![]() |
Gz wszystkim :)
|
Gz wszystkim a przede wszystkim Millce zrobienia 3 areny=*
http://foteka.pl/full/4f0221120ebaf7...1f4efffbd9.jpg i nowy - nobleman outfit http://foteka.pl/full/48fde0f3a3beb9...3a6fb72f59.jpg |
@up
MUAHAHHAHAHAHAHA |
Cytuj:
heusheushesuEHusEHSUEHS Koras ciesze sie ze nie wymyslasz addonow i outfitow z cipsoft hseuheUSHEUSEHS plx full sexi nurse outfit :D |
KORAS NATCHNOL MNIE NA MEGA POMYSL :D
Robimy zawody kto umiesci lepsza fotke addona/outfita z rl :D. UWAGA NA ZDJECIU MUSI ZNAJDOWAC SIE UCZESTNIK !! GLOWNA NAGRODA TO 2k WIEC WARTO SIE POSTARAC :D AAA dotyczy tylko i wylacznie urzytkownikow tego forum (tych z empery innym podziekujemy :)) |
Br?
|
Ogolnie to moje konto zostalo shakowane.
And plz free items, wszystko sie przyda. Dobranoc. |
@up kim jest ponur?
|
Juz niewazne kim on jest. Tylko ciekawi mnie dlaczego reszta charow do ktorych mam passy nie zostala shakowana. Hmmm... Odp. jednoznaczna jak dla mnie.
PLZ FREE ITEMS :d |
Slowa maja swoj koszt , i chyba najwyzszy czas zeby Ci wystawic rachunek za Twoje...
|
Gz all:) Siusiek gon Malwina z lvl 8o
http://img292.imageshack.us/img292/2360/107pkx1.jpg _________________ 21:06 Kain Il [55]: CHA CHA CHA JESTESCIE NIKIM TRAD RZONDZI !!! |
|
Kenti
Może ojebałeś tego Pnura wcześniej i teraz się zrewanżował;S
|
Nie to nie jest Maciek. Jak zwykle moj blad, a to ze go oskarzylem to poprostu emocje.
@Maciej: odezwij sie do mnie to pogadamy. @Millka: Nie,ja nikogo nigdy nie ojebalem. |
Welcome rs ;D
Tak sie koncza glupie zabawy... ;(
Mam prosbe wezcie mnie do bylejakiej gildii, żebym miała protektora... |
Jak uda mi sie wbic na tibie zaraz cos sie wymysli :)
|
Tu widzimy 4x Dragon Clawy,2x Soul Stone, i wiele wiele innych ciekawych itemkow
http://img182.imageshack.us/img182/633/okurwaod7.jpg |
Olenia
Olu odemnie masz;D
|
Wszystko sie wyjasnilo, kto ojebal kentiego i jak sie to stalo.
And the winner is Er'Dizzy (1st owner) Pozdrawiamy go serdecznie!:evul: |
Cytuj:
@Topic: Jestem Maciej,dla przyjaciół Ponur.Wczoraj o 1 am Kenti Tiger został shackowany m.in. przezemnie,bo dałem sie nabrać na najstarszy numer świata "dam ci Key Gena,i mi podaj Activate Code'a". Wiem,jestem noobem,ale nie widziałem,ze Tryba był hacknięty.Zgniojcie mnie,bo zasługuje.Też byłem w*****ony bo odrazu wszystko poszło na mnie.Nie-nie jestem thiefem,nie zabieram itemków ludziom do których mam inva do domku.Brzydze sie tym i potempiam. Sorry,Blame is on me. |
|
Niewazne co sie stalo...
