Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojny i konflikty (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=51008)

Sysiunia Niunia 04-11-2005 20:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Liquid
HIHIHIHIH nom proste xD

Sting prosimy Cie wypowiedz sie ;];];];];];];]

Co nam pozostaje?
Jedynie czekać...

Abdul 04-11-2005 20:39

@Dragonisek
*** o mnei wiesz a nazywasz mnei dzieckiem i pisalem ze wszystkeigo nie znam chodzilo mi tylko zebyscie skminili o co chozi ale widze ze tibia wam na ambicje wbila i mi tu nie ******* o ortografii "panie wszechwiedzacy"
kozaczysz tak na forum kto jaka ma facjate a pewnie sam masz nei lepsza. nie znam ciebie ani tego ziomka co pojezdzasz.
@Sysiunia Niunia

A ty co internetowa milosc ?? Pisze to co mysle i mnei nei obchodzi zeby zawierac jakies SUPER internetowych znajomosci.

Jestescie zbyt zajarani ta tibia i przenosicie ja na swoje cale zycie i *******icie glupty w stylu "mam wiekszy lvl to jestem wiekszy kozak(w rl i nei tylko) " lub tez "ja gram sam i jestem lepszy"

BTW sram na to jezeli zgubilem jakeis literki lub cos w tym stylu jak sie tym podniecicie to napiszcie posta w stylu "mg naucz sie pisac""chlopczyku co ty wiesz o wojnei w tibi" i niechce mi sie czytac wszystkich postow jacy wy to ejstescie poszkodowani przez los

Liquid 04-11-2005 20:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ragafewee
Dzieki Qarius za info :)

@liquid
1.No mam polsat Sport to zobaczymy :D
2. Daj ze poczytac Stingowi co tu zostalo napisane :P

Jestem pewien na 100% ze z ta twarza zajde najdalej w showbiznesie ;];]
Niedlugo wezma mnie do jakiegos nowego Jamesa Bonda czy jakiegos innego;]

Liquid 04-11-2005 20:43

a teraz reklama

Czyś jest ze wsi...
Czyś jest z miasta...
Czyś jest chłop...
Czyś pedarasta...
Wez gitare...
Załóż kierpce...
Będziesz miał pieniędzy więcej

xDDDDD hihihihihihihihih

Dragonisek 04-11-2005 20:44

@abdul

Tu chodzi o posiadanie mozgu ^,-

Ty go nie masz..bo jak bys go mia lto bys potrafil czytac ze zrozumieniem -.-

Ja po Stingu jade ??hehehehe..dobre ^^ moze teraz...cofnij sobie kilka dziesiat stron do tylu i bedziesz all wiedzial ^,-

Pewno yto jest Dla ciebie za trudne..no to sorka :/

Sysiunia Niunia 04-11-2005 20:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Liquid
qrde nie chce mi sie 63 stronka otworzyc :(

Mi też:(
I jak my mamy dojść do porozumienia?:/ kiedy nie mamy jak:(

Dragonisek 04-11-2005 20:47

My tu gadu gadu ,a mnie 7 rotow tluklo i prawie padlem sorckiem ^^

Power of Exura Vita ;p

ragafewee 04-11-2005 20:47

@liquid
nie tylko tobie ale juz mi weszla powodzenia :P

@abdul
i tu sie mylisz skoro gówno Cie obchodzi to po c*** sie wypowiadzasz w tym topicu? aa wywnioskowalem z twojej wypowiedzi po co sie klocimy a ty co tu robisz ?

Sysiunia Niunia 04-11-2005 20:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Abdul
@Dragonisek
*** o mnei wiesz a nazywasz mnei dzieckiem i pisalem ze wszystkeigo nie znam chodzilo mi tylko zebyscie skminili o co chozi ale widze ze tibia wam na ambicje wbila i mi tu nie ******* o ortografii "panie wszechwiedzacy"
kozaczysz tak na forum kto jaka ma facjate a pewnie sam masz nei lepsza. nie znam ciebie ani tego ziomka co pojezdzasz.
@Sysiunia Niunia

A ty co internetowa milosc ?? Pisze to co mysle i mnei nei obchodzi zeby zawierac jakies SUPER internetowych znajomosci.

Jestescie zbyt zajarani ta tibia i przenosicie ja na swoje cale zycie i *******icie glupty w stylu "mam wiekszy lvl to jestem wiekszy kozak(w rl i nei tylko) " lub tez "ja gram sam i jestem lepszy"

BTW sram na to jezeli zgubilem jakeis literki lub cos w tym stylu jak sie tym podniecicie to napiszcie posta w stylu "mg naucz sie pisac""chlopczyku co ty wiesz o wojnei w tibi" i niechce mi sie czytac wszystkich postow jacy wy to ejstescie poszkodowani przez los

bUAHauhauh^^ No wiesz...może i miłość może i nie;)
Jak coś to przyjaźn..bo jedyne dobre co tibia mi dała to własnie Draga i wielu innych znajomych;) Czasami tacy ludzie są więcej warci niż Ci z rl'a;)
Miej do mnie szacunek i pisz z dużej litery:P Hihi nie no ja nie chce wkraczać na ściażkę wojenną bo nie po to tu jesteśmy tym bardziej że ja nie zamierzam się z nikim kłocić.

