![]() |
@up
Z powodu ataków DDoS w ostatnich dniach, blablabla, uniemożliwiały grę, blablabla, w przyszłym tygodniu exp dla wszystkich graczy będzie *2 blablabla, mam y nadzieję że umili wam to oczekiwanie na update blablabla, kupujcie pacce blablabla... |
Cytuj:
|
To jest dla mnie zart. 2 x exp pojebalo ich ?
|
7 day XP history of Ancienciq (*), knight from Guardia:
27 Nov 2007 +30,027,787 1 28 Nov 2007 +30,300,987 1 29 Nov 2007 +25,760,289 1 30 Nov 2007 +31,330,221 1 01 Dec 2007 +29,656,695 1 02 Dec 2007 +19,463,644 1 03 Dec 2007 +50,000,000 1 |
Z tego co pamietam w tym temacie chodzi raczej o update a nie o wasz "żal.com.br.pl etc..." na temat podwojnego expa przez tydzien, a czytajac te zalosne ~120 stron lamnetu ludzi, ktorzy wbili max. 25lvl (w dodataku sa facc) martwiacych sie o swoja przyszlosc to az mis ie smiac chce.
Coś odemnie: Nareszcie CipSoft pomyslal i teraz postacie beda rowne, jak przez ostatnie lata sorc/druid wydawali 2x wiecej, niz zarabiali na hunt to bylo dobrze knightom, a teraz knightcie beda poswicali tyle kasy, ze w malej ilosc sie im to zwroci, za to sorci/druidy beda wydawali tyle samo kasy, lecz czary beda tansze,co spowodoje wydajniejsze expienie... W dodatku potwory nie beda siekaly comb, wiec apeluje teraz do tego 25 knighta lamentujacego na stronie 1xx na temat huntu na DL, nie padniesz od comba, wiec nowe GLF beda az za duzo ci dawaly ;] PzDrO |
Trochę roboty i zrzuciłem trochę ssów z update w jedną całość(większość z tibiabr.com)
http://s218.photobucket.com/albums/cc34/JubyRz/ |
Cytuj:
Zareagowałeś takim orgazmem, jakby to było nie wiadomo co. Imo takie eventy to nie jest zły pomysł i powinny być organizowane częściej. |
Cytuj:
|
wezcie juz nie lamentujcie bo az mnie oczy bola od tych zalosnych komentow:
OMFG 2x EXP = OTS ONIEEE!!!!1111oneonejeden... To nic nie zmieni :baby: mozecie plakac, bic mame krzeslem, mowic ze bedziecie retired [25lvl knight z allegro], itd... itd... ale TO NIC NIE ZMIENI CipSoft poprostu "przyspieszyl" gre i 1 tydzien i to wszystko ! Nie zginiecie z tego powodu ! Mama wam nie odlaczy neta ! Neo nie przestanie lagowac... Poprostu zamknijcie sie w pokoju i placzcie gdzies w kacie bo az mi was zal... :( |
@all dzieci expa 2
ten exp jest po to zeby ludzie ukarani atakami DDoS, mogli nadrobic to jest to takze taki prezent na gwiazdke poza kochanym upem <3 pg mode on 7 dni 124->140 plx? |
Kiedy tu ostatnio był jakiś screen? Sorry ale nie czytałem 1000 postów-lamentów. Skromna namiastka testserva kilka sprite'ów:
http://foteka.pl/full/2c17288b9785a1...b1e906c463.jpg Jak widać grafa ciekawa :) Ta skała z piorunami to chmura z ue nowego według screenów. Są też nowe szaty dla maga, nowe kwiatki i animacje, amulety i nowe łóżka. (według mnie najlepiej wygląda nowy sd'k) |
Jak to ma być z tym odpowiednikiem hmm-fireball tylko dla pacc? Nie będzie żadnej podobnej runki dla facc?
