![]() |
Co do sily walki huricanes jak i Nizahe " piekna obrona anihilatora na titani " szkoda ze 8 osob wytrzymalo z 30 sekund :(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Torpedo po co ty sprzedales tego chara ? Teraz lata 90 rp z rs xDDDD nabek :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul:
|
Cytuj:
Po za tym - Comment: ...Fucking Kick... Za to można dostac bana wystarczy, że ktoś go zaraportuje :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
TO po co go kupowal :p Strata pieniedzy. Torpedo~ Za ile sprzedales ? :D |
@up
są ludzie i są parapety xD |
Kiedy wojna? pls juz! B) :evul: :evul: :evul: :evul:
|
tlumacze moja logincza ale zawila wypowiedz. pare dni temu armia emziego ( nizah huricane i inni ) zrobili maly atak na titani i zabili 90 ed " Sazzi" po czym uciekli na poludnie od anihilator room.
Wraz z Unitami ruszylismy w pogon za ta nikczemna armia ktora stawila " opor " przez okolo 30 sekund :) ,padali kolejno na sd/xplo combo. Ich planem bylo zabicie gaury ktory zmienial tylko ssa'y i sie fluidowal :D |
Cytuj:
Cytuj:
|
Victeron 105 MS hacked :(
Szkoda mi go.. Tak szybko expił a tu myk-pyk i hack... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Victeron ładnie wbił level, jeszcze w wakacje miał ~40 level, nie wiem czemu to zawdzięcza i nie bede polemizował, ale szkoda gościa. Cytuj:
http://www.tibia.com/community/?subt...er&name=Vaikor |
20:29 Vandoz [36]: chcesz marchewki sily?
20:35 Vandoz [36]: Wezmie ktos knfa szybkosc? [email protected] |
Cytuj:
Ja czerpie z tej gry zabawe ^^ P.S Marchewki sily daje za free, ale knif szybkosci za 2gp. Wiec jak uzbierasz, odezwij sie. ______________________________ 20:35 Lord Caleth [61]: Vandoz 20:35 Lord Caleth [61]: Jeszcze raz cie tu zobacze 20:35 Lord Caleth [61]: To ci nogi z dupy powyrywam Nie ladnie :( __________________________ TEsty Exori: 21:06 You lose 100 hitpoints due to an attack by Senoth. 21:06 You lose 65 hitpoints due to an attack by Lord Caleth. |
@up
Jezeli twoim zdaniem robienie z siebie palanta jest gra 4 fun, i zrodlem zabawy, to rzeczywiscie mozna to skomentowac tylko w jeden sposob " zal.pl " NO ale kazdy ma inne poczucie humoru, co nie ? ;) |
@Morii
Z tego co widzialem na filmikach Gaury, Latuza i Vazza nie da sie zabic ^^ to raczej oni szybciej zmiota tego kogos A co do morgany, zrobili photobucket : http://s96.photobucket.com/albums/l1...Dany_Darko.jpg |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:34. |