Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   Podejrzane, dziwne rzeczy lub miejsca na Rooku byc moze zwiazane z Questami (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=60175)

Beh0lder 23-03-2009 20:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ZX_spectrum (Post 2503445)
Jak pszekopac rooka wendkom, bo mi nie hce isc?:(

Co za n00b.... :(
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez smycz977 (Post 2503459)
Witam ( jestem dosyć nowy ) czytałem temat, nie wszystko, i ktoś napisał o tunelu który "podobno" prowadzi na main.

Podobno na tym forum grasuje zly Rocket , który pozera noobow zywcem ... podobno...
Cytuj:

Mój kolega był tam, i jak pisała tamta osoba jest tam tabliczka o jakimś facecie i był kawałek, że to żartowniś.

Bozo
Cytuj:

To był (?) korytarz (?) of fury

maze of fury...

Cytuj:

Moje podejrzenia ( proszę bez komentów typu: spadaj, to nie możliwe, idź ) są one takie, kiedy został ukradziony SoF to ten facet ( ten od tunelu, podobno jest w thais albo innym mieście, nie pamiętam nazwy tego gościa ) to on go ukrył na tamtej wyspie i uciekł tym tunelem, później go zakopał by nikt nim nie przeszedł.

Ten facet jak go nazywasz rzeczywiscie jest w thais i nazywa sie Bozo i poki co to chyba jedyne czym sie zajmuje to dawaniem questu na jester outfit ;d

Cytuj:

A nazwa tunelu pasuje do nazwy miecza!

Jak juz cos czytasz to czytaj wszystko jesli chcesz sie o tym wypowiadac bo bylo przerabiane tysiace razy , że to NIC nie znaczy

noob3-powrut 24-03-2009 15:27

No debile no !!

Wy jesteście upośledzeni umysłowo ?
Moge się założyć o to, że dzsiaj jest 2009r. a za 10lat w 2019r. będziecie dalej zastanawiać się nad tymi głupotami ;]. A jak nie wy to wasze dzieci :p

Ace70ne 24-03-2009 20:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez noob3-powrut (Post 2504280)
Wy jesteście upośledzeni umysłowo ?
Moge się założyć o to, że dzsiaj jest 2009r. a za 10lat w 2019r. będziecie dalej zastanawiać się nad tymi głupotami ;]. A jak nie wy to wasze dzieci :p

APSkPAOSkpKApskaPSoa wyobrażam sobie ich dzieci haha :D

@topic
Ja wam mówię, że pod wzgórzem Hyacintha są tajne expowiska z Larvami!
Temat = 0*K (0 bezwzględne jakby ktoś nie wiedział geniusze)

Tibia to dla mnie zamknięty rozdział z którego wyszedłem podczas wybuchu wojny postrzelony w nogę.

@down
Ej nie po oczach :<

Marcin24 24-03-2009 20:56

Cytuj:

Tibia to dla mnie zamknięty rozdział z którego wyszedłem podczas wybuchu wojny postrzelony w nogę.
No i bardzo dobrze, skoro Tibia Cię nie interesuje to drzwi są w prawym górnym rogu.

Luker's 26-03-2009 17:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ZX_spectrum (Post 2506119)
a muj kolega muwil mi rze jak byl rookslajrem to wszet do pokoju z mino magiem w rooku i go ubil i mial klucza i puzniej byly drzwi tam byl teleport pszenosilo go do pokoju z ghulem i go zabili i wypadl life ring a mino maga brass armor a puznie przeniesli sie teleportem do pokoju ze skszynkami i tam byly nagrody spike sfort i buty do hodzenia po wodzie wzieli i ih do swiatyni pszenislo i nie muwcie ze nei da sie tam wejsc!

Ludzie wiecie co to znaczy ironia? ta wypowiedz jest Ironiczna!!!!

Beh0lder 26-03-2009 17:46

Tak i wczesniejsze jego posty , niby tez? ... Jezeli tak to twoja jest idiotyczna...

Mestru8 26-03-2009 21:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Beh0lder (Post 2506200)
Tak i wczesniejsze jego posty , niby tez? ... Jezeli tak to twoja jest idiotyczna...

Chyba go źle zrozumiałeś... Powiedział że konkretnie ta wypowiedź to ironia.
Nie powiedział że wcześniejsze też.
ps. Używaj polskich znaków! :cup: (nie nażucam się)

Cytuj:

Tak i wlasnie sam zrobiles błąd orto z polskim znakiem w roli glownej ... "narzucać się" pisze sie przez rz ;p
Fakt mój błąd ;D

Beh0lder 27-03-2009 00:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mestru8 (Post 2506470)
Chyba go źle zrozumiałeś... Powiedział że konkretnie ta wypowiedź to ironia.
Nie powiedział że wcześniejsze też.

Byc może...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mestru8 (Post 2506470)
ps. Używaj polskich znaków! :cup: (nie nażucam się)

Tak i wlasnie sam zrobiles błąd orto z polskim znakiem w roli glownej ... "narzucać się" pisze sie przez rz ;p

UagodnyBoleq 04-04-2009 21:20

Oryginalnie napisane przez smycz977 Pokaż post
((((( Moje podejrzenia ( proszę bez komentów typu: spadaj, to nie możliwe, idź ) są one takie, kiedy został ukradziony SoF to ten facet ( ten od tunelu, podobno jest w thais albo innym mieście, nie pamiętam nazwy tego gościa ) to on go ukrył na tamtej wyspie i uciekł tym tunelem, później go zakopał by nikt nim nie przeszedł. )))))

tunel , thais , wyspa , to sie zbiera do kupy.

