; ) Mowisz ze nie kupiles chara na allegro? ; D smieszny jestes. Kupiles postac na 100lv (cos kolo tego) i udajesz CfAnIaQa. Myslisz ze masz takie pr0h masah pvp? Mysl dalej..

ps. Nie ******* takich farmazonow, ze bijesz sie 1vs1 z kims, nie wiedzac, ze na 2nd charach, Shyan i inni tylko obgryzaja paznokcie zeby zrobic massloga.

ps2. Fosfik sie cyka open? Ustalcie tylko termin (mowie o weekendzie), a jestem w 100% pewien, ze Turtle sie zgodza.

/pozdrawiam

ja *******e ale idjota kuraw nie wiesz pajacu *******ony to nie gadaj czubie
nie kupilem chara idjoto
a alunira to ja zlurowalem i dzieki mnie padl ****o bo all powiedzialem gdzie maja isc bo bieglem ciagle za nim i bilem go ;] i alunir padl 2 razy
fosfi ma 40 + lvle i kozaczy podaj swoj nick jak taki kozak z ciebie

Raimel Reaktywacja 16-11-2005 07:15

Mi się wydaje że kupiłeś tego czara. Prawdziwy Valais by się nie tłumaczył z zabicia kogoś i kupna postaci na allegro . xD

Antliq 16-11-2005 07:27

Cytuj:

niestety tak bo nie lubie jak ktos mnie w ***a robi umawialismy sie inaczej ;] nie wywiazal sie z obietnicy tym bardziej ze mu dalem 50k boh i kupilem pacc ;] to tylko plecy mam i nie lubie jak ktos zostawia kolegow

Bis... eh, on jest po hacku... jak moze wam pomodz?
Pomagał jak mogl...
:/
Pozatym nigdy nie zapomni co dla niego zrobiliscie....
Odwdzieczy sie, predzej czy pozniej :)

Alren~~

[<:Wuberto:] 16-11-2005 16:06

Cytuj:

ja *******e ale idjota kuraw nie wiesz pajacu *******ony to nie gadaj czubie
nie kupilem chara idjoto
a alunira to ja zlurowalem i dzieki mnie padl ****o bo all powiedzialem gdzie maja isc bo bieglem ciagle za nim i bilem go ;] i alunir padl 2 razy
fosfi ma 40 + lvle i kozaczy podaj swoj nick jak taki kozak z ciebie

haha stary jesli ty taki kozak jest oh i ah dzieki tobie ez wygrywa open i zabija Turtli to dlaczego nie jestes liderem ? :]
odpowiedz latwa bo ez niechce miec kompletnego fra**ra za lidera ; ] i co jest "God of the Era Zero" jedynie przez to ze masz 100 lvl + ale to niedlugo sie zmieni :D

Valais 16-11-2005 16:21

hehe

Cytuj:

haha stary jesli ty taki kozak jest oh i ah dzieki tobie ez wygrywa open i zabija Turtli to dlaczego nie jestes liderem ? :]
odpowiedz latwa bo ez niechce miec kompletnego fra**ra za lidera ; ] i co jest "God of the Era Zero" jedynie przez to ze masz 100 lvl + ale to niedlugo sie zmieni :D

heh jak bys byl madry bys zobaczyl na stronce ze u nas jest z 5 liderow ;] i ja jestem tam ;]

[<:Wuberto:] 16-11-2005 16:27

Cytuj:

heh jak bys byl madry bys zobaczyl na stronce ze u nas jest z 5 liderow ;] i ja jestem tam ;]

mmmm a gdybys ty bardziej pomyslal zobaczyl bys ze glownym liderem jest Lamusini ; ] ty jestes taki dla wzoru lvla :o liderzy powinni tez umiec grac i miec pvp a nie ehem takie jak ty :) nawet na slyera sie nie nadajesz; ]

Rychulec 16-11-2005 21:50

Cytuj:

LOL?
Dla pozoru lvla patrz co wogóle gadasz
Falain jest Slayerem a ma wyższy lvl :p

notop 17-11-2005 05:30

tak sobie czytam i mi sie smiac chche z was,
po 1 valais po co wdajesz sie w gupie klutnie,ciagle narzekasz ze cie 99% serwa wyzywa a wiesz czemu,bo brechta robia z ciebie a ty lykasz wszystko;]

2.nikt z was niewie o wojnie tyle co ci co w niej uczestnicza wiec to do tego pana co ustawiac opena z dptf chcial"zamknij sie"

3.ost patrzac z neutralnej pozycji widze ze ez zaczyna byc gora,tak czy siak ani 1 ani 2 nieexpia a kto ciagle pada?

4.zacznijcie rozmawiac kulturalnie a nie prowokowac i sie wyzywac tlumaczyc skad kto ma chara i dodawac gwiazdek w co 2 wyrazie

5.papa ide spac

Ratilt 17-11-2005 15:53

^.^

http://rapidshare.de/files/7763546/muhaha_lala.JPG.html

Fajnei sie keidys tam macrowalo :)

Pozdo dla Wieśka jesli jeszcze gra...

