![]() |
utani hur""ccccccccccccccccccccyyyyyyyyyyyyyyyyaaaaaaaaa aaa...
adori gran flam"" fire of hell adeta sio""mind trick exori"BOOOM BAAAM BIIIM and all is dead:P A tak szczerze: zauważyli¶cie że dużo ludzi pisze o utani hur?? |
adura vita "$$$"
utevo lux "boze daj zaróweczke" utevo gran lux "baze daj zarówke 100 volt" exura "Plasterek" exura gran "lekarstwo" exura vita "operacja" exiva "XXX" "Gdy go dorwe to @#!" Utamo vita "Boze nie bierz mi zycia" exori vis "Niech mnie piorun kopnie!" exori mort "Upss!" exevo pan "Dawaj żarło!" adura gran "boże daj 70 żyć" adevo grav flam "Boże daj mi ogień w kominku" utani hur "PIIIIIIIIIIIIIIIIISSSSSSSSSSSKKKKKKKKKKK" utani gran hur "Escepe PK pls" exana poks "Za puĽno" Exevo Gran Mas Pox "Prawie robi wielk± rużnice" |
Moje opisy
Ja mam tak napisane:
Exura i Exura Gran - prawie jak UH Utevo Lux - nie ide w strone ¶wiatła, mam swoje Adori - prawie jak hmm Exana Pox - co¶ mnie dziabło |
Exevo mort hur ""cos grzmi, cos sie blyska, chyba we wsi bedzie dyska
|
ja widziałem takie cu¶ (może już było, nie czytałem całego tematu..)
exevo gran mas pox ""<pierd> ups! wymknelo mi sie |
Utevo Lux""Ciemno ja k dupie, ale pochodni nie kupie.
Utani Hur""Ziuum!!! Exevo Gran Mas Vis""Prawie jak polopiryna S. Prawie robi wielk± różnice. :D :D :D :D :D :D :D |
Utevo Lux ""Ciemno jak w dupie ale torcha nie kupie
Exura ""Gowno daje ale sie przydaje Exura ""Prawie jak Vita... Prawie robi wielk± różnice I sam do kazdego czaru dodaje końcówke : ..... ""Go Go Magic Level |
Exura gran " I'm still alive!
Utevo lux " Light of my master... :P |
Utani Gran Hur " Nas Niedogoniat!
Exori " o kur*a jego mac Exevo mort hur " HWDP |
exevo gran mas vis "to był skrót my¶lowy xD
|
exevo gran mas vis "twoja stara?
|
Exevo gran mas vis ""It's a final counting... 3...2...die... sorry :D
|
utani hur "2+2=5 ó_ó
utevo lux "nieboje sie, gdy swiatlo znika bo mam latarke panasonica utevo res "..." "jest nas wielu! nas nie pokonacie! |
utani hur"lece bo chce bo pk goni mnie"
utevo lux"ciemno jak w dupie ale pochodni nie kupie" utevo gran hur"lece bo chce lece bo redskull goni mnie" exori mort"mam czarne guwno" może te dwa ostatnie niebyły:D zabawne ale je dalem:D |
exura gran""I jade dalej
exura""GREEN HP PLZ exana pox"" I juz po bólu :D |
Exura ""Poprosze Nospe ;)
Exana pox ""Nie boje sie poisonu :) Utevo lux ""ma ktos latarke?... o, thx ;) Oraz... Utani Hur ""vrummm Czego ludzie nie wymy¶l± ;p |
ja widzialem tez (od razu ostrzegam ze tresc jest dosc wulgarna :P)
utani gran huj ""oops, zapomnialem ze musze possac zeby dzialalo utani gran hur ""Prawie jak Skyline w tym drugim chodzi o Nissana Skyline'a jakby ktos nie wiedzial :P |
Exura Gran "" To uleczenie sponsoruje Telekomunikacja Polska- sponsor reprezentacji polski na Mundialu w Niemczech.
Of course przeterminowane, ale i tak mi sie podoba :P |
moje:
Exiva - ...gdzie jest bobas? (z tego jestem dumny xD) Utamo Vita - actimel! (może być też "parasolka! ;) ) znalezione: Utevo Gran Lux - daje po oczkach, nie? (jaki¶ h-lvl z carlinu) Utani Gran Hur - swizdu gwizdu lece w p..... (jaki¶ facet z carlinu) @kilku up'ów "utevo lux "nieboje sie, gdy swiatlo znika bo mam latarke panasonica" to maj± wszyscy. aż mi się niedobrze robi jak to słyszę. |
Adori Vita Vis ""ChodĽcie ¶miało jest nas mało.
Pozdro :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:50. |