![]() |
Mój najcenniejszy "darmowy" łup znalazłem chyba...
Ooo już sobie przypomniałem, id±c na amazonki koło carlin napotkałem się na backpack'a w którym były p-legs,fs,guard-shield :D To sie nazywa FARTUSZYĆ :D |
Bp of uh :) w parcelu:P
|
Ja C-arm, Gs, i K-legs w ciele :D
|
Ja znalazłem knight legsy :P
Znaczy kto¶ wywalił przed depo :D |
mój kolega znalazl crystal ring na poczcie :D
a ja 10k i fs'a :) |
he
Ja znalazlem tego samego dnia dwarwen axe and (tamtaratamtamtam) f-axe 8o da xe na ziemi kolo tatku w ab a next w dp a konkretniej na skrzynce w dp na 3 piętrze aa i jesszcze w tym samym parcelku bylo ruznych cmieci batel axe dark hemy i ...385 rybków:P
|
Ja znalazłem plate legi, scale armor, backpack brass legów, i 3 k :cup:
|
A ja Znalazlem w cciele rabita Demon Seta ~.~
Większo¶ć ludzi w tym temacie wali totaln± ¶ciemę wiec trudno uwierzyć. PS. Sory za offtopic Ja nie mam nigdy farta , raz na free item's złapałem Crown Helmeta ^.~ |
Ja znaazłem Halabardę na ziemi oraz Lootbag wypchany chain armorami kolo Ab<2 bagi> ;) .
|
Najlepsz± rzecz± jak± znalazłem na ziemi był to trup w ktorym byl dsm i g-legi. Znalazłem to ciało na pohu a po zindetyfinkowaniu zwłok okazało się, że to był palek na 104lvl. Niestety ten palek szybko wrócił po zwłoki i nie miałem dużo do gadania jak mnei przy nich zobaczył(miałem 76lvl) ;( .Tak to najlepsze co znałazłem i wziołem był g-arm, którego wziołem z własnych zwłok :)
|
Best co znalazlem to byla d lance aol i fire axe...Otuż było to ponad rok temu jak zrobiłem pierwszego chara na trimerze,wracałem se z trolli :P wchodze do depo ide na sam±m górę patrze a jaki¶ 57 ek pokazuje swoje eq koledze czy komu¶ tam pochwili zaczyna zabierać ja podchodze do neigo (bo wtedy byłem jeszcze nobkiem :P)i pisze żeby mi dał co¶ a on "lol" i kicklo go z gry(albo nie wiadomo co jeszcze)a ja zabrałem d lance f axe i aol :D ale miałem problemy więc musiałem zrobić nowego chara.
|
co znalazłem??
ja niedaleko carlin to war hamera znalazłema tak w ilosciach dużych to bp wypelniony brass setami :D
|
Giant Sword wyrzucony przez kumpla, który mu oddałem oczywi¶cie :)
|
a ja znalazlem w ciele Knight Armor :D :) na 13 lvl :)
|
A ja z lootbagow znalazlem ponad 70 chain armow, z 40 brass helmetow i ponad 90 macow... - ktos sie napracowal, ale znalezione nie kradzione :PP pozatym nie zjawil sie po 10 min wiec uwazalem ten loot za niczyi. A z pojedynczych 2 handed sword + bp dwarven shieldow lezaly se kulturalnie pod jakims drzewem a 2 hand w drzwiach do jakiegos domku :PP
|
ja znalazłem crus hełm gdy koles rzucal , bag lootu (ważył 9000+ oz)
|
Ja znalazlem kilka c- armorów i gs'a :D A stalo sie to bo kumpel mi dal invite do domku :D :D. Ale tyo sie liczy no nie ?? xD
|
Hmm Najcenniejsze?
Najcenniejsze to znalazlem na zamku w trupie bp uh i sd :) a takie pojedyńcze to chyba Serpent Sword :baby:
|
Móje najlepsze znalezisko to bag of bag of mace (8bp po 8 mac =64 mace)
I Tower shield, ale tego tu raczej niemożna zaliczyć , bo jakis high lvl pozbywał sie "zbędnych" żeczy. P.S. Sry za orrtografie (jakie¶ błendy) ale moja ¶redna\ia z dyktand wynosi 1.8 ;( |
ja...
JA w trupie znalazłem dshield 4bpuh 3bphmm i 1bp runek explosion a takrze 2 k i darkhelmet go¶Ć se trenil i kto¶ mu zabrał chyba parcele czy jako¶ tak i potem przyszedł i zaczoł sie na mnie drzeĆ i zaczoł mnie jechaĆ do reda ale przyszedł kumpel i niepadłem.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:30. |