![]() |
Cytuj:
|
i znowu stagnacja nikt nie expi może jakie¶ battle żeby było jak to w niedzielę :>
|
Cytuj:
Trafiłem, trafiłem , nie kumaty koteczku ;* |
No ladnie sie zaczyna robic.
Gohan Oblivion i Vivi Vandes opuscili Vision. Natomiast Tebelus zaplacil :) Powoli sie nam wykruszaja chlopaki |
Cytuj:
Ale jest jeszcze ekipa Gdańsk (duża) Pozb±dĽ się trio Zwidka , Imy, Katrili , pozbędziesz się wojny, i Vision. Pozdro kotku :* |
Cytuj:
Vision zachwuję się od dawien, dawna, jako¶ jak Paris Hilton, wszystko pod publikę?, |
Może było, a może nie:
Thallaz Jun 09 2007, 16:07:22 CEST Killed at Level 93 by Volumex Karste and by Maycka Soul Breaker & Tebelus Jun 10 2007, 22:17:39 CEST Killed at Level 108 by Neanon and by Blood Eddy Tebelus zapłacił... |
Thallaz zostal sprzedany i padl nim jeden z ownerow Czipsa ktory niemoze grac bo benek ma chara na wojnie to pomyslal ze kupi sorca
|
no nikt nie zaprzeczy, ze to juz powoli koniec vision ;)
ciekawi mnie natomiast, czy kiedy ow koniec nastapi duski i wizja dadza sie wyplacic slynnemu trio? czy trio w ogole bedzie chcialo placic? |
Nie będzie koniec..
Jak narazie to [GUILD]Vision[/GUILD] wbiło więcej lvl, ma lepsze taktyki, to nie oni id± na battle open a potem uciekaja Pozatym [GUILD]Carnage[/GUILD] jest bardzo dobr± gildia =] i jutro chyba mamy battle open z in flamsamiB) |
Cytuj:
|
hahaah koniec Vision dobre xD pół roku walcz± i nagle koniec Vision, bo dwie nic nei znaczace osoby odeszły hahxd a tak btw katrila wbił wczoraj 600k expa yeetro tez kilkaset k ; >
|
Idz kolegom w szkole sie pochwal ze Katrila wbil 600k expa O.o
|
up
ty sie go tak nie czepiaj bo jak ktos z duskow chwalil sie bitym expem/lvlem to nikt nic nie pisal :P |
Cytuj:
|
nie no spoko moze jeszcze powiesz ze przez tebelusa jest "koniec" vision ; >>
|
Cytuj:
spoko visiony znow zaczely pekowac noob charami i wyludzac pieniadze od niewinnych ludzi wiec chyba ich dotknela przegrana battla gdzie musieli wydac 650k no i dzien wczesniej 300k na bless o aolach nie wspomne, |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Last login: May 07 2007, 14:59:59 CEST A ja ci±gle twardy :P |
Cytuj:
http://www.youtube.com/watch?v=yyVkggVHdT4 ten film x d |
Cytuj:
a co do tych sov itp..to nawet fajnie ze nowe bronie beda, niech zabiara wandy sorcom i to bedzie ciekawa gra |
Cytuj:
|
Cytuj:
a co do tych sov itp..to nawet fajnie ze nowe bronie beda, niech zabiara wandy sorcom i to bedzie ciekawa gra |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Zobaczyłem Cię przypadkiem, przypadkowo Cię poznałem, no i całkiem przypadkowo Ciebie tylko pokochałem. Tja, czyli wiesz że jednak kibic Wisełki i Legii, mog± się lubieć :P Btw, szykuj się na Klapego i Czarnego :P |
Cytuj:
|
Knight'Dave do kupienia na allegro za jedyne 200 zł :)
|
Cytuj:
A na Furorze znowu jakie¶ rozłamy i podziały które sytuacji na serwerze zapewnie i tak nie zmienia albo tylko pogorsza xd |
Knight'Dave mial hacka (nie wie jak), wiec char na sell ;p i tak juz mu sie grac nie chcialo, tylko eq go trzymalo, stracil to baj baj Tibia :<
|
Mam nadzieje, że w krótce furora stanie sie znowu wolnym serwerem i mysle ze wielki udział bedzie miało w tym Duskiness i Wizja. Nie gram juz na furorze ale nadal mam sentyment do tego serwera i czujnie sledze wydarzenia z tego ¶wiata. Może jeszcze kiedy¶ tu wróce... ;p
|
Cytuj:
|
@up
minuta LUDZIE~!!!!!!!!!!! pojebało was?TO JEST TEMAT O WOJNIE NA FURORZE A NIE O JAKI¦ ZBYCHACH.uspokujcie się bo zamkn± temat od tego jest gg/priv. |
Cytuj:
btw masslog byl ale Kati dala loga w poplochu |
co¶ się im pojeba*o z tymi mass logami : )
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Topic: A jeszcze nie dawno temu Knight'Dave kupował blue roby teniej o 1k żeby mieć na paymenta o.0? A tu rare secik lol xd Offtop: Jaki¶ picu¶ mnie dzisiaj PINGował, bo zrobiłem reset routera i się skończyło, thx, 222 hp na DL'u zostało... Hail Admini rozdawaj±cy IP |
dziwne ze nikt jeszcze o tym nie wspomnial... Triondusis Sevon opu¶cił Vision
oficjalnie : Cytuj:
@nie ma juz in flames, za to powstało "Black Galaxy" na czele z morneth/nevqis. ciekawe czym sie bedzie roznic od in flames :d |
No cóż tak jak było mówione gildia się wykrusza :o Może w końcu ludzie zaczynaj± dostrzegać co kryje się pod mask± słynnego "trio" i dochodz± do wniosku że stoj± po niewła¶ciwej stronie ;)
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:54. |