Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Titania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=203)
-   -   IW & KAZADUM vs. CF & OVEN & PARTYZANCi (HEAT) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=166862)

Zbanowanyyy 10-06-2008 09:47

POMOCY zal dupe sciska nc i wogole sie jebcie :<

Kamarroo 10-06-2008 12:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez albert0 (Post 2106191)
no, ty za to pomagasz DO jak chuj, hahahahhahahah :d

wow Kamarroo to noobchar ;] alberciku 23:00 koniec grania spać:DD

Vilumek 10-06-2008 13:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kamarroo (Post 2106392)

HAHAHAHAHAHA OWN3D!!!!

ITS MY DAY!!! xDDDDDD

Martinesz 10-06-2008 13:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vilumek (Post 2106444)
HAHAHAHAHAHA OWN3D!!!!

ITS MY DAY!!! xDDDDDD

made? .

Grchw1916 10-06-2008 14:14

Cytuj:

komarku 23:00 pora nie odrywania sie od kompa przez następny tydzień

fryzjer@
tak to twój dzień!!!!!!!!! funny jak sto hujów bo Albert nie siedzi przy kompie całą noc tak jak bochnia n/c

W ogóle czemu ja tego huja z grzybem bronie. Dowidzenia!

Crazy Misiek 10-06-2008 16:43

Ijeeeeeee, to jest ten sam Kamarroo z którym pkowałem na małpach i nie potrafił zainstalować Ventrila? Coraz więcej pRo playerów przeciwko nam, juz wiadomo czemu kolejna akcja przegrana ;\

albert0 10-06-2008 17:46

Cytuj:

Masz racje, to zabawne, ze ty siedzac przy kompie jakies 50h tygodniowo, przy moich ok 8, nigdy nie bezdiesz znaczyl/nie bedziesz sobą wnosil, 1/100 tego co ja. Naprawde, jestes matolem i w tym momencie sam sie sobie dziwie, ze trace czas na odpisywanie na twoje marne proby wylansowania sie na pro playera - podobny styl do clifforda na tibia.de, poprostu zenada.

btw. widze, ze masz podobny tok myslenia co mario - koniec grania w tibie = idziemy spac. heil bohnja ^^

@Vilum

Jak tam, kupiles sobie jacht za kase z viluma (z tego co pamietam to starczylo ci juz na skuter, kompa nowego i wille) ? :D

Scroopy 10-06-2008 17:53

Hahaha od kad nie gram to dostajcie w dupe ; ( wiem wiem chlopaki brakuje wam mnie, tez was kocham <3 cDDDDDDDDD

Bolek XXX 10-06-2008 18:09

Kamarroo, już miałem ci więcej nie odpisaywać, ale kurwa jesteś pośmiewiskiem całego forum xd Nie masz argumentów to od razu wjeżdżasz na starych? Jesteś zbyt ciemny żeby coś normalnego wymyśleć? Może masz jakieś komplesky, nie wnikam. Dzieci, które pierwszy raz widzą starszą jak siadają przed kompem o 6:00 rano żeby zająć miejsce do expienie a na kolejny widok rodziców czekają do 4:00 rano gdy wyłączają kompa i idą śnić o Tibii kolejne kilka godzin na prawdę mają coś nie tak z głową. Spytaj się w przychodni czy takie choroby wogóle leczą :>

Wiesz co, przytoczyłbym Ci słowa twojego real kolegi mówiącego o tobie, ale obiecałem mu, że nic nie skopiuje na forum. Byś zobaczył jaki jesteś pr0 w oczach kolegów xdd

A na temat Krzynówka, on przynajmniej kocha to co robi, i robi to dobrze. Chciałbyś grać kiedyś tak jak on, ale już pewnie w tym twoim dziecięcym wieku masz osteoporozę kości od siedzenia przy kompie ;)

Vilum, przepraszam cię fryzjerze, ale co było kurwa tam śmiesznego, że załączyłeś ostrą pompę? Z tych MILIONÓW jakie dostałeś za Wajluma nic było Cię stać na słownik angielskiego, że nie potafisz przytoczyć 3 prostych słow używanych codziennie na forach? xD

Albert, nie widziałeś, że komar jest elo na lansie i gromi wszystkich na Titanii i wogóle na każdym serwerze na jakim gra? :( On zamiast snu układa plan następnego dnia, gdzie expić, za ile kasy, jak tu się podlizać Libanowi etc.

