![]() |
Chyba jakiś nowy bot do zdjęć w tibi powstał...
|
Jeżeli chodzi o mój post to ten bot nazywa sie paint ;)
|
Cytuj:
|
Nareszcie ktoś zaczął myśleć o queście!!! 8o
|
-.-
red kliff czy ty jestes taki glupi czy sobie z nas beke robisz widze ze jestes ciagle na forum a ja juz 49 min czekam na ciebie ale widze ze juz nie oplaca sie czekac [idiota]
|
ej on anpisał temat że zrobił nas (jak to określił "cioty " )w bambuko i że idzie se mecza oglądac X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(
|
Ehh
Vaqumen on juz dawno napisal ze sciemnial z tym ss'em .... a ty dalej czekales |
możecie pomyśleć że jestem łatwo wierna ale skoro gosć mówi że jak najbardziej pokarze i nie chce by tego spotkania coś przerywało to dlaczego miłby nie mieć ss? przecież wszyscy wiemy że ss da sie zdobyć! i sami chcemy to udowodnić... tak to wierzymy że da sie zdobyć ale jeśli ktoś mówi że ma to nie wierzymy! to jak wy chcecie to rozwiązać skoro nie wierzycie że go ma? nie pomyśleliście że ci którzy grali przed wami rozwiązali ten qest? to nie jest tak że my pierwsi zajmujemy sie ta sprawą... wiele ludzi poświęca na to sówj czas więc dlaczego miałby go nie mieć... ale bede sie z was gniła jak sie okarze że gościu ma ss a wy mu nie wierzyliście ;)
|
Krótko & Zwięźle
Jakby miał, to by pokazał.
|
No ale nie ma więc zapomnijmy o nim z skupmy sie raczej na powąznych sprawach a nie o bójnej wyobrazni 10 letniego nooba.
|
Skąd wiesz że on ma 10 lat?
|
No juz od dosc długiego czasu stoimy w miejscu , nie wymyslilismy nic nowego ....Ale skoro mamy zajmowac sie takimi noobami to nie wiem czy cos zdzialamy
|
Rozważania niekoniecznie właściwe
Ja myśle, że coś musi być w tych książkach... Kiedyś czytałem jakąś (niepamiętam, chyba lektura szkolna), że dedektyw zapisywał notatkę np.
Idę sobie na jagody pod czerwoną bluzką mam podkoszulek a piłką drogą bawie się... Itp. A później można było to jakoś inaczej odczytać, np. poruszając się ruchem konika szachowgo. Tu by wyszło coś takiego Idę czerwoną drogą czyli coś w stylu szyfru. A ten post z książkami napisałem żeby zrozumieć coś z tego i pokombinować, ale tak mnie zjechaliście, że przeszła mi na to ochota :( :( :( |
Cóż ci co są "długo na forum" nie dadzą nam spokoju ale mam pewien pomysł by zrobic własne forum tylko o tlumaczeniu ksiazek w tibii.
|
Język niemiecki w szkole jest moim przekleństwem. A Kshaq nie jest ode mnie starszy
|
jak wstawic obrazek? to wam cos fajnego pokarze
|
uploadujesz na http://www.imageshack.us/ i kopiujesz link między [img][/img]
|
Ciekawe! Ci co ostatnio pisali w tym poście (łącznie ze mną) mają po 14 lat
|
|
eeeeee.....Chyba coś nie wyszło
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:16. |