1. Tunel <moze ten grob u tych szkieletorow tam gdzie jest orc spearman , kojarzy ktos? :) ,,moze pickiem rozwalic ten grob?" nie , nie powiem czegos takiego ale to moze byc wskazowka xD

2.Byla sobie dziura w klatce ghoula.
dziura sie zrobila po <ktoryms tam update>
nie , nie mysle o picku ale mysle ze cos wspolnego to ma ;p

3.Wyspa. no nie powiem ze tunel prowadzi do wyspy , ale wydaje mi sie ze pod wyspa jest komnata mino-maga.
tam moze np. drabina? moze nie da sie zejsc tylko zalozyc spike , poswiecic np. katane itd , i modlic sie zeby spike nie wypadl? ;p

PS: PLEASE NO COMMENT NP.
Napisano przez XXXXXXX
czlowieku , nie pierdziel glupot , bo wiadomo ze :
Spike to ozdoba , mino mag tez, grob to dla nadania klimatu jaskini szkieletorow, a wyspa z SS to tylko ozdobka , ze jak ci sie nudzi mozesz sobie poogladac i marzyc o SS.

UagodnyBoleq 05-04-2009 11:39

dzisiaj zobaczylem piwnice pod Bozo.
tabliczka z napisem
Treasure Vault
NO ACCESS!

no moze treasure to ten spike? ;p

Tibiamaster99 12-04-2009 21:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez alien111 (Post 709980)
Nie sadze aby na rooku byly jakies super sekrety chociaz troche ciekawostek tam jest i znalazlem taka ksiazke a chyba nic o nie tu nie bylo :

Hardek *
Bozo *
Sam ****
Oswald
Partos ***
Quentin *
Tark ***
Harsky ***
Stutch *
Ferumbras *
Frodo **
Noodles ****

Wielcy Rookslyerzy powiedzcie co to znaczy ;)

To znaczy ze amber jest platna zabójczynia(pisze tak na tibia wiki) a to chyba jest albo jej ksiazka telefoniczna :D albo lista "kogo zabic" a te gwiazdki to jakis jedyk zabójczyn wedłóg niej to "nagrody za zabójstwa"
To quest z monsterem o nazwie Amber the Murder albo Amber Murder Woman

DK-LOG.911 12-04-2009 21:36

@up

czy to ironia?? przeciez to ksiazka dostepna z (QS jest nielegalny) i potrzebna do questa na short sworda!!

Beh0lder 12-04-2009 21:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ZX_spectrum (Post 2513943)
to wszystko jest prawdom i wy mi nie wiezycie ;/ ja mu wieze rze to prawda bo on to muwil!! naprawde a teraz sciane mozna rozwalic do gohula mlotkem muwil mi to taki typ jak go sie spytalem jak sie do neigo dostac mial 30 kturys lewel wienc byl doswiadczony i wiarygodny bardzo morze sprubujmy t zrobic???/

http://img412.imageshack.us/img412/1084/troll.gif

/// A to ciekawe bo podobno Amber jest prostytuką... :P (nie ja to wymyslilem).

@2up Nawet nie ma takiego potwora.

First Doom 02-07-2009 00:56

widze temat ktory rozpoczelem 3 i pol roku temu nadal sie kreci :) milo milo :)

DK-LOG.911 02-07-2009 08:38

Słuchaj archeologu, temat się nie kręci od kwietnia, więc nie wiem czemu go odświeżasz.

@down

Eeeeee... A daty ostatniego posta przejrzeć nie łaska?

I'M THE KNIGHT OF ALL VIRTUE! YEAH!

Pethaf 02-07-2009 09:06

No tak, rycerzu wszystkich cnót, czym są 3 lata, niezliczona ilość postów, wiele ciekawych informacji wobec tego, że NIKT TU NIC NIE PISAŁ OD 3 MIESIĘCY!!!
To straszne, a nie wziąłeś pod uwagę, że gość mógł się dawno nie logować, patrzy, jego temat nadal jest popularny, cieszy się, pisze, i zaraz się znajduje jakiś dupek wyzywający go od archeologów...

First Doom 02-07-2009 11:26

nie logowalem sie od dwuch lat bo nie gram w tibie juz :) moze jak wyjdzie nowy server to pogram

DK-LOG.911 02-07-2009 11:39

DWÓCH! Ale po co nam ta wiedza? Jak chcesz to graj, ale nie odświeżaj tematów (i pish poprawnie po polskiemu).

Pozdrawiam, DK.

Hynu 02-07-2009 16:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pethaf (Post 2586195)
No tak, rycerzu wszystkich cnót, czym są 3 lata, niezliczona ilość postów, wiele ciekawych informacji wobec tego, że NIKT TU NIC NIE PISAŁ OD 3 MIESIĘCY!!!

32 Strony bełkotu, który do niczego nie prowadzi.
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Beh0lder
/// A to ciekawe bo podobno Amber jest prostytuką... (nie ja to wymyslilem).

Podobno rookgaard jest skutkiem ubocznym wytrysku knightmare'a.

Co do "ZX_spectrum", jest to zwykły prowokator, jednak zawsze musi się znaleźć ktoś pokroju beh0ldera, i zacząć spamować. :X

DK-LOG.911 02-07-2009 20:34

On odszedł kilka miesięcy temu. TEN TEMAT TEŻ ODSZEDŁ KILKA MIESIĘCY TEMU! Jak chcecie coś konkretnego o tajemnicach Rookgaardu, to zapraszam do "Odpowiedzi na zagadki".

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:03.