Skorupi <3 Przestań śpiewać i idź walczyć!!! ;D Kiedy kolejny teledysk TGK mi pokażesz? xdddd

Dixyra 10-06-2008 18:45

Adam spiewacz ?; o

Emok 10-06-2008 19:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bolek XXX (Post 2107028)
A na temat Krzynówka, on przynajmniej kocha to co robi, i robi to dobrze. Chciałbyś grać kiedyś tak jak on, ale już pewnie w tym twoim dziecięcym wieku masz osteoporozę kości od siedzenia przy kompie ;)

Masz u mnie Lecha zielonego za te słowa. ;)

Miku 10-06-2008 21:11

kró(L)ewskie _/

Beattenb 10-06-2008 21:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez albert0 (Post 2106971)
Masz racje, to zabawne, ze ty siedzac przy kompie jakies 50h tygodniowo, przy moich ok 8, nigdy nie bezdiesz znaczyl/nie bedziesz sobą wnosil, 1/100 tego co ja. Naprawde, jestes matolem i w tym momencie sam sie sobie dziwie, ze trace czas na odpisywanie na twoje marne proby wylansowania sie na pro playera - podobny styl do clifforda na tibia.de, poprostu zenada.

btw. widze, ze masz podobny tok myslenia co mario - koniec grania w tibie = idziemy spac. heil bohnja ^^

@Vilum

Jak tam, kupiles sobie jacht za kase z viluma (z tego co pamietam to starczylo ci juz na skuter, kompa nowego i wille) ? :D

A kto Ty Panie Albert0?Jak narazie to na tibia.de ,tibia.pl i tibia com zauwazylem glupie posty ktore nic nie wnosza do tematu.
Skoro masz tylko 8 h tygodniowo na gre to sie nie wypowiadaj tylko zacznij dzialac.Moze Cie zobaczymy na nastepnym filmiku.Naprawde malo znaczysz.

@Scroopy A co porabiasz i kim grasz/grales?
@Crazy Misiek - Nie wypowiadajmy sie na temat pro playerow bo dobrze wiemy po ktorej stronie sa.

Bolek XXX 10-06-2008 22:12

Może sam mógłbyś się pierwszy przedstawić? Bo na razie to jak dla nas (forumowiczów) jesteś jakimś zabłąkanym chłopcem. Skoro tak dużo wiesz i masz tyle do powiedzenia, to czemu tyle pytań zadajesz? Powinieneś znać odpowiedzi ;p

Beattenb 10-06-2008 23:05

Mam tu +100 lvl ale malo co gram, skupiam sie bardziej na innym swiecie.
Jedyne co mnie tu zaciekawilo to wojna.

Kamarroo 11-06-2008 07:44

ALbert co wnosisz? to , że was w 20 vs 150 klepiemy?

Bolek skołuj chara i zacznij walczyć pogadamy już ci nie odpisuje na forum tylko jesteś mocny;*

very_roxy 11-06-2008 14:11

@up.
na bank, ze nas jest 150

Miku 11-06-2008 14:57

serio kto was tak skrzywdzil i oklamal z tymi 150 osobami, juz ktorys raz to powtarzacie xDDD

swoja droga, Coriic [131 MS] - War mode - XDDDD

Wistuvo 11-06-2008 15:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Patrick_ (Post 2104837)
Aii ladnie to wyglada, a na poczatku nie zabardzo wiedzialem co to. Ale wyjazd bardzo pozytywny, czekam na gorzow teraz :)

i tak Derby są nasze :-)
do zobaczenia w Play Offach :D
(szkoda że naszą oprawe ch(_)j strzelił)

widze ze pare osób tu zmądrzało a Ci co kiedyś starali sie być inteligentni pokazali swoje oblicze (villum) lol2;)

Wojtemo 11-06-2008 16:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wistuvo (Post 2108576)
i tak Derby są nasze :-)
do zobaczenia w Play Offach :D
(szkoda że naszą oprawe ch(_)j strzelił)

widze ze pare osób tu zmądrzało a Ci co kiedyś starali sie być inteligentni pokazali swoje oblicze (villum) lol2;)

Vedoor już wiesz dlaczego nie jeżdżę na Unie:P Studiuję w Lesznie ale jak widzę
jacy tam są tam popierdoleńcy to aż żal dupę sciska...Tam wiara jest za Legią...Leszno=wypierdolić z WLKP.

