![]() |
Ile dostaniecie za kibicow?:> ja cos kolo 50k
Czy w 1 sezon da sie zrobic szkolke pilkarska z fatalnej na zadowalacjaca (placac 20k) |
Cytuj:
jakbys ladowal 80k to w jeden sezon bys chyba nie wyrobil. Placac 20k zajmie ci to... duzo czasu |
Przy 20k może być chyba max przeciętna.
Cytuj:
|
Jak ktoś jest bardzo początkujący to powinien poczytać to : http://www.poradnik.ht.glt.pl/
BTW. dzisiaj spadłem z ligi... od przyszłego sezonu będe w VI i mam nadzieję, że wygram ją bez problemu ; ) |
Cytuj:
W przyszlym sezonie trafie prawdopodobnie do ligi VII.566 a przeciwnikiem w I rundzie pucharu beda Pompiarze, czyli przeciwnik na pewno do przejscia:) Cytuj:
|
Up:jak to sprawdziles z kim w pucharze bedziesz gral ?:>
|
|
Pytanko
Elo:) Jestem new gracz i mam pytanie, zalozylem konto juz nawet sie wyszukalem ale nie mam klubu...
Teraz musze czekac az dostane klub tak?:p Mam nadzieje ze szybko dostane obecnie oczekuje jeszcze 29 osob...duzo? Odpiszcie szybko bo chce wiedziec:) Thx:P |
Heh tez mam, ze 29 osob... przez niecaly tydzien ruszylem sie o jedno miejsce w kolejce :( Pozostaje nam czekac! :(
|
Jak się sprawdzą przewidywania alltid to nie dość, że rozjadę ligę jak teraz, to jeszcze wygram pierwszy mecz w pucharze na normalnu rezerwowym składem :D. No chyba, że gość motsnie :/.
|
Przeciwnika w pucharze bym raczej pokonał. Natomiast jeśli chodzi o lige... Z ligi siódmej spadła by drużyna, która ma w swoim składzie 1 zawodnika powyzej 13k tsi i kilku powyzej 4k : //
|
pff
z 7 ligi trafia do mnie jakis baran z graczami po 5k+ TSI... niech nawet nie sni o wygranej ;) a z 9 lig to sami kelnerzy a puchar ;( czemu?! bede gral z kolsiem ktory spadl z 6 ligi i po marzeniach o 2 rundzie pucharu ;( |
Już 1 tydzień czekam :p Mam nadzieję, że mnie niedługo wpuszczą, bo przeciez jest ta przerwa miedzy sezonowa ;)
|
Mam dylemat ;P
A wiec czy w meczach towarzyskich dawac mojich najlepszych graczy (zeby nie stracili formy) czy graczy co maja slabe podania (bo aktualnie trenuje podania) ?:> |
Oczywiście jeśli trenujesz podania to wystaw graczy u których chcesz by były lepsze. Inaczej trening nie ma sensu.
|
A ja bym jednak poradzil ci trening kondycji. Podobno ma w tym sezonie byc jeszcze wazniejszy niz w tamtym.
Przy dobrych wiatrach dostane z 500000 w najblizsza niedziele. Uda sie za to kupic jakiegos grajka na obrone, ktory bedzie sie dobrze spisywal w VII lidze? Nie musi byc mlody - wiek 27-28 bedzie dobry. |
up:trenowalem kondycje 2 tygodnie i tak mi zrujnowala forme ze strach >.<
off:smetana ban :p EDIT: niestety potwierdzily sie te awanse z tamtej storny:/ a jak sie puchar potwierdzi to sie zalamie!! Wczoraj dostalem 170k i juz prawie na 0 jestem ale zastanawiam sie czy otwierac w tym sezonie szkolke piklarska i tak mysle ze moze w nastepnym sezonie juz bede dawal po 80 tys bo teraz pujde z torbami :/ Up: tak posiedzialemz 5 min na liscie transferiwej i nie wiem czy bys kupil znakomitego moze przy fuksie jakis ci sie trafi |
O rotfl.
Wejdzcie na http://www.ht.neostrada.pl/ i popatrzcie staty siodmych lig. Trafilem do drugiej pod wzgledem trudnosci xP. NIe ma co, awansu nie bedzie w tym sezonie:/ http://poland.alltidhattrick.org/sta...170/index.html Tutaj z kolei jest piata;] Ale jazda bedzie. |
Do mnie spada drużyna z ligi do której chyba wpada Matek, więc moze być zabawnie, bo ta drużyna ma gościa powyżej 13k tsi, kilku powyżej 5k tsi, a reszta powyzej 1k xD Mimo wszystko wierzę w upragniony awans. Będe o niego walczył już czwarty sezon z rzędu i nie chcę mieć znowu trzeciego miejsca :S No i zmieniłem trening z dośrodkować na rozgrywanie ; )
|
Matek mniej wiecej po przeanalizowaniu twojej ligi wnioskuje ze bedziesz na 5-6 miejscu
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:08. |