![]() |
Cytuj:
Reszta DoF nawet nie zdazyla dobiec a Citek juz sie zlozyl : D |
Cytuj:
Heh, no padlem z wlasnej glupoty zreszta napisalem Ci dlaczego. To byla tylko i wylacznie moja wina :) Ale czy to wazne? ja odrobie ten exp co stracilem ale Ci ktorzy od was padli/padna bede mieli problem z nadrobieniem :) @Gimli Jutro moge z wami pobiegac przed save servera, tym razem nie zrobie tego co dzis. :D Powodzenia, Citek |
Cytuj:
|
Cytuj:
Zdrowko, Citek :D |
oj Citek Citek ale zes bubel odwalil...
teraz za kare bedziemy musieli Corsa zabic ;) |
jako pokute proponuje dezintegrowac bolce ludziom na expie;)
|
Cytuj:
Otoż powiem ci... w niespelna 12h po rozwiazaniu akademi 3 osoby z niej padly ofiarą PA ludzi z Wanted... dziwne? Dobra rada dla ludzi z bylej akademi ... uwazajcie ludzie draza chca dorobic :P |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
co ma pierdnik do wiatraka? |
Cytuj:
|
Cytuj:
hew a najs dej czlowieku o dwucyfrowym poziomie inteligencji ;] |
Cytuj:
Przepraszam Aleks :( Wybacz Lukaszek :( |
Cytuj:
Po 1. Ja bylem w tej ekipie ktora cie bila w sklepie w venore a pozniej pod temple, wiem ze ci odcielo prad czy miales kicka. Nie zmienia to jednak sytuacji ze wyszedles bez blessow wiedzac ze sie na ciebie czaimy :D Po 2. Widac nie ze nie wiesz w jakis sposob dzis padlem i gdzie. Heg i Gimli sa poinformowani dosc dobrze wiec gadaj z nimi zanim zaczniesz pisac glupoty. A baranem nazywaj swoich kumpli lub twojego drugiego ownera ;s hmm...powiedziala co wiedzial osoba o jednocyfrowym poziomie inteligencji ;s Pozdro, Citek |
Cytuj:
zreszta tlumacz sie tlumacz mnie to i tak rybka... padles jak noob i jestes noobem, bedziesz padal dalej, jestem tego pewnien. "Call me Cipek" |
Cytuj:
|
Jeżeli chodzi o akademie to mało wiem ale z tego co tam byłem zanim all polecieli (jakis tydzien) to ciagle albo pa albo kogos zabic itp... akademia wykorzysytwała to ze jest akademią najśilniejszej gildi na servie i nie ktorzy z nas padali za kolegów z gildi :s mnie w ciagu tygodnia 4x probowano zabic Xd
|
Cytuj:
|
loozik zobaczymy jeszcze kto wygra !!
powiedz mi dlaczego nie dasz szansy DOF jesli oni ci dali szanse na zostanie Drazharm ??za to powinienes ich po stopach calowac !!! :) |
spoxik Ventar poczekamy zobaczymy dzisaj juz prawie 100k stracone (aol,bless)jak tak dalej pujdzie to wy bez sianka bedziecie....
|
Cytuj:
Przecież to są miliony~ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:43. |