Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

Doom Terror 25-08-2007 21:28

double post -.-

Dark Sven 25-08-2007 21:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 1621703)
w końcu to Arsenal Londyn i AS Roma grają najpiękniejszy futbol :P

Rotfl
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Articuno (Post 1621727)
Barca gra najładniej, a jego polscy kibice 12-latkowie są niezwykle wierni swemu klubowie:D. Zresztą tak jak kibice Chelsea(nie ubliżając prawdziwym) :X

Tiaa... mam takiego w klasie. 2 Ligi temu, gdy far$a wygrywała, był jej wielkim fanem, a gdy była poprzednia edycja, to mi podczas meczów wysyłał sms'y jaki to Milan nie jest wspaniały. A jak się go zapytałem o far$e, to powiedział, że to przeszłość :l. Bądź tu ludzki.

Yoh Asakura 25-08-2007 22:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Doom Terror (Post 1622363)
to teraz ja cie wysmieje najglosniej jak tylko potrafie. HAHAHAHAHAHAHAAH.Arsenal najpiekniejszy football :D Czlowieku nabierz troche obiektywizmu,bo Arsenal napewno nie graj piekniej niz Blaugrana,niestety jestes zapatrzony w swoj ulubiony klub i nie potrafisz na to spojrzec neutralnym okiem.

Arsenal gra najładniej i kropka. Fakt, czasy Piresa, Vieiry, Henry'ego i Bergkampa (btw: TO jest fantastyczna czwórka, a nie Messi, Ronaldinho, Eto'o i ten nieszczęsny Henry...) minęły, ale teraz jest Rosicky, Hleb, Van Persie, Fabregas. Mów co chcesz - dla mnie Arsenal gra futbol niebywale przyjemnie dla oko, tyle, że trochę mało skuteczny.
Cytuj:

Nie musi sie duzo dziac aby wygrywac w lidze mistrzow z brytyjskim "potentatami",gdzie kluby sprzedawane temu kto da wiecej pfff,bez pasji tylko zysk.
Wiesz, nie wszystkie kluby są sprzedajne. Arsenal ciągle mówi Kroenke spieprzaj dziadu, tyle, że ten nie daje za wygraną. Zresztą - nasza sytuacja finansowa jest świetna, dwie raty za stadion dają nam spokój na dłuższy czas no i bez sprzedawania się mamy 40 mln funtów na transfery.

Calen Futh 25-08-2007 23:20

Jak Arsenal gra piekny football to jak nazwać gre Manchesteru lub Chelsea ? Fenomenalną ? Niewiarygodną ?

@down: Nie ogladam zazwyczaj ligówek Chelsea - w tym sezonie widzialem tylko jedną - z bodaj Birninghamem w której Chelsea grała koncertowo. A tak to oglądając LM uważam, ze Chelsea gra bardzo ładny football. Jesli Arsenal gra tak pięknie to czemu w tamtym sezonie chuja zdobyli ?

Straznik Monopolowego 25-08-2007 23:43

Zalosne i to bardzo

Waszym zdaniem piekny mecz to pare sztuczek pilkarskich? i wy sie nazywacie kibicami?

LOL!

Zobaczcie czasami mecz Arsenalu i zobaczcie co to jest naprawde ladna gra

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Calen Futh (Post 1622538)
Jak Arsenal gra piekny football to jak nazwać gre Manchesteru lub Chelsea ? Fenomenalną ? Niewiarygodną ?

Chelsea gra piekny football? HAHAHAHAAHAHAHA! you made my day : D

Yoh Asakura 26-08-2007 00:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Straznik Monopolowego (Post 1622577)
Chelsea gra piekny football? HAHAHAHAAHAHAHA! you made my day : D

