![]() |
|
Cytuj:
Godsmack - I Stand Alone Jeden z najlepszych wytworów amerykańskich ostatniej dekady, polecam. |
Odnawiam prośbę o podanie muzyki w tle. Na tamtą nie dostałem odpowiedzi...
http://www.maxior.pl/?p=index&id=43836&0 |
Szukam kawałka lecącego w reklamie MR Snaki. Chodzi o tą co to można w paczce znalezc angielskie teksty.
|
Ja jak zwykle podam zawiły opis, i pewnie nikt mi nie odpowie, ale mimo to proszę o:
Jakiś utwór, w którego teledysku (leciało to swego czasu na MTV chyba) jest na zmianę jakaś impreza, a w refrenach chyba jakiś gostek śpiewa do mikrofonu z harmonią (chyba) na szyi... I się z niego ktoś z tyłu śmieje. Tyle pamiętam ;p |
http://pl.youtube.com/watch?v=9FH1U9ulJXY
podajcie mi ten owwniacy wszystkich kawałek no i jeszcze RED Hotsi owwnia all ; ) |
NA którym programie i o której jest transmitowane: THE SIMPSONS? (byleby po polsku).
|
Cytuj:
pirates of the caribbean theme Ludzie myślcie trochę.... |
Cytuj:
|
http://poszkole.pl/video.php?co=1&idm=7522
Szukam tytulu pioseki z tego filmiki ( zaczyna sie jak goly kibic wbiega na murawe ) z gory thx B) |
Cytuj:
Passenger - In Reverse |
Cytuj:
|
ktos moze wie jak sie nazywa ten kawalek co leci w reklamie z neostrada z tym laptopem ; o
|
Cytuj:
N.O.H.A. - dive in your life |
Cytuj:
|
szukam starej gry, jeszcze za czasow 486
Chodzilo w niej o to, by "zawladnac" galaktyka - cos na dzisiejsze Ogame~~ Poczatkowe menu, z tego co pamieta, skladalo sie z czarnego tla i szarego panelu po prawej stronie z duzymi "kulkami" roznych kolorow... Nie chodzi tu o Master of Orion ;P Gdy patrzyło się na widok planety czasem przylatywał duży statek z surowcami, Twoje floty latały nad planetą czyli w gornej części ekranu, a na planecie była chyba biała kratka i niektóre budynki pamiętam np. Coś tam z Air żeby było powietrze na planecie działka można było robić silosy itd itp. Za pomoc z gory dziekuje, mam nadzieje ze ktos bedzie mi w stanie pomoc ;) |
Nie wiem o jaką grę ci chodzi szczerze mówiąc, ale pobawię się w zgadywanie. Jeśli chodzi ci o grę zbliżoną do Master of Orion, to bodajże najsłynniejszą tego typu jest Space Empires (screen z trzeciej części gry). Widziałem też kiedyś w telewizji podobną grę (choć nie wiem na ile podobną, ale rzecz także rozgrywała się w kosmosie i chodziło o rozbudowę infrastruktury na planetach itp.) zatytułowaną Fragile Allegiance (screen).
|
Może Stars! ? Jak ktoś znajdzie działający download link to proszę o podanie, przy okazji.
|
Duch bóg Ci zapłać :* chodzi mi o ten drugi tytuł, to moja gra z dzieciństwa i miło będzie znowu w nią machnąć :) Dzięki stary ;)
Aha no i tak szukając po stronach(Oczywiście dozwolonych stronach;p)Nie udało mi się jej znaleść i szczerze powiedziawszy nie wiem skąd ją wziąść "Fragile Allegiance" Lipo poszukam może troszkę więcej... Chyba że wiecie skąd ją wziąść to proszę o posta ;p |
Szukam piosenki w której występują klocki lego które się ścigają furkami potem wchodzą na youtuba czy coś i leci techniawka z kolesiami co fikają nogami:D
nie mogłem tego nigdy zapamiętać bo siostra mi na minimini się wpieprzała. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:36. |