![]() |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
wytlumacz mi prosze o o ci chodzi ?:> chodzi ci o to ze znam ratillta z rl czy co? |
A kto mi powie za co wy mnie tak nie lubicie?
Tyle szczerze nie jestesm kobietą lekkich obyczajówX( |
Cytuj:
|
Cytuj:
ja poprostu staram się nie obrażać innych i nie być dzieckiem neo, przy tym wyrażając swoje opinie :P |
Cytuj:
plz zostan plz nara wszystkim wyjezdzam, 30 dni przerwy :P oj small ti nie bede ci zalu robil na forum :) |
Cytuj:
|
Dlaczego mam miec hunta od Dusk dlatego ze mam kumpla pasterza no wezcie ale dla mnie to nie bylby powod. A skad wiesz ze to moj pro?? Mam wielu kumpli i to ze sa huntowani to ich sprawa a nie moja.
|
Mam hunta na furo, gadalem kiedys z kumplem przyeszedl kolo od Dusk i kolega mial hunta :D
|
OO Mysle ze mnie to nie spotka...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Mam Już dość tych ludzi na tym Forum , którzy mnie roz*******ają za przeproszeniem , pokazujesz gildie z Kyra, a pieprzysz głupoty idioto na forum o furorze., Dobrze że wyjeżdżam na wakacje. Odpoczne od niektórych debili. Cya B) |
Zycze Udanych wakacji.
|
Cytuj:
Szkoda ze wyjezdzasz ;( ;( ;( Nie bedzie sie z kogo smiać xD |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
13:40 Orshabaal has been summoned from hell to plague the lands of mortals again.
Wkońcu na Furorze pojawił sie Orshabaal. Ciekawe jaki loot będzie ^^ |
up:
I tak nawet jak wypadnie cos dobrego to bedzie loot Taifuna jak zawsze.... i nie wiadomo czy wogule go zabijom;) |
HAha
Fenix'Gru: Jul 29 2006, 14:25:34 CET Died at Level 141 by Orshabaal Xavine: Jul 29 2006, 14:23:30 CET Died at Level 122 by Orshabaal Taifun dał Loga a Najwiekrzy noob w blokowaniu Imargram Boi sie blokoc xD |
@Valest
Stul pysk jesli nie wiesz co sie dzieje. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:43. |