Tru. Gra Arsenalu to gra zespołowa, piłka idzie od nogi do nogi, Kanonierzy rozumieją się na boisku jak nikt inny. My nie polegamy na masie sztuczek, tacy piłkarze się zwyczajnie u nas nie sprawdzą (np. Ronaldo z Manchesteru, facet tylko drybluje, a jak przyjdzie co do czego to nie wie co z piłką zrobić). Nie gramy także prymitywnego futbolu Chelsea - wszystkie podania na napastnika, najczęściej Drogbę i siup, może wpadnie futbolówka do bramki. Zresztą, praktycznie wszyscy menedżerowie w lidze angielskiej uważają, że Arsenal gra najładniejszy futbol w Anglii. Oczywiście, piękno naszej gry zespołowej wykracza daleko poza angielskie granice, ale to szczegół ;)
Cytuj:

Jesli Arsenal gra tak pięknie to czemu w tamtym sezonie chuja zdobyli ?
Prawie zdobyliśmy Curling Cup. Z tego co pamiętam to przegraliśmy bo Adebayor dostał niesłusznie czerwony kartonik. Swoją drogą, Lampard na jednym z meczów przeciwko Arsenalowi od Fabregasa prawie po twarzy dostał, nasz młody Cesiu to kozak ;)
I jeszcze raz powiem - nie ugraliśmy nic, bo primo - kontuzje kluczowych zawodników w połowie sezonu i secundo - brak skuteczności. Baptista na ataku to jednak nie to.

Maggic 26-08-2007 00:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 1622653)
Nie gramy także prymitywnego futbolu Chelsea - wszystkie podania na napastnika, najczęściej Drogbę i siup, może wpadnie futbolówka do bramki.

Prawie zdobyliśmy Curling Cup. Z tego co pamiętam to przegraliśmy bo Adebayor dostał niesłusznie czerwony kartonik. Swoją drogą, Lampard na jednym z meczów przeciwko Arsenalowi od Fabregasa prawie po twarzy dostał, nasz młody Cesiu to kozak ;)
I jeszcze raz powiem - nie ugraliśmy nic, bo primo - kontuzje kluczowych zawodników w połowie sezonu i secundo - brak skuteczności. Baptista na ataku to jednak nie to.

1. Jak ci powiem że prymitywnie grająca Chelsea wygrała puchar z Manchesterem mimo to że miała 13 kontuzjowanych zawodników a bramkę zdobyła po wyśmienitej akcji Drogby z Lampardem to nie uwierzysz ? :)

2. Nom Fabregas to kozak bo zachowuje się jak szczyl.

3. Chelsea miała tak samo dużą plagę kontuzji, jak nie większą od Arsenalu.

Nie chce Cię urazić ani nic bo do gry Arsenalu nic nie mam, ba nawet mi się podoba ale po co do cholery jasnej wspominać jeszcze tamten sezon. Nic nie zdobyliście i tyle, trzeba podnieść głowę do góry i wierzyć że w najbliższej przyszłości będzie lepiej.

Yoh Asakura 26-08-2007 00:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maggic (Post 1622676)
1. Jak ci powiem że prymitywnie grająca Chelsea wygrała puchar z Manchesterem mimo to że miała 13 kontuzjowanych zawodników a bramkę zdobyła po wyśmienitej akcji Drogby z Lampardem to nie uwierzysz ? :)

2. Nom Fabregas to kozak bo zachowuje się jak szczyl.

3. Chelsea miała tak samo dużą plagę kontuzji, jak nie większą od Arsenalu.

Nie chce Cię urazić ani nic bo do gry Arsenalu nic nie mam, ba nawet mi się podoba ale po co do cholery jasnej wspominać jeszcze tamten sezon. Nic nie zdobyliście i tyle, trzeba podnieść głowę do góry i wierzyć że w najbliższej przyszłości będzie lepiej.

1. Widziałem tę akcję. Coś takiego jest częste w lidze angielskiej, więc czym się podniecać ?
2. Haha, po prostu błędy sędziego powodują, że taki zawodnik się denerwuje. A, że Lampard zaczął działać mu na nerwy - no cóż, miał szczęście, że Francesca powstrzymali koledzy z zespołu, bo kibice do dziś mieliby problemy z rozpoznaniem ukochanego Franka.
3. A co ja do cholery ciągle mówię ? I szczerze - co z tego, że mieliście więcej kontuzji, jak u nas grały same dzieciaki bez doświadczenia ? Pomimo tego zremisowaliśmy z wami 1-1, choć teoretycznie mieliście silniejszy skład. Zresztą wyniki z silnymi zespołami mówią same za siebie - nam łatwiej się gra z Manchesterem czy Chelsea niż z Fullhamem czy Watfordem...