DO OKONIA: Nie osadzaj mnie po 2 albo 3 rozmowach ze mna. Zawsze masz do mnie jakies "ale", nie wiem z czego Ci sie to wzielo ale to juz inna kwestia. Byloby fajnie jakbys mi powiedzial w czym jest problem, a nie tak jak np. wczoraj "rzucal we mnie" bluznierstwami. cyt: "Pierdolnij sie 3 razy w glowe". Nie nie bede Ci "lizal" tylka tak jak robia to inni. Nie bede Cie przepraszal za nic i chyba tego odemnie nigdy nie usłyszysz. Odpowiedz mi tylko o co Ci chodzi od samego poczatku mojej gry tutaj i te kwestie bede uwazal za zamknieta. Licze na jakakolwiek odpowiedz. Np. typu :masz przejebane, Z gory dziekuje... |
Życie
@Kenti masz przejebane
|
@Kenti masz przejebane-.-
@Maciek sie nie dyga... @Okon staraj sie najpierw lepiej poznac Polakow z Empery zanim bedziesz wydawal osądy. Mam na mysli Kentiego i osobe o ktorej pisalismy na gg:> @chlopaki z anhi[*] @Kenti a tak na serio jutro do mnie w tibi sie odezwij bo u wujka korasa zawsze jakas pomoc sie znajdzie=] edit exiva er dizzy |
Cytuj:
Drugie primo,z tego co Dybek mówił,to Dizzy nie gra na Emperze.A jeśli zacznie grać,to znajde go. |
,,),,
,,),, ,,),, ,,),, |
:evul::evul::evul::evul::evul:
Dzieki za info Foxy , mysle ze sie cos wymysli ^^ Ma ktos gg/msn/skype Darisa ? Bedziemy wdzieczni:) |
Huhuh ale zamieszania =P
ja tam sie nie udzielam ;d nie szukam guza ^^ Buy All Beholder Eye<>Fish Fin Ja chce to poi juz!!!!1 Pozdro all=* |
Cytuj:
|
kurwa jak ktoś ma problem do maćka to ma też do mnie !! nie dam kurwa jechać maćka to najuczciwszy koleś jakiego znam (na dodatek to moj rl). Nigdy nikogo nie ojebał chociaż okazji było wiele uwierzcie mi...
Edit: @ponur też kurwa mi pisał tryba "wyśle ci ... a ty mi przeslesz ..." to sie jeszcze chyba obraził menda jedna że mu tego nie zrobiłem :D |
No kurwa Stasia przeciez tez Dizzy ojebal, bo Stachu w jakas strone od niego wszedl.
Heh a jezeli chodzi o Okonia to mnie tez ma gdzies za co oczywiscie nic do niego nie mam @gz advancow i ogolnie gl :* |
Hahaaha najazd na Okonia naszego playboja ASUHASUAHSuASHuA Spokojnie kazdy ma swoje odychly :) Ale Rafalek szczegulne jak widac zjdeciach na forum jak ostatnio np bylo widac. Co do er dizziego szmaty to trzeba zrobic meeting gdzies w jego okolicy. Ale shit!
|
lol?
Ja widze ze tu sie bardzo milo zrobilo...:D Ojej Kenti hacked ;(;(;( Tak maja Polonisci ;p Joke xD
Gz all adv..:) |
Ptaszki ćwierkają,że mieszka gdzieś w Gliwicach.
@Argorn: To był Dizzy.Tryba sie w takie gówna nie bawi,pozatym na h*j miałby coś takiego wysyłać? |
Cytuj:
nie w*****aj mnie :S |
@kenti : szkoda hacka , a jeszcze wczoraj chciałem softy pożyczyć ;(
A tak poza co będziecie dziecko bili , no dobra ma 16 lat , ale mętalność 10 latka @gdzieś mam jego adres jak by ktoś chciał |
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Wiecej razy nie bylo, a jesli sadzisz ze to bylem ja to sie mylisz... Wiele osob grywalo na tym acc,ale wierzyc mi nie musisz, zreszta chyba nie chcesz... Gdybys jednak zechcial to zapytaj sie Rafala! Cytuj:
W sumie to przez niego, ale nie mam do niego zalu, on moze i ma , ale mysle ze sobie wszystko wyjasnilismy i wie w czym rzecz. Cofnijmy sie pamiecią do czasu kiedy ty miałeś hacka. Wszystkie podejrzenia tez padly na 1 osobe i takze nieslusznie. Wiec nie mow mi ze czasem sie nie mozna pomylic. |
Hm.... ZAbijcie dizzego za to ze shakwoal kentiego najlepeij bedzie \o/
W fakcie napisza to sie usmieje 8o |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:34. |