Ps.Jebać Unie

Scroopy 11-06-2008 16:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Beattenb (Post 2107609)
A kto Ty Panie Albert0?Jak narazie to na tibia.de ,tibia.pl i tibia com zauwazylem glupie posty ktore nic nie wnosza do tematu.
Skoro masz tylko 8 h tygodniowo na gre to sie nie wypowiadaj tylko zacznij dzialac.Moze Cie zobaczymy na nastepnym filmiku.Naprawde malo znaczysz.

@Scroopy A co porabiasz i kim grasz/grales?
@Crazy Misiek - Nie wypowiadajmy sie na temat pro playerow bo dobrze wiemy po ktorej stronie sa.

Masz u mnie w info.
Nie mam poprostu czasu, znalazlem prace, robi sie cieplo wiec wole ten czas spedzic inaczej niz siedziec przed kompem jak kiedys.

Raziel4ever 11-06-2008 17:01

No lepiej się zająć pracą/szkoła itp. Dzisiaj poprawiłem technologie i sie z tego powodu bardzo ciesze, a tibia mi w tym nie pomogla. Rl life owns?

Bolek XXX 11-06-2008 17:18

Kamarroo, czemu sam siebie tak nisko oceniasz? Aż 20 ludzi potrzebujesz żeby pojechać ich 150 osobowy team? Wnioskując z twojego bardzo wysokiego mniemania o sobie powinieneś napisać, że sam ich ozjebujesz na każdym openie bez niczyjej pomocy. W końcu jesteś PvP Mastah :confused: Na razie nie odczuwam potzreby grania w tibię. Umiem żyć bez niej i jest mi z tym o wiele lepiej :) Ty chyba nigdy nie doznałeś tej przyjemności? I proszę cię naucz się pisać po polsku, bo trudno cię zrozumieć... :(

Sratho gejuchu niemyty! Stawiasz mi za to pół litra jak będziesz w skc xDDD ;**

Beattenb 11-06-2008 18:55

@Kirshna
Myslaelm ze inny acc bo ten free.
@Bolek
Czy tu chodzi o to kto moze zyć bez tibii czy o to czy moze sobie pozwolic na wyjscie z pz.Gralem swego czasu na aldorze i byla tam podobna sytuacja.Poskromieni ktorzy stali w pz mowili ze wola rl life , nie musza grac w tibie ale gdy zaczeli wygrywac war zaczeli siedziec po 20h dziennie.
Wiec mysle ze tu chodzi o mozliwosc grania a nie nalog.
Nie potrzebujesz grac w tibie bo nie masz wladzy a wladza kreci jak kazdy o tym wie.
Jesli sie nie ma mozliwosci to sie nie dziwie ze cie tibia narazie nie interesuje.
Osobiscie malo gralem w roku szkolnym ale zaczynaja sie wakacje wiec wroce do gry.

Bolek XXX 11-06-2008 19:13

Poznałbyś lepiej Bochnia team, to byś wiedział kto jest nałogowcem a kto to robi, bo akurat wtedy posiada władzę. Oni wygrywają-siedzą 20h dziennie, przegrywają-zmieniają stronę i znowu siedzą 20h dziennie :D

Nie potrzebuję grać w tibię, bo nie przynosi mi żadnych korzyści. Ci, z którymi się przyjaźniłem w grze, nadal są moimi przyjaciółmi i nadal mamy kontakt ze sobą. Jakbym chciał mieć władzę, to już dawno bym wbił kilkanaście leveli więcej i byłbym w guild, która ma siłę na serwerze. Ale nie wszyscy grają tylko dlatego, bo lubią mieć władzę. Po prostu nie chcę marnować mojego życia i wolnego czasu żeby biegać kwadratem w 16-kolorowej grze i lansować się na elo zioma. Wiem jak ta gra tyra banię i zmienia człowieka, dlatego w nią nie gram. Wolę wyjść na dwór, pograć w siatkówkę/pilkę nożną, iść na piwo zamiast expienia w Tibii. :)

SeQ_PL 11-06-2008 19:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bolek XXX (Post 2109002)
Po prostu nie chcę marnować mojego życia i wolnego czasu żeby biegać kwadratem w 16-kolorowej grze i lansować się na elo zioma.