Articuno 26-08-2007 00:50

Nie sądzicie, że ta kłótnia nie ma sensu?
Cóż, Juventus na najlepszej drodze do Scudetto:D

Raul 26-08-2007 02:33

Dla kogo Derby Madrytu?
Pateti, Pateti, Patetico de Madrid!

Maggic 26-08-2007 02:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 1622698)
1. Widziałem tę akcję. Coś takiego jest częste w lidze angielskiej, więc czym się podniecać ?
2. Haha, po prostu błędy sędziego powodują, że taki zawodnik się denerwuje. A, że Lampard zaczął działać mu na nerwy - no cóż, miał szczęście, że Francesca powstrzymali koledzy z zespołu, bo kibice do dziś mieliby problemy z rozpoznaniem ukochanego Franka.
3. A co ja do cholery ciągle mówię ? I szczerze - co z tego, że mieliście więcej kontuzji, jak u nas grały same dzieciaki bez doświadczenia ? Pomimo tego zremisowaliśmy z wami 1-1, choć teoretycznie mieliście silniejszy skład. Zresztą wyniki z silnymi zespołami mówią same za siebie - nam łatwiej się gra z Manchesterem czy Chelsea niż z Fullhamem czy Watfordem...

1. Czy ja się czymś podniecam??

2. Skąd wiesz kto komu działał na nerwy??? Super i skąd wiesz że Fabregas taki bojowy?? Nawet jak by Frank dostał w pysk to nie zobaczył byś swojego idolka przez długi długi czas :)

3. Klub który jak to ująłeś gra "Najpiękniejszy football na świecie" powinien mieć silną ławką rezerwowych nawet lepszą od tych "prymitywnych neandertalczyków" z Chelsea

Doom Terror 26-08-2007 04:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 1622499)
Arsenal gra najładniej i kropka.

tak wyglada rozmowa z toba,mozna to zastosowac do kazdego klubu ze gra najladniej i kropka.Jak dla mnie to najladniej graja w portugalli,z polotem,finezja itp.itd. ale co z tego jak graja przyjemnie dla oka niczego nie wygrywajac? Trzeba znalezc zloty srodek.Btw utwierdziles mnie w przekonaniu ze cokolwiek sie nie stanie,czego sie nie powie to Arsenal bedzie najlepszym i najladniej grajacym zespolem pffff.
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Articuno (Post 1622710)
Nie sądzicie, że ta kłótnia nie ma sensu?
Cóż, Juventus na najlepszej drodze do Scudetto:D

Przepkiekny powrot,zapowiada sie ciekawy sezon Milan,Inter,Juve,Roma hmm wszyscy maja rowne szanse na zwyciestwo.Zapowiada sie bardzo wyrownany sezon.
Cytuj:

Prawie zdobyliśmy Curling Cup.

Jak wiemy prawie to wielka roznica.Pozatym to niebywalem osiagniecie,"prawie wygrany" Curling Cup jak na najpiekniej grajacy klub,na wyspach i poza. Sarcasm mode:[x] off
Cytuj:

to chyba normalne ze wciagu bardzo dlugiego sezonu ze sa kontuzje,i bynajmniej Arsenal nie jest wyjatkiem.Trzeba miec szeroka kadre,gdzie jak zejdzie jeden zawodnik to zmiennik nie ustepuje mu pola.Skoro tego w Arsenalu nie bylo/nie ma,to tez cieszylbym sie z "prawie wygranego" carling cup.

co do Lampard vs Cesc
Zalosne jest przekomarzanie sie,ktory mocniejszy.Bo i tak z Materazzim co oni moga :D?
http://pl.youtube.com/watch?v=f0Pms_...elated&search=

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hellraiser (Post 1622909)
Tak spokojnie, to tja trzeba właśnie znaleść, to czy jednak twardo wygrac bez finezji, czy przegrywac lecz z polotem, jeśli nawet łaczy się te 2 style to długo się i tak nie pojedzie.

jak juz wczesniej mowilem,zloty srodek.
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hellraiser (Post 1622909)
To wy nie wiecie że Orka Drzecin gra najpiekniej na świecie?