Abdul 04-11-2005 20:48

@dragonisiek cyz jak ci tam

widze ze ty nei umeisz czytac ze zrozumieneim i co spusciles sie juz moze w gacie ze "super" mnie pojechales z mozgiem ?? takie teksty to szczelaja dzieci w podstawowce wiec wiesz...
Ciesz sie lamusie ze mozesz sobie kozaczyc w internecie jaki to z ciebie inteligenty jezyko znawca.
BTW nie postuje juz bo sypiesz tekstami dobymi dla dzieci.

Qarius 04-11-2005 20:49

Ech ten temat miał być o wojnie ale nadzwyczajnie szybko sie zmienił ale cóż mówi sie trudno:P

Hail MI!!!
Oby tak dalej...
A ty sting to sie lepiej schowaj...
Najlepiej to ty w pz siedz i bluzgaj wszystkich...
Juz zacznij w nastempnym poscie odemnie:>

Sting_Ninja 04-11-2005 20:49

Well
Myslalem ze na poczatku to ty piszesz te posty ze cie wy***alem z serva itp dlatego zaczalem na ciebie jechac.

Nie wiem po c*** ktos sie interesi kto kogo bije itp wqrwia mnie cos takiego topic jest o wojnach a Eye~ pierd00li jakies sery ze glowy nie myl dzisiaj itp Ch00j kogo to tu obchodzi ze chcesz sie lizac z ekranem, jak ci stanal to idz i se zamocz^^

@ Sry Dragosniek ^^

Sting_Ninja 04-11-2005 20:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Qarius
Ech ten temat miał być o wojnie ale nadzwyczajnie szybko sie zmienił ale cóż mówi sie trudno:P

Hail MI!!!
Oby tak dalej...
A ty sting to sie lepiej schowaj...
Najlepiej to ty w pz siedz i bluzgaj wszystkich...
Juz zacznij w nastempnym poscie odemnie:>

Tak tak pokaz ze ta gra cie nauczyla jednego "glupoty"

Dragonisek 04-11-2005 20:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Abdul
@dragonisiek cyz jak ci tam

widze ze ty nei umeisz czytac ze zrozumieneim i co spusciles sie juz moze w gacie ze "super" mnie pojechales z mozgiem ?? takie teksty to szczelaja dzieci w podstawowce wiec wiesz...
Ciesz sie lamusie ze mozesz sobie kozaczyc w internecie jaki to z ciebie inteligenty jezyko znawca.
BTW nie postuje juz bo sypiesz tekstami dobymi dla dzieci.

hehe :) Ja Ciebie nie pojechalem ,poprostu powiedzialem prawde ,a czy ci tearz smutno czy nie to wiesz mi to rybka ^,-
A wiesz ze w podstawowce nie mialem takich tekstow ^^ Widocznie teraz w szkole podstawowej nowe grypsy sa ^^

no to pozdrow kolego z podstawowki(tj.z klasy ;),no bo skad bbys wiedzial jakich tekstow w podstawowce uzywaja)

btw.no powiem ci ze jeszcze jestem dzieckiem ;] bo nie jestem pelnoletni,zreszta pelnoletnosc nie robic z ciebie doroslego ,bo dzieckime sie jeszcze jest dlugo po,wiec dziekuje ,ze zauwazyles we mne dziecko a nie starego pryka po 40 :*

Dragonisek 04-11-2005 20:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sting_Ninja
Well
Myslalem ze na poczatku to ty piszesz te posty ze cie wy***alem z serva itp dlatego zaczalem na ciebie jechac.

Nie wiem po c*** ktos sie interesi kto kogo bije itp wqrwia mnie cos takiego topic jest o wojnach a Eye~ pierd00li jakies sery ze glowy nie myl dzisiaj itp Ch00j kogo to tu obchodzi ze chcesz sie lizac z ekranem, jak ci stanal to idz i se zamocz^^

@ Sry Dragosniek ^^

No to zgoda ... sorry... :*

ragafewee 04-11-2005 20:54

@Sting przynajmniej 1 chyba mi sie wydaje co chce skonczyc cala dyskusje przynajmniej z dragiem :cup: .
@Abdul zalosny jestes -.-.

@sysia
A ja tma jestem ?? :D

Sting_Ninja 04-11-2005 20:54

James Lome: jestes tam? jestem nowym ownerem
Sting Ninja: Wy*******aj ***any noobie
James Lome: nie jestem noobem tylko high lvlem

Rotfl tylko Mi moze byc takie inteligente i kaze Jamesowi tak pisac ^^
ThOr ArTeVa?! to moj typ :d

Qarius 04-11-2005 20:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sting_Ninja
Tak tak pokaz ze ta gra cie nauczyla jednego "glupoty"

Och dziekuje wodzu ze mnie pojechales...
Ta gra mnie nauczyla kilka rzeczy...
Ignorowac takich jak ty i miec przytym dobra zabawe:]
Bo ta gra jest tylko dla rozrywki...
Wienc ja prawie z nia koncze bo nie mam czasu uzalac sie nad toba:}

Dragonisek 04-11-2005 20:56

@Sting

Nie chodzi mi o to ze mnie wy****ales z serva,bo jak bym chcial ot bym gral dalej ;]
Chodzi o zasady ^,- Wiesz o co mi chodzi

@abdul

Mam nadzieje ze juz idziesz spac :*

Sysiunia Niunia 04-11-2005 20:56

@ Sry Dragosniek ^^[/quote]

Skasowałam resztę bo chodziło mi jedynie o ten frag.
No więc...co.
Zaskoczyłeś mnie Sting;) :*
Luq...chyba wszystko poszło po naszej myśli :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:49.