![]() |
Cytuj:
|
tata ;] UWAZAJ NIE OTWIERAJ BIURKA BO TAM SIE CZAI GEYLOGGERRRRR :P Nie sluchajcie go. sam jestes geylogger :P
|
Muhahahahaaha
Oglądałem , ale naaby muhahahah 16:37 Xafer [84]: uha sie po to zeby miec nad glowa zielone Hahahahaha:D :D :D :D :D :D :D Gz all :P Ty Siwciu dawajcie wiencej filmików xD |
Tylko 1 Ss nowy wystrój domku :)
http://img433.imageshack.us/img433/1...mek0001vj2.jpg |
Mynd ladna chatka.Mi sie najbardziej podoba śpiący hu*man.B)
|
molas nub, siwciu bot (!!!), mensbun slązak, kurwa sami murzyni
|
Cytuj:
Sry że nie ma SS'ów ale ja mam...hmm chwilową [10 dni przerwy;p] i brak czasu;/ |
Cytuj:
|
|
@up
Co to ma byc? Ktos Ci pozwolil dodawac do mojego tematu zdjecia?NIE |
Men hunted jestes za wklejanie screnów bez pozwolenia!!!!111
|
ej jak ty to robisz ze masz łar hamera na takim lefelu i rze udezasz po tyle w te potfory? powiec plis
|
Witam.
Fora internetowe (takie jak to) są dla wszystkich, a wy zamiast spamować zrobilibyście to w odpowiedni sposób - tzn. zgłosić to do moderatora, on po waszym wniosku skasował by mojego posta. I przez takie wasze zachowanie robi się "burnel" na forach internetowych. Ps. Nie zauważyłem, że to temat dla gildii. pozdro. |
Cytuj:
A tak na serio - masz zamiar sie klocic to wyjdz.. a, i nie zapomnij zamknac drzwi |
o nie żyłka nie bij qwa ja zapłace qwa nie bij plx ej i pej
|
Cytuj:
|
QU****!CO TO DO CH*** PANA MA QU*** BYC?!ZAUWAżCIE QU*** LUDZIE ZE TO PO 1 TEMAT GUILD/ A PO 2 S*******AC Z LINKAMI = KEYLOGGER -.- ZWłASZCZA żE NIE PRZYPOMINAM SOBIE TAKICH LUDZI O TO żE Są W GUILD!
Prosze o usunięcie tych postów.... ^^ A POZA TYM TO NIE JEST CHAT CZY COS!WIEC PROSZE O ZDJęCIA A NIE ROZMOWY/POGADUSZKI!!X( X( |
Cytuj:
Bana mu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Bez przesady, ale przydałby sie worn!
BTW fajne sski ;] |
Cytuj:
:**************** |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:23. |