I kropka.

Hellraiser 26-08-2007 04:15

To wy nie wiecie że Orka Drzecin gra najpiekniej na świecie?

@Topic.

Tak spokojnie, to tja trzeba właśnie znaleść, to czy jednak twardo wygrac bez finezji, czy przegrywac lecz z polotem, jeśli nawet łaczy się te 2 style to długo się i tak nie pojedzie.

@Btw2.

A klub z mojej mieściny na który już nie chodze od jakiś 3 lat, jest 2gi na 3cim froncie w Polskiej lidze, w0w!.

@Btw3. ;o

Jak wiemy Wisła straciła lidera, lecz ja ciągle powtarzam w tym roku mistrz na Reymonta.

Btw4. Olol.

Tutaj dam dwa niusy motoryzacyjne, pierwsze z nich to

Cytuj:

Tomasz Gollob zajął 3. miejsce podczas żużlowej Grand Prix Łotwy w Daugavpils,
Może jeszcze wskoczy na podium w generalce.

Cytuj:

GP Turcji: Kubica piąty, pole position dla Massy
No Robert potwierdza że on, Nick i BWM-Sauber są trzecią siłą w F1 atm, tylko żeby Nick jutro nie miał odpału bo startują z tej samej linii. I jak zawsze licze i wiem że jutro będą punkty.

gyagen 26-08-2007 10:01

ahahahahahahahahhahaa
oglądałem 2 mecze Arsenalu w tym sezonie-jeśli to ma być piękna piłka...no proszę was tak zaślepionych ludzi dawno nie widziałem. Fabregas bohaterem?Fabregas farciarzem jak cały Arsenal. Myślałem że gol wpadnie po karnym na szczęście wybronił to Schmeichel. Jak dla mnie piłkarz meczu to właśnie Kasper Schmeichel.
Oglądałem ost 25minut meczu Real vs Atletico i Real w te 25minut zagrał piękniej(z resztą cały mecz taki był)niż Arsenal przez te dwa:baby:

Yoh Asakura 26-08-2007 11:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gyagen (Post 1622972)
ahahahahahahahahhahaa
oglądałem 2 mecze Arsenalu w tym sezonie-jeśli to ma być piękna piłka...no proszę was tak zaślepionych ludzi dawno nie widziałem. Fabregas bohaterem?Fabregas farciarzem jak cały Arsenal. Myślałem że gol wpadnie po karnym na szczęście wybronił to Schmeichel. Jak dla mnie piłkarz meczu to właśnie Kasper Schmeichel.
Oglądałem ost 25minut meczu Real vs Atletico i Real w te 25minut zagrał piękniej(z resztą cały mecz taki był)niż Arsenal przez te dwa:baby:

Kasper Schmeichel to piłkarz meczu ? Człowieku, co ty pieprzysz ! Dośrodkowania to dla niego zmora, wypuszczał piłki i miał dużo szczęścia, bo były silne ale niestety niecelne strzały których za cholerę by nie wyjął. A karny ? Cóż, przyznajmy uczciwie - słabo wykonany, ale co z tego skoro i tak wygraliśmy ?
Cytuj:

tak wyglada rozmowa z toba,mozna to zastosowac do kazdego klubu ze gra najladniej i kropka.Jak dla mnie to najladniej graja w portugalli,z polotem,finezja itp.itd. ale co z tego jak graja przyjemnie dla oka niczego nie wygrywajac? Trzeba znalezc zloty srodek.Btw utwierdziles mnie w przekonaniu ze cokolwiek sie nie stanie,czego sie nie powie to Arsenal bedzie najlepszym i najladniej grajacym zespolem pffff.
Nie oglądam portugalskich meczy, więc nie skomentuje. Nie przesadzałbym także i nie mówił, że "najładniejszy futbol gra x i kropka" można zastosować do każdej drużyny. Po prostu nie chcecie przyznać czegoś co jest oczywiste. Dla mnie Arsenal gra najładniej i mówiąc szczerze - mam gdzieś, że myślicie inaczej. I wiem dobrze co sobie teraz pomyślicie i napiszecie - cokolwiek się nie powie, jakiegokolwiek argumentu się nie przytoczy ten zawsze swoje, nigdy go nie przekonasz a lubi tylko tych co się z nim zgadzają. 50% prawdy w tym tkwi, więc oszczędźcie sobie taką paplaninę.
Cytuj:

Jak wiemy prawie to wielka roznica.Pozatym to niebywalem osiagniecie,"prawie wygrany" Curling Cup jak na najpiekniej grajacy klub,na wyspach i poza. Sarcasm mode:[x] off
Dobra. Kontuzje kluczowych napastników - Thierry Henry i Van Persie do końca sezonu na ławce. To boli, bo wtedy z wykończeniami jest już słabo, Adebayor potrafi strzelać gole, fakt, ale nie zawsze mu to wychodzi i czasem pudłuje jak dziecko. Rzecz druga i najważniejsza - nie ugraliśmy niczego bo była przeprowadzka na nowy stadion - Emirates Stadium. Kanonierzy sami przyznali, że grając tam, czuli się jakby byli na wyjeździe, tak ukochali sobie Higbury, ale teraz już się zaaklimatyzowali i na Emirates nie ma na nich mocnych. Ten sezon będzie inny, nie mam zamiaru już rozpamiętywać tamtego - to przeszłość. Młodzi zdobyli potrzebne im doświadczenie i teraz gramy znacznie lepiej. Ten sezon będzie należeć do nas.

Calen Futh 26-08-2007 12:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Doom Terror (Post 1622908)
Przepkiekny powrot,zapowiada sie ciekawy sezon Milan,Inter,Juve,Roma hmm wszyscy maja rowne szanse na zwyciestwo.Zapowiada sie bardzo wyrownany sezon.

Yes yes ! Mimo, że głęboko gardze piłką włoską to z Serie A lubię tylko Juve. Gratuluję im wysokiego zwycięstwa. Oby w tym sezonie Milan był na kolanach - o niczym innym nie marzę. (Moja nienawisc do Milanu jest wieksza niz do Chelsea ; o)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Doom Terror (Post 1622908)

Mniam ! To było piękne xd

@Yoh: Powinieneś nabrać obiektywizmu- każdy tutaj Ci to mówi. Moze powinieneś wyciągnąć z tego jakiś wniosek ? ;)

@z_troszku_innej_beczki: Dzisiaj trzymam kciuki za Manchester - tylko oni mi zostali na kuponie ;x Glory Glory Manchester :*

Dark Sven 26-08-2007 12:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Calen Futh (Post 1623085)
Yes yes ! Mimo, że głęboko gardze piłką włoską to z Serie A lubię tylko Juve. Gratuluję im wysokiego zwycięstwa. Oby w tym sezonie Milan był na kolanach - o niczym innym nie marzę. (Moja nienawisc do Milanu jest wieksza niz do Chelsea ; o)

No to ja się ciesze, bo Nostradamus z Ciebie do dupy ^^.

Slay 26-08-2007 12:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gyagen (Post 1622972)

Ciekawe skad wiesz jak grali przez pozostale 65 minut, skoro ich nie widziales?

gyagen 26-08-2007 12:58

kierowałem się wypowiedziami kibiców Realu , Barcelony oraz skrótami
a co do Schmeichela-zgoda nie wyłapywał wszystkich wrzutek dobrze ale wyborne sytuacje także bronił,pozatym jest młody i gdyby grał w Arsenalu jego kibice piszczeli by z zachwytu
Almunia-fajne blond włosy(zafarbował sobie;>?)

