Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojna i wydarzenia z serwera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=71199)

Gimlos 06-05-2006 09:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Citek
Panom juz podziekujemy... :evul:
I znów okres nudy na Azurze :(

Wanted _/

May 06 2006, 08:52:44 CETKilled at Level 84 by Heg

Reszta DoF nawet nie zdazyla dobiec a Citek juz sie zlozyl : D

Citek 06-05-2006 14:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gimlos
May 06 2006, 08:52:44 CETKilled at Level 84 by Heg

Reszta DoF nawet nie zdazyla dobiec a Citek juz sie zlozyl : D

Heh, no padlem z wlasnej glupoty zreszta napisalem Ci dlaczego.
To byla tylko i wylacznie moja wina :)
Ale czy to wazne? ja odrobie ten exp co stracilem ale Ci ktorzy od was padli/padna bede mieli problem z nadrobieniem :)

@Gimli
Jutro moge z wami pobiegac przed save servera, tym razem nie zrobie tego co dzis. :D

Powodzenia,
Citek

Raul de Azura 06-05-2006 14:15

Cytuj:

Heh, no padlem z wlasnej glupoty zreszta napisalem Ci dlaczego.
To byla tylko i wylacznie moja wina :)
Ale czy to wazne? ja odrobie ten exp co stracil ale Ci ktorzy od was padli/padna bede mial problem z nadrobieniem :)

Powodzenia,
Citek

a jak padniesz jeszcze raz i jeszcze raz? ;p

Citek 06-05-2006 16:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raul de Azura
a jak padniesz jeszcze raz i jeszcze raz? ;p

Ja nie ty ze wychodze ze swiatyni i padam jeszcze raz :p

Zdrowko,
Citek :D

Drazharm 06-05-2006 16:24

oj Citek Citek ale zes bubel odwalil...
teraz za kare bedziemy musieli Corsa zabic ;)

fea_umarth 06-05-2006 16:35

jako pokute proponuje dezintegrowac bolce ludziom na expie;)

Troxtron 06-05-2006 16:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _Mioduch_
taka mała sprawa... dlaczego akademia została rozwiązana ?;/ niewiem wogule oco chodzi bo wtedy nie byłem w domu. Moze mnie ktos oświeci ? ;p

Otoż powiem ci... w niespelna 12h po rozwiazaniu akademi 3 osoby z niej padly ofiarą PA ludzi z Wanted... dziwne?
Dobra rada dla ludzi z bylej akademi ... uwazajcie ludzie draza chca dorobic :P

Azura Player 06-05-2006 17:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ise~
Za to Ty zrobiłeś najwięcej ! You are hero of Azura! -.-'

Pozdrawiam ...

Przeproś i wyjdz frajerów mamy tu dosyć dzieciaczku :)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ZREMB
Podaj swoje name i jak mnie spotkasz to wlacz stoper, zobaczymy ile wytrzymasz. Jesli cie nie zabilem to znaczy ze nie chcialem.

@Azura Player
A ty kiedy pokazesz swoja klase wielki wojowniku ? Smieszne by to bylo jakbys TY walczyl przeciwko dziewieciu 100+, zapewne bys stal i sie bil, tez bys mogl zrobic bajer ze stoperem i ciekawe po ilu sek bys zobaczyl "You Are Dead" wielki wojowniku.

Szykuj stoper i kupuj blessy. Niedługo sie spotkamy ;)

Cors Ent 06-05-2006 17:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Drazharm

co ma pierdnik do wiatraka?

Mrok 06-05-2006 17:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ZrembAzura
Podaj swoje name i jak mnie spotkasz to wlacz stoper, zobaczymy ile wytrzymasz. Jesli cie nie zabilem to znaczy ze nie chcialem.

@Azura Player
A ty kiedy pokazesz swoja klase wielki wojowniku ? Smieszne by to bylo jakbys TY walczyl przeciwko dziewieciu 100+, zapewne bys stal i sie bil, tez bys mogl zrobic bajer ze stoperem i ciekawe po ilu sek bys zobaczyl "You Are Dead" wielki wojowniku.

WOW.Ale ty jesteś grożny.

