![]() |
Ok,
1) wyjaśnij mi "You have funny ey" 2) czy to tylko śmieszy tych co widzieli tą kreskówkę "futurama"? Jeśli odpowiesz, przyznam się do błędu. Cytuj:
Wciąż mnie zadziwiacie... EDIT Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Ah, i to nie jest błąd tak samo jak błę... ALL GLORY TO THE HYPNOTOAD @_@ Kapisz? @UP EDIT Ehhh, moim zdaniem to stereotyp że Tibijczyk to tylko Tibia. Zobacz na runemakerów, przecież oni czymś w międzyczasie muszą się zajmować. A w wolnym czasie? Nie wszyscy przecież non stop grtają. Jak już mówiłem Hypnotoad t ojest taka ikona, meme, jest dosyć znana, może mniej w Polsce, ale na zachodzie owszem. |
Taa... Jeżeli można prosić, to kończcie ten cały spam i offtop...
Żeby nie było że wyjdę na kompletnego kretyna, to wolę bardziej niż offtop napisać jakąś powlekaną już tezę... Do Minomaga kiedyś się może dostaniemy, czy coś... @down Czy ludzie wreszcie to zrozumieją czy mają za daleko do łba?? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Przepraszam, że próbowałem przełamać tą wspaniałą monotonię w stylu "botter padł->kolejny lvl 100 na rooku-> botter padł" i nie podaje arcyciekawych screenów z awansem na kolejny poziom, screenów z kolejną kolekcją wisienek, bananów, magic light wandów i platynek, super pasjonujących screenów z 100 zabitym shengiem, no i tych ekstra addonów które przecież są aż tak niespotykane. Pozdrownienia dla Instynkta, kimkolwiek jest, czy chciałby być (attention who*re), jego wkręt z tym że ma spike sworda oczywiscie był mega lepszy, a ja jestem tylko marnym naśladowcą. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Pozwolę sobie zmienić temat...
... i poinformować, iż (podobno) Ferumbras de Rookgaard dostał bana. Nie za bottowanie, pomimo, iż właśnie za to został zraportowany... lecz za brak podstawowej znajomości angielskiego. Źródło - http://forum.hunted.pl/showthread.php?t=4282 |
Cytuj:
|
@up
Ten gracz dorównuje większości użytkowników na tym forum, tylko że ma inną narodowość... Mam do was coś do zaapelowania... Jeżeli macie zamiar się kłócić - Od tego jest PW!! Nie rozkazuję lecz radzę... To by było na tyle... |
Cytuj:
|
Cytuj:
@down ROTFL br? To się nadaje na next POTD! |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ciekawe ilu Polaków tak by wpadło ;) czasami to po polsku się z nimi nie można dogadać, a co dopiero angielski ;) |
Cytuj:
|
No to jest nie możliwe :D
Przecież nawet żeby Tibie ściągnąć, zainstalować, a nawet wlogować się do gry trzeba przynajmniej kilka słów znać :) Chociaż ta sprawa może mieć drugie dno (?), bo: - GM mógł zadać takie pytanie, że sama królowa brytyjska by nie zrozumiała - GM mógł być z kimś w zmowie ^^ I jeżeli powyższe propozycje wyjaśnienia tego -zjawiska- są błędne (co jest ultra prawdopodobne), to Feru jest . . . skończonym nieukiem i osłem. Bo prawda jest taka, że nawet samą grą można się nauczyć języka na poziomie wystarczającym do rozmowy... przynajmniej na tematy tibijskie. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ta, może od razu, GM nie znał angielskiego :o :D.
No ciekawa sytuacja, jednak ban słuszny. Ma 7 dni na szybki kurs angielskiego :P. Pewnie wrogowie będą go raportować żeby sobie gadał z GM'em po raz kolejny :]. |
Cytuj:
|
Co się dziwić, jak nawet "oi" musi sprawdzać w słowniku?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:07. |