Maggic 26-08-2007 13:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Calen Futh (Post 1623085)
@z_troszku_innej_beczki: Dzisiaj trzymam kciuki za Manchester - tylko oni mi zostali na kuponie ;x Glory Glory Manchester :*

Możesz już kupon wyrzucić Manchester mi spi****lił kupony 2tyg temu i tydzien temu...więcej na nich nie daje

Calen Futh 26-08-2007 14:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez __DARK_SVEN__ (Post 1623111)
No to ja się ciesze, bo Nostradamus z Ciebie do dupy ^^.

Nie deptaj moich marzeń ! To takie brutalne ;<

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maggic
Możesz już kupon wyrzucić Manchester mi spi****lił kupony 2tyg temu i tydzien temu...więcej na nich nie daje

To coś niesamowitego - Nie pamiętam takiej sytuacji jak teraz - tj. że postawiłem na mecz Manyoo z ligowym średniaczkiem i sie boję o wynik ;< Manyoo musi sie przełamać ;<<< Obiektywnie to bym nie stawiał na mecz Manchesteru, bo tam sie może wszystko zdarzyć, jednak duma kibica nie pozwoli mi ominąć tego meczu xd

Yoh Asakura 26-08-2007 14:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gyagen (Post 1623182)
kierowałem się wypowiedziami kibiców Realu , Barcelony oraz skrótami
a co do Schmeichela-zgoda nie wyłapywał wszystkich wrzutek dobrze ale wyborne sytuacje także bronił,pozatym jest młody i gdyby grał w Arsenalu jego kibice piszczeli by z zachwytu
Almunia-fajne blond włosy(zafarbował sobie;>?)

Haha, bo paradach jakie w przeszłości serwowali nam Seaman i Lehmann, Schmeichel co najwyżej mógłby dostać małe brawa.

Thomisson 26-08-2007 15:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 1623373)
Haha, bo paradach jakie w przeszłości serwowali nam Seaman i Lehmann, Schmeichel co najwyżej mógłby dostać małe brawa.

Seaman? Wolne żarty, bramkarz był z niego conajwyżej przeciętny. Dzisiaj urwiemy kogutom (Tottenham) złote jaja i jedziemy dalej!

Calen Futh 26-08-2007 15:17

@up:

Cytuj:

Użytkowników czytających ten temat: 4 (zarejestrowanych: 2, gości: 2)
Calen Futh, Yoh Asakura
Już tu zaraz Yoh wyleci z tekstem, że Manyoo dzisiaj nic nie osiagnie, ze przegraja, ze nie maja sznas z Arsenalem, bo Arsenal jest the best i tylko oni grają Joga Bonito.

Hellraiser 26-08-2007 15:36

Hi stop this fucking flames please. Btw, BMW-Sauber got crazy tactics.

Yoh Asakura 26-08-2007 15:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Calen Futh (Post 1623444)
@up:

Już tu zaraz Yoh wyleci z tekstem, że Manyoo dzisiaj nic nie osiagnie, ze przegraja, ze nie maja sznas z Arsenalem, bo Arsenal jest the best i tylko oni grają Joga Bonito.

50% prawdy, będę kibicował Kogutom w meczu z ManYoo, bo w końcu oni nam "dali" Campbella ;) Z resztą nie chciałbym żeby zamiast Manchesteru United o konkretne miejsce walczył np. Fullham. Jakoś tak głupio bez ManYoo, w końcu tyle lat ta Wielka Trójka (Arsenal, Liverpool i Manchester) rywalizowała ze sobą i teraz tak nagle koniec ? Nah, to już by nie była ta sama liga angielska.
Cytuj:

Seaman? Wolne żarty, bramkarz był z niego conajwyżej przeciętny
Spuszczam na ten post zasłonę milczenia.

Calen Futh 26-08-2007 16:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hellraiser (Post 1623479)
Hi stop this fucking flames please. Btw, BMW-Sauber got crazy tactics.

Hello. Wanna speak english ? Then go to other eng langue forum ;<

@Yoh: Nie spodziewalem się tych słów po Tobie xd Być moze nie jesteś aż tak subiektywny jak mi się wydawało xd

Thomisson 26-08-2007 16:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 1623492)
Spuszczam na ten post zasłonę milczenia.