Raul de Azura 06-05-2006 18:30

Cytuj:

Ja nie ty ze wychodze ze swiatyni i padam jeszcze raz :p

Zdrowko,
Citek :D

po tym poscie zrozumialem ze jestes w 100% idiota bo nie wiesz jak to bylo a gadasz bzdety. wtedy padlem 2 raz bo mi prad odcielo na calym osiedlu baranie. poza tym obiecuje Ci ze zrobie na tobie fraga nastepnym razem jak bedziesz trenil na bocie przed save ;)

hew a najs dej czlowieku o dwucyfrowym poziomie inteligencji ;]

Citek 06-05-2006 18:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Drazharm

Przepraszam Aleks :(
Wybacz Lukaszek :(

Citek 06-05-2006 18:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raul de Azura
po tym poscie zrozumialem ze jestes w 100% idiota bo nie wiesz jak to bylo a gadasz bzdety. wtedy padlem 2 raz bo mi prad odcielo na calym osiedlu baranie. poza tym obiecuje Ci ze zrobie na tobie fraga nastepnym razem jak bedziesz trenil na bocie przed save ;)

hew a najs dej czlowieku o dwucyfrowym poziomie inteligencji ;]

Po 1.
Ja bylem w tej ekipie ktora cie bila w sklepie w venore a pozniej pod temple, wiem ze ci odcielo prad czy miales kicka. Nie zmienia to jednak sytuacji ze wyszedles bez blessow wiedzac ze sie na ciebie czaimy :D
Po 2.
Widac nie ze nie wiesz w jakis sposob dzis padlem i gdzie. Heg i Gimli sa poinformowani dosc dobrze wiec gadaj z nimi zanim zaczniesz pisac glupoty.
A baranem nazywaj swoich kumpli lub twojego drugiego ownera ;s

hmm...powiedziala co wiedzial osoba o jednocyfrowym poziomie inteligencji ;s

Pozdro,
Citek

Raul de Azura 06-05-2006 19:04

Cytuj:

Po 1.
Ja bylem w tej ekipie ktora cie bila w sklepie w venore a pozniej pod temple, wiem ze ci odcielo prad czy miales kicka. Nie zmienia to jednak sytuacji ze wyszedles bez blessow wiedzac ze sie na ciebie czaimy :D
Po 2.
Widac nie ze nie wiesz w jakis sposob dzis padlem i gdzie. Heg i Gimli sa poinformowani dosc dobrze wiec gadaj z nimi zanim zaczniesz pisac glupoty.
A baranem nazywaj swoich kumpli lub twojego drugiego ownera ;s

hmm...powiedziala co wiedzial osoba o jednocyfrowym poziomie inteligencji ;s

Pozdro,
Citek

haha zazdroscisz mi ze tak szybko expilem bo brat mi pomagal hehe, my szybciej expilismy niz Ty klepales sie po dupie ;p

zreszta tlumacz sie tlumacz mnie to i tak rybka... padles jak noob i jestes noobem, bedziesz padal dalej, jestem tego pewnien.

"Call me Cipek"

Qual 06-05-2006 21:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _Mioduch_
taka mała sprawa... dlaczego akademia została rozwiązana ?;/ niewiem wogule oco chodzi bo wtedy nie byłem w domu. Moze mnie ktos oświeci ? ;p

Mieso armatnie przestalo byc uzyteczne :D

_Mioduch_ 06-05-2006 23:36

Jeżeli chodzi o akademie to mało wiem ale z tego co tam byłem zanim all polecieli (jakis tydzien) to ciagle albo pa albo kogos zabic itp... akademia wykorzysytwała to ze jest akademią najśilniejszej gildi na servie i nie ktorzy z nas padali za kolegów z gildi :s mnie w ciagu tygodnia 4x probowano zabic Xd

Sierput 06-05-2006 23:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mrok
WOW.Ale ty jesteś grożny.

Jak cholera ;)

Kozak15 07-05-2006 00:13

loozik zobaczymy jeszcze kto wygra !!

powiedz mi dlaczego nie dasz szansy DOF jesli oni ci dali szanse na zostanie Drazharm ??za to powinienes ich po stopach calowac !!! :)

Kozak15 07-05-2006 00:36

spoxik Ventar poczekamy zobaczymy dzisaj juz prawie 100k stracone (aol,bless)jak tak dalej pujdzie to wy bez sianka bedziecie....

Lovah 07-05-2006 01:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kozak15
spoxik Ventar poczekamy zobaczymy dzisaj juz prawie 100k stracone (aol,bless)jak tak dalej pujdzie to wy bez sianka bedziecie....

A to co najwieksze chickeny z DoFu płacą to co?!

Przecież to są miliony~

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:43.