![]() |
@Hakouh
I co zamierzasz z tym zrobic? :P Kupujesz pacc? ;d |
Cytuj:
|
To kupuj pacca i leć po kapelusik i plecaczek :D Znów będziesz wyglądał jak muszkieter ;]
Chodzi mi, że jak będzie miał pacc, to będzie miał również starego addona i znów będzie wyglądał jak muszkieter (zapomniałem słowa znów :D) |
chyba po plecak ??
|
gz all ;> piotrinho gz zabicia AS'a wreszcie ktoś z Gostynia ;p ;]
|
@kuba1324
Big GZ 1 000 000 expa B) gogo 2 kk xDD |
Gratuluje
Y'all |
Dawno już nie było twoich fotek Paladyn on Rook.
GZ wszystkim :D |
Rookstayerek nie widze twojego zdjęcia :P
|
Cytuj:
|
@kuba1234
Co do Xaerooka to nie ma wątpliwości bo szczerze ci powiem że to jest jeden wielki bot. |
No i? I cipy maja to w dupie, gdyby pokazac to gmom tez by sie nie przejeli bo to nie jest dowod -___-. Nakopac do dupy wszystkim z takim czyms :/
|
no ładni botterzy...
|
@Dezuko
No wszystko ładnie ale ten light hack... |
@kuba1324
imho wiadomo ,ze to botter..kiedys byl filmik z nim ,jak na cave bocie byl ;x |
@ thucrael~
Nie radze Ci trzymac w prezencie takiej liczby creature products, przy deadzie 100% szans wypadniecia, w koncu present to tez container ;) |
@ -Z-K-
Ok, ale nie chce mi sie za kazdym razem jak skoncze hunta relogowac zeby przekladac te itemy wiec poprostu trzymam je ze soba. Btw wiem ze to jest wiekszy rysk stracenia itemow ale jak narazie to nie mam problemow z netem i zawsze nosze bp lf wiec narazie nie chce padnac. Pozdro |
Cytuj:
I niech sie sra ten naab :D, i wszystkie naaby co botuja... |
@Res Khmer
Heheh no i dobrzee 1botera mniej :) ale ja tam problemu nie widze zeby nabic taki lvl w 6-7 tygodni ja nabiłem 21lvl w 3 dni zaczynajac od 1 lvla ale to wiecie ja do szkoły nie chodze wiec moge siedziec na tibi nawet 24/h :p :p |
Gz Rogver :D.
Wkoncu ten twoj 40 lvl, ktorego chciales ;). |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:38. |