![]() |
Niom Natril rub dalej pliks B) B) B) B) :cup:
|
W przeciwiwieństwie do większości fakeów jest zaje..............:cup: :cup: :cup:
|
Wielka zapowiedź Nadrilla i wielkie...
G***o!! Nie ma fejka :< |
I nie bedzie ;<
|
"Nadrill ty sadysto"
Brzmi znajomo?JEP Nadrill zrobił ten fake z nudów więc go nie dokończy!!! |
<nub mode łon>
"Nadril plis zróp nekst parta , bo tó lucie siem smócom , bo nie robish fake'a , a opiecałeś , rze bendzie" <nub mode off> ^^ Fajne. Nie mam się co rozpisywać. Tylko rób już , bo jak cię ludzie "zuomiom" to będzie bolało. 8/10 Za długi czas oczekiwania na next part ;p |
Fake@
Bardzo fajny, śmieszny, estetyczny, ... (10 min pozniej) Ogolnie jeden z lepszych . Ocena to 94/100 za caloksztalt. @Ludzie... przestancie spamic. Robicie spam. |
Troche postow polecialo, kilkanascie 1pktowych warnow tez. Nastepne spamowanie w stylu "666 post plx" nagradzane bedzie miesiecznym banem dla kazdego uzytkownika :)
|
Dziękuję :)
Dobrze że są moderatorzy i kasują takie posty jak: "jeszcze kilka postów i będzie fejk" ....... Ale rzeczywiście kontynuacja by się przydała... |
Nadrill, dopiero dzisiaj odkryłem Twój temat w fake'ach i zobaczyłem jak wiele straciłem nie ogladając go wcześniej, bo jest po prostu zaje....fajny :p
Szkoda że już od lutego nie ma żadnego nowego fejka :( |
UEWueHEUHueHUEHUEHuEHuEHUEHEUHEUh człowieku, z krzesła spadłem :D:D....UEuHEHuEHuE 11/10 xP Good :D:D i fabula supcio :D:D ;)
|
Hehehe,fajne!100/10 Najlepsze opowiadanie z fakeow jakie widzialem!
|
szkoda, że nie robisz bo wiele osób wciąż na ciebie liczy...
dobił mne pasek świąteczny : mp3, mp4, mpa! xDDD humor w 1000000% |
Brak mi słów, ale może tak gdyby nie było tak późno to bym:
*spadła z krzesła (nie dlatego że chce mis się spać) *śmiała na cały budynek *zawaliła mature i czytala od początku |
Gz
Widzę , że straszną historię sobie zrobiles i rzczywiscie good daje 10/10 ...
może dlatego ze malo sie znam na fekach ale naprawde fabula i inne niuanse :cup: mistrzostwo xD |
spadlo na 2 strone ;< najbardziej mi sie podobalo z Mc Donaldem :D:D:D
|
Ech..Prosze o zamkniecie tego tematu
Autor odpuscil sobie juz dawno temu a wy robicie sobie tylko zmudne nadzieje -.- |
Tia rowniez tak uwazam..;<
|
Super fabuła ! 10/10 pozdro !
|
Cytuj:
Cytuj:
Może inni chcą skomentować? |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:18. |