Czasy kwadratowego zioma (Outfitu) odeszly bez powrotnie az zal :'(

Bolek XXX 11-06-2008 19:42

Aff, pwned xddd To okej, teraz są czasy sześciokątnego ziomka? :D

Czekamy na prezent od Skorupiego xDDDDDD! Shh

Scroopy 11-06-2008 19:44

Przegladalem dzis sobie moje syfy na hdd.
Dzieki Bolek za hosta na yt ;)

http://uk.youtube.com/watch?v=jAGICzS4qV8

Bolek XXX 11-06-2008 19:47

Xoo Stanex i Thinki zagrzewają ludzi do walki o.0 Wizz, macie kurwa niezłą fantastykę na vent xDDDDD!

Np chórzysto. :)

Torpedo 11-06-2008 20:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scroopy (Post 2108725)
Masz u mnie w info.
Nie mam poprostu czasu, znalazlem prace, robi sie cieplo wiec wole ten czas spedzic inaczej niz siedziec przed kompem jak kiedys.

Brawo Scroopy :)

Wistuvo 11-06-2008 20:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wojtemo (Post 2108714)
Vedoor już wiesz dlaczego nie jeżdżę na Unie:P Studiuję w Lesznie ale jak widzę
jacy tam są tam popierdoleńcy to aż żal dupę sciska...Tam wiara jest za Legią...Leszno=wypierdolić z WLKP.

Ps.Jebać Unie

co z tego że ktoś kibicuje Legi i jest z WLKP zdziwił byś się bo w Poznaniu jest dużo osób z e(L)ką w sercu tak samo jak w Wawie znajdą sie kibice lecha
mam kibicować komuś tylko z racji że dany klub jest bliżej mnie ?

ps. sam sie możesz jebać znam wielu ludzi którzy kibicują Lechowi czy Falubazowi i utrzymuje z nimi normalny kontakt bo to normalni ludzie nie będę sie zniżał do poziomu troglodytów dzieląc ludzi na lepszych i gorszych z racji tego komu kibicują
ps.2 nikt Ci nie każe jeździć na Unie masz obrzanke!

Emok 11-06-2008 20:52

20:45 Elewia [11]: powalczyl bys cos
20:46 Elewia [11]: zamiast tylko spamowac na forum

Zalogował się człowiek na 10 minut i już się zaczyna... :p
Ja spamuję? Popatrz mistrzu na kilka ostatnich stron.
Nie mam zamiaru walczyć. Ide oglądać Szwajcaria - Turcja. C ya.

Wesha 11-06-2008 21:27

czyzby byla masakra?! i co kamarooo nie bylo cie na openie wiec przegrali ;<?

Bolek XXX 11-06-2008 22:12

CICHO! On był na mainie xDD!

Wesha 11-06-2008 22:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bolek XXX (Post 2109352)
CICHO! On był na mainie xDD!

Cicho! byl na xoo napewno:D

SeQ_PL 11-06-2008 23:47

Poookaralo.

Grchw1916 12-06-2008 00:13

@wojtus
przykro mi, ale Legia jest wszędzie i musisz się do tego przyzwyczaić :D

co do opena to raz na wozie raz pod nie ? Oszczędze sobie postów waszego typu 'HEHEHE przegraliście to pewnie lidował chris lub komar nie?' bo to jest żal :)

very_roxy 12-06-2008 00:15

raz się wygrywa, raz się przegrywa. wreszcie coś na plus ;)

Miku 12-06-2008 08:24

wystarczy spojzec, zeby wiedziec, kto jest kim, kto wiedzie prym, kto wszedzie widzi rym...

Makuki 12-06-2008 08:48

Jakby polacy tak grali jak chociaż ci Turcy :s...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:01.