![]() |
Chyba za 4 lata :d
|
odbiora polsce euro 2012, a co za tym idzie polska bedzie musiala grac w kwalifikacjach, ktorych zapewne nie przejdzie :/
takze zapewne dluzej niz 4 lata, no chyba ze miszczostfa swiata |
gdzie? w RPA? będą płakać że za gorąco, no chyba że sie nie dostaniemy
btw jakiś ziomek wczoraj naśmiewał się z naszej reprezentacji... Type: Account Banishment - Banishment of the complete account. For the duration of the banishment no character of the account may log into the game. Character: *** Reason: offensive statement Statement: "fuck u, pl rocks" (Jun 09 2008, 20:08:53 CEST in Main Trade Channel) Comment: Offensive statements are a violation of Tibia Rule 2a Date: Jun 10 2008, 10:40:36 CEST Until: Jun 17 2008, 10:40:36 CEST Duration: 7 days co za czasy xd |
eeee ziomy kiedy macie ten zajebiaszczy zlot w gdyni :> ?
|
Wyczuwam ironie, jadą chyba jakoś na pierwszy weekend po zakonczeniu roku.
'Jadą' bo ja nie mogę. |
omg dlaczego tak wczesnie...
|
Gdy się uda - w historii euro zapisani
Obojętnie co się stanie: Najważniejsze - zaangażowanie! Akcja, podanie, pada strzał - cały nasz kraj wpada w szał! Odzyskać chcemy dawny blask to magia futbolu łączy nas! Żyjemy i to żyje w nas Bo to coś więcej niż gra! http://www.wrzuta.pl/film/5gaWPnkk8x...h_na_euro_2008 :cup::cup::cup::cup::cup::cup: |
Dziś mecz :cup: Polska vs Austria :cup:
Jak tym razem obstawiacie ? 1:0 dla Polski!!! ;) |
Poland 2:1 Austria
Tutaj chyba nie trzeba zadnego optymizmu, mam nadzieje. |
1:0 albo 2:1
|
tego sie nie da przegrać :>
|
PL 1:0 Aus
PL 1:1 Aus |
3:1 dla nas
|
0:0 ;/ albo 1:0 dla nas i Roger strzeli lub bedzie mial asyste
|
mhm, austria niezle sobie poczynala w 2 polowie z chorwacja, takze bedzieciezko troche
0;0 lub 1;1 |
Eneris jesteś jasnowidzem? Jak tak sie skończy mecz, i obstawiłbyś tak wygrałbyś chyba ze 100tys. zł. ;oo
|
ej ale to ja wytypowalem 1;1 ;(
|
http://img209.imageshack.us/my.php?image=wantedws7.jpg
23:00 You see dead human (Vol:8). You recognize Howard Webb. He was killed by Leo Beenhakker. |
Znowu dokladnie trafilem
I polowa 1:0, II polowa 1:1 Dostane ciasteczko? |
|
Kurwa Mac!
Taki wynik oznacza, że odpadamy z turnieju - dodał Beenhakker. I huj bombki strzelił ;(;( |
Teoretycznie, jesli dobrze pamietam, to wygrywamy z Chorwatami, Niemcy przegrywaja z Austria i wchodzimy..
..czyli odpadamy z turnieju. |
Jebac Sedziego I Cala Rodzine Jego
Jebac Sedziegoo I Cala Rodzine Jego! /elaro |
Wygramy z Chorwacja, Niemcy przegraja z Austria to i tak wieksza szanse na Austria na wyjscie
|
Z tego co widzę WRI & friends przegrało wojenkę
|
Cytuj:
|
valentines pokazuja jak wyglada server pod ich rzadami, robiac PA gdzie sie da (typu wy*******anie z respow, wszedzie), i pizgajac random.. (nie mowie ze wszyscy ale paru jest takich..)
|
Cytuj:
|
Do tego oni mysla ze dzieki nim server bedzie lepszy, podczas gdy lepszy jest tylko dla valentyn z racji ze jak narazie sobie moga pa robic, reszta spolecznosci elysii traci na tym, no sorry ale kiedy wri/td/wg gralo normalnie to takiego pa nie bylo...
Dlugo nie pociagna jak dalej beda perfidne pa na kazdym kroku pizgac |
Valentines teraz kozaki nie ma swe to sobie można porządzić. Zauważyłem że większość Low-lvli Polaków są za Valentines i liżą im ostro dupę, Low-lvle stają się hight-lvlami i padają od Valentines, nie są już tak bardzo za V.
|
Wasze rozpiski to jedno wielkie gówno.
|
Cytuj:
@topic Valentines w sumie nie grają już na elysii ( i są ustawieni na innych serwach zapewne liżąc dupe innym polaczkom) więc nie mają nic do stracenia ale tylko pokazują ze złej strony polską narodowość. Potem taki Elaro pojedzie gdzieś za 10 lat za granice i przypadkiem spotka jakiegoś szwedka co dawno dawno temu grał w tibie, to ten szwedek tylko biedaka wyśmieje że Elaro z Polsky. Ale cóż ci z Valentines wytykają innym brak rozumu a sami nie grzeszą inteligencją :| taki naród polski niestety, może to jeszcze wina dziadków i ich zakompleksienia za czasów prl.. |
w sumie to rozumiem zachowanie valentines (pa ,wywalanie z respa).
Oni maja teraz wojne i nie moga za bardzo expc gdzie i kiedy im sie podoba ,wiec jak taki koles ma powiedzmy 2h czasu ,zeby se pohuncic ,idzie tam gdzie najszybciej lvl wbic a ,ze jakis noobki ,nie znaja swojego miejsca w szeregu ,to ich problem |
@LovePA
Od kiedy Zielona Góra jest na wschodzie, umyślny człowieku? |
Cytuj:
|
LovePa gadasz o tym jakby to było twoje zycie i zaraz sie pojdziesz powiescic bo cie z resa wywalili to tylko gra kolego ... a po 2 valentines chce wbic jak najszybciej lvl do powrotu wri dlatego nie placz
|
Cytuj:
@ 2x up Oto najprawdziwszy przykład "polaczka" ;( . Szkoda że jego zdanie jest tak słabe. Ja myślałem że na tibia.org.pl są tylko dzieciaki po 15 latek albo niżej ale widzę że i tu prócz normalnych ludzi (ludzi - nie graczy) takich jak mariandpst, elaro, eneris, soraniz, i innych których wypowiedzi świadczą o ich dojrzałości emocjonalnej i psychicznej są i dzieciaczki:baby: które przed blokiem się bawią jeszcze w żołnierzy i strzelają z pukawek:baby:, i są komandosami ale tylko przed kompem. |
@up
nom, niestety zycie jest brutalne, ale w tym przypadku nie dla nas tylko dla nich :) |
Boże tego się nie da czytać ludzie.
Przestanćie pieprzyć od rzeczy. Znieście gorycz porażki i szykujcie sie na rewanż. Słownie to każdy może, nawet największy noob. Wiem, że nie gadam z jakimiś młotkami, więc mam nadzieje, że sie pozamykają wszyscy. I Valentines, i reszta. |
Wy to macie problemy, PA to nieodłączna część klimatu tibijskiego. Byłoby za spokojnie gdyby nie PA. PA przeważnie prowadzi do sporów, spory do warów a wary do zajebiaszczej zabawy ;>
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:44. |