![]() |
MINTWALLIN (ruiny PLX)
Prosze o filmik albo nawet opis dojscia do ruin mintwallin ;)
|
*Prosze o filmy, gdzie jest duzo odkrytej mapy.
:D 8o :D 8o |
Film jak Eternal Oblivion wykonuje demon questa (wiem że taki jest ale nie moge znaleźć). Z góry thx.
|
Dwarfy Guardy...
Bardzo prosze o filmik z kopalń dwarfów i oczywiście Guardów... Czekam na filmiki... :)
|
ja chcial bym zobaczyc jak sorc +/- 30 lv 40 mlvl/30mlvl expi na guardach z monkiem/monkami i D lair z ds/ds'ami z gory thx :)
@down dzieki :D |
Cytuj:
Jak znajde D lair to tez dam... |
Ja bym chciał zobaczyc filmik, w ktorym to jakis paladynek ~30 lvl [ Bez BOH'ow ] soluje GS'y na POH i ogólnie expi na poh
|
poprosze jakis filmik w wykonaniu Nazgula Monooblade albo Nosferatu Moonoblade z gory thx :)
|
Chciałbym zamówić film, w którym było by pokazane dokładne ze szczegółami
dojście na Draconie przez hallgate. P.S. Jak byście bogli to wyślijcie mi go na maila [email protected] |
Tytuł : Valkirie Palkiem
Temat filmu - Jak expic na valkiriach paladynem |
Ludzie... Ten temat nie jest po to żeby tylko prośić o filmy... Jak coś macie to wklejajcie... Co to bedzie jak wszyscy sobie zamówią filmy a nikt ich nie wklei... Troche rozsądku!!! X(
|
Cytuj:
|
a ja bym prosil o zamieszczenie filmiku z desert questa
|
Jesli mozna droge na necro...takie w miare bezpieczniejsze, bez hardcore typu 3x naraz ;) Jesli bylo wczesniej to sora, ale tylu stron nie mialem sily czytac
|
Ghostland
Jak w tytule... Jestem 17 palkiem ze skillem 54 w discie, prosiłbym o filmik jak bezpiecznie można siętam poruszać (bez niebezpieczeństwa deda- np ds pod dziurką) od razu mówie, boje sie DS'ów jestem na nie za słaby :( proszępisać na [email protected]
|
Nie wiem czy już było takie zamówienie, ale wkońcu kto pyta nie błądzi... B)
A więc czy ktoś nie mógłby mi skombinować/nagrać filmik z całym Paac Area na Rooku (tylko taki żeby było wszystko widać). :] |
Demon Solo
Siema ja bym chcial film Demon Solo Knightem ;]
|
Dark Mansion
Ja prosiłbym o zamieszczenie filmu z tego pięknego gh.
Jeśli ktoś w nim mieszka prosiłbym również o kontakt, mam jedno pytanie dotyczące tego obiektu ^^. |
a ja bym prosil o filmiki w ktorym ktos oprowadza po fibuli : dsy,rotki,bh itd.
z gory thx :) |
A ja bym prosił o expienie <20lvl-30lvl (palek) skile 60-75> na scarabach.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:35. |