[<:Wuberto:] 17-11-2005 17:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez notop
tak sobie czytam i mi sie smiac chche z was,
po 1 valais po co wdajesz sie w gupie klutnie,ciagle narzekasz ze cie 99% serwa wyzywa a wiesz czemu,bo brechta robia z ciebie a ty lykasz wszystko;]

2.nikt z was niewie o wojnie tyle co ci co w niej uczestnicza wiec to do tego pana co ustawiac opena z dptf chcial"zamknij sie"

3.ost patrzac z neutralnej pozycji widze ze ez zaczyna byc gora,tak czy siak ani 1 ani 2 nieexpia a kto ciagle pada?

4.zacznijcie rozmawiac kulturalnie a nie prowokowac i sie wyzywac tlumaczyc skad kto ma chara i dodawac gwiazdek w co 2 wyrazie

5.papa ide spac

niom troche masz racji ; ] poprostu valais ma wysoki lvl i zabardzo to rozglasza dlatego all ludzi sie go czepiaja ; ] a on zamiast olac te wyzwiska itp to sie wlacza w klutnie , w tym jest racja ; o

[<:Wuberto:] 17-11-2005 17:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rychulec
LOL?
Dla pozoru lvla patrz co wogóle gadasz
Falain jest Slayerem a ma wyższy lvl :p

mmmm tylko falain byl na poczatku w Ciasteczkowy Potworach , dopiero jak gildia sie rozpadla dolaczyl do ez i chyba tak odrazu nie powinien byc jednym z "God of the Era Zero"

PiXik 17-11-2005 19:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ratilt
http://rapidshare.de/files/7763546/muhaha_lala.JPG.html

Fajnei sie keidys tam macrowalo :)

Pozdo dla Wieśka jesli jeszcze gra...

;p to nie ten owner macrowal;)

Siwy Rogal 18-11-2005 12:03

@Notop

Na pewno masz troche racji, ale nie zwrociles chyba uwagi na to, ile EZ sie wykupuje. I to nie tlyko te "noobki" co siedza w pz, i pisza na forum "y0 y0 my ez mastah turtle dead pls fosfik nob ehuahuea". Wiec zastanow sie drugi raz, kto wygrywa.

@Valais

"Nie kupialem chara na alegro". " OK ". Kazdy, kto choc troche wie co i jak na Arcani, wie ze kupiles. To tak samo jakbys powiezdial "Nie, Shyan nie mial wjazdu na Sheriffa i Morximala". Taki jestes pr0? Pamietam jak padles w jakis glupi sposob (juz nie pamietam jak) i odszedles/wy***ali cie z ez : D I co, mysisz ze jestes taki SuUPErOfY, ze szapnujesz przed noffkamina forum? Na tibia.com, to boisz sie nawet posta pisac, bo zawsze potem cie wysmiewaja. "IDJOTA"

/pozdrawiam

Valais 18-11-2005 13:11

gheh

[quote=Siwy Rogal]@Notop

Na pewno masz troche racji, ale nie zwrociles chyba uwagi na to, ile EZ sie wykupuje. I to nie tlyko te "noobki" co siedza w pz, i pisza na forum "y0 y0 my ez mastah turtle dead pls fosfik nob ehuahuea". Wiec zastanow sie drugi raz, kto wygrywa.

@Valais

"Nie kupialem chara na alegro". " OK ". Kazdy, kto choc troche wie co i jak na Arcani, wie ze kupiles. To tak samo jakbys powiezdial "Nie, Shyan nie mial wjazdu na Sheriffa i Morximala". Taki jestes pr0? Pamietam jak padles w jakis glupi sposob (juz nie pamietam jak) i odszedles/wy***ali cie z ez : D I co, mysisz ze jestes taki SuUPErOfY, ze szapnujesz przed noffkamina forum? Na tibia.com, to boisz sie nawet posta pisac, bo zawsze potem cie wysmiewaja. "IDJOTA"

heh smieszny jestes ;] noob jestes i tyle ;] padlem ale zabijam ;] mam ponad 20 fragow . i zobacz ile wczesniej turtlow zaplacilo i puzniej wrucilo czy cos wiecej turtlow zaplacilo i wiecej lvli z kad wiesz ze ci co od nas zaplacili nie zrobia lvli i nie wruca :D ?
mysl se o mnie co chcesz mam wy***ane na to jak i na ciebie ;]

[<:Wuberto:] 18-11-2005 13:26

ta napewno wroca ; ] haha ledwo kase znalezli zeby sie wykupic i juz nabijaja 5 lvl i do ez wracaja ; p stary sam sie zastanow pol ez by juz sie wykupilo ale nie macie kasy ani nic i jeszcze w dupe dostajecie i udajecie ze jest inaczej :D

patrikozzz 18-11-2005 13:34

Moim zdaniem zazdrościcie Valaisowi lvla i tyle xD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:47.