![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Nawet nie wiedziąłem że Kidlex jest po stronie ROMu, dopuki nie zobaczyłem jeg ostroju;p @Wczoraj koło 19 Zevs z Liamem składali Kosiego, naszczęście nawiał im do depo. (350+ z sd wyrwał ;p) Zevs na dobre sie zaaklimatyzował w swojej nowej guildi.... |
Deeco też chcieli zlorzyć jak bleesy kupował ale też nie wyszło.
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
13:21 Kidlex [53]: hunted. 13:21 Slide of Aurea [40]: za co?? 13:22 Kidlex [53]: za darmo. (tam dalej mówił coś o tym że zobacze w przyszłości itp...) I kto tu mówi o PA ;] |
Nie oczekuj od niego za dużo, pomimo niewatpliwego doświadczenia zachowuje się jak 11-latek który zrobił PA na jakimś noobie przy użyciu 100+lv prota: "AMG JAK FAJNIE JA MOWIE 10K PLAC I MAM 10K W DUPO HEHEHEHE"
/Kosher Pig |
nie ma co sie oszukiwac DM to banda noobow ktora nie ma zadnych szans z ekipa Liam + Zevs + RoM
|
Cytuj:
Kiedy twój półmózg fifi był w DM to pisałeś inaczej, zresztą na ostatnim battle rom uciekał jak tylko mógł i dał loga podczas battle : 888 film dla tych którzy nie wierzą : http://www.upload2.net/page/download...10.06.rec.html |
Cytuj:
/Kosher Pig |
Cytuj:
|
[CHAR]Thalvion[/CHAR] own3d by
Oct 08 2006, 00:04:38 CEST Killed at Level 93 by [CHAR]Liam darkcrosser[/CHAR] |
Cytuj:
|
Cytuj:
NIe o to mi chodzi... NAjpierw nażekasz na PA, a potem odstawiasz takie numery... Olałem to co mi napisałeś, bo paru kumpli już huntowałeś za nic i nic z tego nie wynikło.... POzdrowionka :** |
|
Cytuj:
Edit: Wyjaśniło się all. Obejrzałem filmik (dział filmy) Obydwaj expili na dragon lairze, po czym poszli w jedno miejsce i obydwaj afkowali.... Edit: Nie afkowali tylko exita dali..... To była 1 szansa na przeżycie (szło do nich 10 Romowców <orientów>) |
xDD
@Slide Nie lepiej bylo najpierw obejrzec filmik, a pozniej zrobic posta? xDDD Ktos napisal, ze Zevs dobre sie zaaklimatyzowal... A co mu innego zostalo? @Drazharm "ok" Do wydarzen z wojny dodam, ze Kimahirii dolaczyl sie do Orientels, a do wydarzen ogolnych to, ze Elood Rendan zdobyl 100 level. |
@Slide~
Hahahahah, afkowali kiedy widzieli, ze Dektral ich atakuje? Myslenie nie boli. Dali x loga, co jest jeszcze bardziej zabawne wiedzac, ze atakuje ich sorek. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:06. |