Bo nie masz argumentów? Seaman poza "wielką łapą", nie miał jakiś tam innych wielkich parad, częściej puszczał szmaty. Peterowi Schmeichelowi mógł najwyżej korki wiązać.

Articuno 26-08-2007 16:09

Jezu, żal mi was. Kłócicie się o jakieś bzdety typu kto jest lepszy i kto gra ładniej. Przecież wiadomo, że każdy będzie bronił swego klubu i do porozumienia nigdy nie dojdziecie. To nie jest dyskusja tylko kłótnia...

Yoh Asakura 26-08-2007 16:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Calen Futh (Post 1623522)

@Yoh: Nie spodziewalem się tych słów po Tobie xd Być moze nie jesteś aż tak subiektywny jak mi się wydawało xd

Każdy ma słabszy dzień :<
Btw: o której ten mecz ? O 16 ?

Calen Futh 26-08-2007 16:44

@up: O 17:00

Cytuj:

Jezu, żal mi was. Kłócicie się o jakieś bzdety typu kto jest lepszy i kto gra ładniej. Przecież wiadomo, że każdy będzie bronił swego klubu i do porozumienia nigdy nie dojdziecie. To nie jest dyskusja tylko kłótnia...
Ale to przecież jest fajne xd Lubię się czasem z kimś tak posprzeczać xd

Hellraiser 26-08-2007 17:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Articuno (Post 1623536)

Nawet jeśli to im powiesz, nie zaczają, lub zaczają lecz miłość do klubu nie pozwoli na zaprzestanie flejmingu.

Cytuj:

Hello. Wanna speak english ? Then go to other eng langue forum ;<
Njaah, I won't atm. :P

Co do F1, byłem na dworze jak Kubica był siódmy i wiedziałem że czwartej pozycji nie odzyska, o dziwo nawet spadł na osmą pozycje. Chociaż jak wiadomo Instabul Park nie jest wymarzonym dla ekipy BMW- Sauber, ale to nic, zawsze jeden pkt na plus.

Articuno 26-08-2007 18:19

Inter remisuje z Udinese po samobójczym golu Cordoby w...90min. Pozdro :P

Calen Futh 26-08-2007 19:45

75ta minuta meczu Manchesteru 1:0 Jest dobrze !

@edit_po_meczu: Mimo wygranej po raz pierwszy od czterech kolejek uwazam, ze Manchester nie zasłużył na zwycięstwo. Nie oglądałem tego meczu - sądze tak po relacjach ze stron www, radio i kolegi, który oglądał ten mecz na Cyfrze. Jestem zadowolony z tego wymęczonego spotkania, bo mi kupon na 90 zł wszedl xd Glory Glory Manyoo ;*

Thomisson 26-08-2007 21:18

Wymęczone? MU atakowało od początku do końca, a Koguty odpowiadały wyłącznie kontrami.

Yoh Asakura 26-08-2007 21:24

Szkoda, że ManYoo wygrał, liczyłem na hattricka Berbatova :(
@down:
:*

Calen Futh 26-08-2007 21:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thomisson (Post 1624006)
Wymęczone? MU atakowało od początku do końca, a Koguty odpowiadały wyłącznie kontrami.

Mhm, ale jakimi ! Ręka Vidica, piłka wybita przez Rio z lini bramkowej, bodaj poprzeczka w pierwszej połowie dla Spurs. Mogło być dużo gorzej.

@Yoh: Też Cię kocham xd

Articuno 26-08-2007 21:29

Uhm. WTS przegrywa w Rzeszowie i teraz musi czekać na kolejne mecze, by myśleć o awansie do połfinałów żużla...

Doom Terror 26-08-2007 23:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Articuno (Post 1623727)
Inter remisuje z Udinese po samobójczym golu Cordoby w...90min. Pozdro :P

w 92,falstart ze strony Interu.Ale nadrobimy

Calen Futh 26-08-2007 23:48

Nawet Barca gubi punkty ;x

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:09.