![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
~Cieply kocyk |
Dziwnie spokojnie ostatnio na titanii:) Zarowno na tym forum jak i w samej grze:P
|
Cytuj:
|
Jasse.. ta wojna to jedna wielka kicha. W piątek mieli atakować to 2 h na to czekali aż wkońcu jeden wyszedł tamci mass lod i padł .. i potem jeszcze padło kilka osób i stało się 5:0 dla Xq. Jedna połowa Corleone poszła na open battle a 2 czekała na coś. Oni nigdy nie uczestniczyli w wojnie więc nei wiedzą co i jak. Oglądają tylko filmiki .
|
Gaura kazal zakonczyc wojne (slowa dano rivi) o.O
|
Cytuj:
Koniec wojny Hiszpania vs Brazylia xD W ktorej sie prawie nic nie dzialo bo gildia Corleone Family nic nie robila :) |
Vilum zmien swoje dane ty niemasz 80 lvl masz 79 :O
|
A widakey(szczuru) ma hunta od unitu =)
a nie mówiłem... |
Cytuj:
|
Cytuj:
(Sam Vaigo mi tak napisal) xD |
@up
Vilum wes nie mow takich debilizmów zanim ty do Vaigo napisałeś "hi" to on miał cie już ignore ;)
|
Cytuj:
|
biedny widakey
a tak wychwalał unitow, jacy oni sa zajebisci i wogole x[ przykry gosc nie ma co x_X |
Cytuj:
|
hahah szczuru zapłaci jeszcze raz i tak bedzie wychwalał unitów ;D nie ma to jak masterzy titani ;D hahahaha
|
Cytuj:
|
a po co was jechac jak wy i tak wiecie lepiej x-]
|
A co ty jesteś adwokat?? że tak go bronisz?? patrz lepiej siebie to lepiej na tym wyjdziesz :)
|
Tak słucham was i ręce i cyce opadają ;<
Nie wiem skąd macie takie fajne informacje ale żadnego hunta nie ma ;)(poza huntem od okhrany xD) Arn odbestwił Vaiga więc przestańcie piepszyć bo się płakać chce 1000k to ty Vilum masz płacić a nie jacyś kumple Vaiga ;) pozdro dla plotkarzy ;* |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:42. |