|
Zawsze mialem do tibi slabosc bo jestem fanem swietnej grafiki a mnie ta slaba "uwiodla" . Kazdy jak nie gral w tibie i mowi ze to gowno przyczepia sie do grafiki ... I to jest piekne w tej grze (bylo[*])
|
Podobnie jest z moimi znajomymi tez kazdy nazeka na grafike ale mi sie ona podoba i nigdy na nazekalem na nia :)
|
Cytuj:
To nie jest skała tylko chmura ;) UE to teraz burza ;P |
A ue bedzie teraz od ognia ffs
Tak naprawde to juz wogole niebedzie ue, tylko jakies syfiaste spele, ciekawe jak sie teraz bedzie djin towera czyscilo |
Update sie spoko zapowiada
Mam tylko jedno ale d otych ludzi co tak najezdzają na tych co chcą profesje zmieniać na druty/sorce etc. Mówicie ze to ma być frajda, a czy pomyśleliście ze dla niektórych (tych co profki zmieniają) frajdą jest granie taką profesją która w danej chwili jest latwiejsza? Niech se zmieniają, co wam to szkodzi? Będzie im sie wygodniej grało, a wy sie bedziecie mordować np. przy skilowaniu knightem "bo wy jestescie twardzi i bedziecie na*******ac na full defie w rota przez 10 godzin" Innym sie to moze nie podobac i chcą grać profesjami które expią szybciej bo wlasnie to jest frajda Nie mówcie mi, że frajdą dla was jest cięzka praca (chyba dobre porównanie co do expienia) od jakiegoś relaksu czy czegokolwiek, co sie robi łtwo, przyjemnie z chęcią Amen. @2down Sam se pograj na otsie, i pograj za mnie bo ja juz wogole nie gram Pozdro |
@2up
Normalnie... |
@2up
idz pograj na otsie lamusie... @down napisales post krotko przede mna -.- wiec trzym morde... dzieckiem neo co najwyzej mozesz byc ty i nie kozacz ****u... patologia to moze u ciebie wystepuje bo u mnie czegos takiego nie ma |
@up edit
krytyka boli nie? jak umiesz edytować posty <brawa \o/ > to może napisał byś że nie do mnie to było... "Panie" patologu =) Fajny nick =) czyżby to zasługa patologii w rodzinie? "Panie" pro evul gangsta...coś ci się nie podoba w moim poście to bądź tak miły i wydupiaj na dwór się przewietrzyć. +0 A "lamus" to sobie mów do ojców o ile już ich nie zajebałeś krzesłem PS. Przepraszam za użycie wyzwiska z serii "twoja stara , to.. / Twój stary , to.." ale z dziećmi neo inaczej nie można. PS2 jakby ktoś chciał dalej bluzgać bezsensu to powiem krótko : "głupie pytanie głupia odpowiedź" Jakbyś czytał teasery/grał na TS'ie to byś wiedział że potwory będą mieć RES'y i UNRES'y. |
Moglby ktos mi powiedziec jak bedzie z kinghtem, zastanawia mnie to czy knight na 100lvlu bedzie sie leczyl tyle samo co knight na 300lvlu oczywiscie za pomoca najlepszego life fluida. Czy wraz z lvlem nie wzrasta liczba odzyskanych punktow hp za pomoca fluida?? (sorki byc moze spamuje i juz gdzies jest na to odpowiedz ale jakos nie chce mi sie czytac 130 stron glownie spamu) z gory thx :)
|
Będą leczyć się tak samo =) Co mi się bardzo podoba , ale tobie nie musi.
|
Cytuj:
@topic TS jeszcze trwa ? Wprowadzono coś nowego (tereny itp.) ? |
Cytuj:
|
tam wczesniej na spritkach widzialem corpse jakiegos potwora, to jest nowy cyclop? ;p
|
zrobił juz ktos nowe outfity co nanie potrzeba jesli tak ??
|
Aaaa, nikt nie napisał jeszcze o najważniejszej zmianie TSa!
Otóż krzyżyk pokazujący naszą pozycję na minimapie będzie znów: >>BIAŁY<< |
Takie ważne pytanie ... Czy ten drugi czar leczący dla knighta będzie dostępny dla facc ? Jeśli ktoś wie , to proszę o odpowiedź
|
Cytuj:
Dokładnie to gdzieś było napisane, że kolor krzyżyku będzie sie zmieniał w zależności od tego po czym chodzimy (jeśli podłoże będzie jasne = krzyżyk będzie ciemny , jeśli natomiast będziemy chodzili po czymś 'ciemnym' np. trawa , ziemia = krzyżyk będzie biały):cup: |
Test Serwer
Czyli update zapowiada sie ciekawie teraz dzieci upa (knighci i palowie) beda se robić harakili albo zaczną grac magicznymi profami, trochę szkoda bo było fajnie przynajmiej UHy schodziły szybko a teraz to sie zacznie znowu era druidów i sorców ciekawe co za rok znowu wszyscy przejdą na knightów??
Jedyna strata z upa to ze większość zacznie grac druidami i nie będzie gdzie expić. Ja będe grał druidem bo najbardziej mi się podoba i gram nim już od update 2005 a grałem każda profa, lecz druid najbardziej mi się podobał dlaczego pewnie dlatego ze lubię pomagać Druid ROX:cup: |
Cytuj:
|
Pan UP dobrze mowi... ze teraz zacznie sie ta twoja "era druida " to nie znaczy ze wsyzscy knighci (np. ja ) lub palkowie zaczna odchodzic .:]
|
up up (i tysiac innych odpowiedzi)@
szczerze mówiąc w dupie mam czy jestes knightem upa czy nie. Robicie z tematu syf, a wiadomości żadnych nie ma. Przechodząc do sedna. Czy może mi ktoś napisać jakie kamienie może "zaczarować" sorc edit: dzięki, właśnie tego szukałem :) |
@up
Cytuj:
|
jak myślicie będzie dziś Test Server ponieważ wczoraj był teaser,Może
będzie znów tak jak tydzień temu tylko wtedy teaser był w środe a test server w czwartek.Bo ja myślę że dziś go otworzą o koło 20.00. Chodzi mi TS z nowymi terenami,itemami,oufitami,potworami i domkami |
Cytuj:
ps. jeszcze tak do końca nic nie jest przesądzone może być jeszcze tak ze knight będzie miał lepiej niz dotychczas |
Cytuj:
|
@up
No powiedz dlaczego nie.Uzasadni swoją odpowiedź @down Mi nie chodzi o publiczny tylko o ts dla tutków z nowymi terenami,potworami,itemami i oufitami.Bo jak zamykali tamtego ts to gadali że niedługo otworzą ts z all nowymi rzeczami kpw? |
Cytuj:
|
EDIT:
Sry nie przeczytałem edita. A drugi test serwer z terenami będzie wkrótce. Bo inaczej się nie wyrobią przed świętami. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:17. |