Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Informacje o nowym update! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=71194)

slimaczek 02-04-2006 12:20

Na początku myślałem, ze na tych tibia.org.pl, tibianews.net czy tibia.pl tylko czesc z newsow jest zartem. Okazalo sie ze na tibia.org.pl wszystko bylo zartem (myslalem ze konkurs na modkow jest na serio), w tibianews.net tez tak samo (myslalem ze 2 newsy byly na serio, nie pamietam ktore), tutaj tez jest tak samo. Tibia.pl napewno sie wczesniej szykowala do prima aprillis, bo musieli zrobic najpierw fake. Wszystkie screeny to fake'i, nie ma na nich ani jednej nowej grafiki (to że jakiegoś tam itemu nie ma w rl tibii, to nic nie ma znaczenia - zajrzyj sobie do tibia.spr, to zobaczysz).
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raffi
(...) 2 powod to zmienne ip niektorych graczy. (...)

A co to ma do rzeczy? Jezeli ktos ma np. neostrade, zmienia sie tylko końcówka numeru IP, wiec wystarczy wpisac np. 83.23.xxx.xxx, ale oczywiscie cipsoft jeszcze nie wie ze mozna by cos takiego zrobic ...

Golempol 02-04-2006 12:25

Wyluzujcie schodzicie na off topa.
A co do tego, żadnych nowych grafik, chociazby dol tego statku ta scianka niedotyka jednej z burt bo gdyby sie stawiło tam scianke to by burta znikla :p
cipy by zrobili specjaloną grafike by coś takiego "zalepić". ale kij z tym to żart napewno i już muwilem. Drom jak juz robisz sobie zart prima aprillis to skonsultuj sie z tibianews..net,tibiabr.com i ustalcie wspólną wersje nowego update bo np. na tibianews.net piszą zupełnie co innegoa tak nawiasem jakos mi sie niechce wieżyc ze te fake to fake wy poprostu zrobiliscie na ots kilka miejscówek włączyliscie i viola nacykaliscie zdjec i chcecie nas nabrac. Ale szkopda bo kilka pkt z tego co wymieniliscie nie są złe. np. z tym anty hack system

Falrir 02-04-2006 12:28

Zauważcie, że na tibinews.net czy tibi.org.pl już dawno podali,że to były tylko prima aprilisowe żarty,a tu Drom chyba specjalnie to przeciąga,aby nas w niepewności trzymać:D

slawekmag 02-04-2006 12:29

No właśnie. A ja powoli zaczynam sie bać że to nie żart...

Wampi 02-04-2006 12:34

Kilka tygodni temu CipSoft poinformował wszystkich, że nowy update poszerzy świat Tibii o wyspy tropikalne, które podróżnicy odkryli na południowy wschód od tiquandy.
Przez najbliższy czas na stronach fanowskich będą pojawiać sie informacje o nadchodzącym update. Tym razem tibia.pl dostała pierwszeństwo w zamieszczeniu pewnych informacji. W nastepnych tygodniach nowe informacje znajdziecie na pozostalych stronach fanowskich.

CZY kiedykolwiek jakas strona dostala pierwszenstwo bo o ile pamietam to zawsze wszystkie strony dostawaly naraz informacje o updejcie :]

WoJtAlA 02-04-2006 12:35

ejj no :P tibianews juz sie przyznala ze to april fool :D wy tesh tak zrobcie :-)

Xene 02-04-2006 12:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr. Omader
...aby ludzie za duzo nie grali ;)

Oczywiście porypane, to tak jakby CIPsoft chciał, żeby ludzie przestali grać w tibie :P bezsens, jak ktos pojdzie na hunta to po 3 godzinach sie przestanie oplacac, od wprowadzenia soul pointow tibia coraz bardziej schodzi na psy... :(

Rideh 02-04-2006 12:47

A jak ktoś ma dynamiczne ip (neostrada) to ma problem? :P

Według mnie najmniej prawdopodobnie brzmi: "nowe światy Spvp". Cipsoft pokazał w poprzednich updatach, że jest zdolny do wszystkiego, żeby utrudnić granie. Dlatego nie dziwi mnie system anty-PG.

Spikee 02-04-2006 12:57

Ja nieraz ide na 6h hunta i mam nadzieje ze to joke:confused:

Raffi 02-04-2006 13:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Spikee
Ja nieraz ide na 6h hunta i mam nadzieje ze to joke:confused:

Jezeli nawet to nie jest joke to i tak jeszcze niezostalo wprowadzone...

Jammamanter 02-04-2006 13:16

Ok, Omader, przyznaj się że to żart i edutuj newsa ;)

darkdodzie 02-04-2006 13:18

Aby to byl tylko joke :cygaro: Drom powiedz dzis czy to prawda czy nie ;)

pchelas 02-04-2006 13:19

Wasza naiwność jest porażajaca :)

Vote 02-04-2006 13:24

N/c

Co oni kurcze kombinuja, te ich pomysly mnie dobijaja, rozumiem update z sp bo serio niektorzy juz przesadzali z tymi botami i macro no ale ze polowe expa bedzie sie dostawac a co z ludzmi ktorzy beda dlugo huntowali to jak taka hydra do nich podejdzie po 3-4 godzinach to zamiast uderzyc za 200 zalozmy to uderzy za 400 a Demon Hunt to bedzie wogole walka o przetrwanie. Widze ze pisza cos na temat hackowania ze beda jakies dodatkowe hasla i Ip adres bedzie trzeba podac- moim zdaniem to jest tez zdeczka pokrecone, jezeli ludzie daja hasla osoba, ktore podaja sie za GM albo mowia, ze dostana free items po podaniu hasla to jest juz ich wylacznie problem, jezeli nie radza sobie z takimi rzeczami ( chodzi o graczy, czyt. noob'ow) to niech poczytaja fora stronek zwiazanych z Tibia, jestem pewien ze na niejednej z nich sa wzmianki oraz tematy, ktore mowia jak nie dac sie shackowac itp.

Podsumowujac to wszystko, to moim zdaniem CipSoft przesadza, tym zachowaniem zniecheca wielu graczy do grania w Tibie.X(

gald rhian 02-04-2006 13:33

Vote
naprade naiwniak z ciebie, widac ze nie przeczytales ani jednego posta w tym temacie.

ikarius 02-04-2006 13:36

i co z nockami bedzie ?? hu..niaX(

Furo 02-04-2006 13:41

czy to zart:>

hehe mam nadzieje ze to zart :)bo co to by byla za gra 3 h expaB)

The Shodow 02-04-2006 13:42

Chodzcie sie zmówimy, rozpowiemy wszystkim, żeby nie grali jak wejdzie ten "prima" update :D :D :D :D :D :D :D

durel 02-04-2006 13:43

lololol... ja sie nie zgadzam! co to ma znaczyc? moze jeszcz bedzie ze sie bedzie przewracal char? to jest tibia! prosta gra! po prostu nabijac lvl i tyle! a nie jaskies anty pg... kapa na caleej lini... jak tak to ja sprzedaje chara! chce ktos 20 sorca na aldorze?

ale to pewnie joke xD
tak samo zrobili na portalu o gta, dali newsa ze znalezli gta san andreas na p2p i ze na maile beda wysylac xD a to bylo przed premiera... na maile 4 gb... ale i tak bylo z 500 zamowien na san andreas xD

zenek chips drugi 02-04-2006 13:46

Zgadzam się w całości jak nie bedą ludzie grac to co zbankrótują.

I po Cipah :dance:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:48.