![]() |
Cytuj:
Ale i tak nie będe mieć z tego większych korzyści. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Może wkońcu questy bedą wymagać myślenia a nie bezmyślnego wciskania kilku klawiszy... |
jak tibia to dla ciebie bezsensowne wciskanie klawiszy to nie graj!!!
|
Wersja 9.0 to już będzie OTS co oni wo ule dają powinni wrócić do czasów tibi 7.6 i tak zostawić !! no może dodać up date z LB i uleprzeać grafike ale nie żeby takie wianki i cuda :/ lekka przesada
@edit Cytuj:
Po co tobić poi jak będą fajniejsze bronie z potworków z tego co widzę |
Cytuj:
Zresztą ktoś ci już powiedział żebyś wylazł,bo prawde mówiąc twoje komentarze są zbędne. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Najlepiej było jak była tibia 7.4 - nie było souli, sd od 15lvla uhy od 11, speary nie znikały i nikt nie narzekał na niezbalansowanie postaci ;)
|
Cytuj:
|
He. Zauwazcie, ze cos update paladynom i knightom utrudniali gre... Sorcom/ druidom dodawali wandy/rody. Paladyni i knighci ? Nic.. Paladynom jeszcze tak udupili gre, ze speary zaczely znikac i wogole, wiec ja nie rozumiem, ze magowie sie pluja o tego update...
|
Cytuj:
|
@up
dokladnie, gram od tibii 7.4 i jakos wtedy kazdemu pasowalo wszystko... |
Nie skarżyli się tak jak niektórzy knighci na tym forum po wprowadzeniu wandow, ale ja słyszałem takie sprzeciwy. Gdyby ich nie było pewnie nigdy nie doszłoby do czegoś takiego jak rody itp.
Mnie osobiście też fajnie sie grało bez tych bajerków ^^ |
Tibia 7.4 była najlepsza. Potem ten update z tymi głupimi rodami i wszystko sie pokręciło tak, że teraz trzeba balansować :/ Najlepsza byłaby Tibia 7.4 ale z grafą z Tibii 7.92 :) W updatach mogliby dodawać tylko tereny i ulepszać grafe. Tak byłoby najlepiej, a tak to wszystko sie zmienia i to nie zawsze na lepsze.
Zobaczymy jak będzie po tym updacie. Jednak ja jako knight myślę, że nie będę miał powodów do narzekania. |
Jakby w tym temacie nie pisali jakiś zbednych rzeczy i debile nie wchodzili tutaj to by było z 60 stron a tak jest 127...
a nie wychodzac z tematu to mnie ciekawi jak te speary nie trzeba podnosic... co bedzie jak zrobie "Hadziaaa !!" w potworka daleko odemnie ? strace speara? czy wroci w postaci niewidzialnej do mnie niczym bumerank ? tylko nie pisac zeby nie spamowac jak debil "nie wiem" |
hehe pamiętam jak byłe jeszcze "ruszczki-osdupki"
to ja wykładałem se takie w domku i gościu do mnie podbiega i mówi żebym mu dał jednego skull staffa Cytuj:
|
Cytuj:
btw. własnie mi chodzi o to że przez takie głupie gatki jakie zademonstrował rutek nie ma co przegladac ten dział bo duzo tego jest takichh odzywek. Może wie ktoś o co chodzi że nie będzie trzeba podnosic spearów. a co bedzie jak rzuce w potworka ktory nie stoji obok mnie? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Mam nadzieje ze jutro bedzie "abdejt" bo odwiedzam tutaj temat a zamiast sie czegos dowiedziec to ludzie krytykują, no cóż... I ciągle nie wiem jak będzie z tymi spearami :P bo nie trzeba ich podnosic ? ma byc takie auto? a jak rzuce włócznią w potworka ktory nie stoji obok mnie ? |
Cytuj:
To się wyloguj, i przestań spamować i obrażać w 5 tematach pod żąd. Topic: Miałbyś Update jeszcze nie ma, chyba wykryli już wszystkie bugi... ;-)? Edit @down Next kretyn lubiący nabijać posty ; )? /spamming |
Nerana jakbyś czytała cały temat to bys wiedziała jak to będzie
|
Cytuj:
|
Kiedys na servach jak bylo 700 osob online to 300 z tego to byli farmerzy, nadchodzil mass kick i widac bylo ze zalogowalo sie iles set ludzi mniej :) widziałes takich pod dp zabijales jednego po drugim a user zanim sie skapl ktore mc do ktorego dawno go pozabijalem :D
Gdyby nie ludzka glupota tibia miała by to "cos" co keidys przyciagalo |
Cytuj:
13:01 Test server will shutdown now! Thank you for testing! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Oby to nastąpiło jak najszybciej i rozwiało nasze wszelkie wątpliwości dotyczące "nowości":) A ja się tymbardziej cieszę ponieważ przed godziną przelałem pieniądze za drugiego w moim życiu pacca :) (ostatni był prosto przed update z tiquandą) więc naprawdę liczę że niedługo skosztuję tych nowości :) pozdrawiam ;) |
Cytuj:
|
w zimowy update test server został wyłączony kilka godz przed upem , miejmy nadzieję że dziś również powtórzy się sytuacja :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Zajebioza ,akurat jutro sie kończy mi ban za obrażenie jakiegoś polskiego lamusa z 11 lvl.....
|
@up
hehe :D:D ja czekam na pacc: ) wyslalem w piatek przez "Drom" wiec czekam :D mam nadzieje ze update bedzie jutro :D:D a moze nawet jak kiedys, w ten sam dzien co testa wylaczyli hmm... :D |
...
sadze ze Update wprowadza wtedy jak wszyscy juz bede totalnie zniecheceni czekaniem zeby zrobic mila <zaskakujaca> niespodzianke:] puki co pozostaje nam tylko czekac oby wszedl w tym tygodniu...
|
jak wylączyli testa dla tutorow, to moze byc dzisiaj update ?!:confused:
|
@up.
Tak. Ale nie sądzę, że będzie dziś. |
@ 2 up
Moze :) ostatnio tak zrobili ze test wylaczyli i pare godzin pozniej byl update :) |
Jak ja bym chcial update'a dzisiaj :p juz sie nie moge doczekac...:D
|
Przewaznie serwery wyłączali około 16.00 gotowe były koło 20.00
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:46. |