![]() |
Cytuj:
w rlu ciota? moze bys pizdku przedstawił sie kim jestes ;] |
Valanos Veny own9993d.
|
Cytuj:
Czemu biegaliscie z damoonem ? :( pakt z kamelem ? wpadaj do lublina bo suk czeka xD ! |
przychodzi rolnik na pole patrzy...... a tam? W GRUNCIE RZECZY!
|
Cytuj:
|
panie wcinaczu nikt nie jest idealny
|
krowa ktora duzo beczy,malo mleka daje
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
poniosl wilka razy kilka rozgnietli mu taras |
skoro takie madrosci piszecie to macie:
Nie bij zyda,zyd sie przyda. |
Cytuj:
|
Sadli ma chociaz kolegow:D a nie tak jak panov chlopakow:(
|
Selling Mandrake. You Offer, Message Me
|
Po chuj mi mózg jak mam trampki ?
|
Cytuj:
|
20:46 Fayter [128]: nie pzeszkadza mi to
mi tez nie xd \/(look) poprawil sie pozniej bo powiedzial ze literowka ale wiesz co, ja tam mu nie wierze |
Cytuj:
|
Ile kurwa debili na tym forum ........................................... kurwa bezmózgi pierdolone, dupolizy i beztalęcia. Rzygać sie chce jak to czytam.
|
mag magik czy jak sie nazywasz: hAHAHAHAHAHAHA wyjdź i się nie kompromituj, odpisz sobie w tym temacie bo nigdy wiecej tutaj nie zajrzę, ale mam mega beka z ciebie, dzieki geju;D
|
Cytuj:
|
Nie ma to jak wygrac aukcje Bellisha chatki ? ;) nawet zarymowalem troszke z radosci
bez obrazy wszyscy! hu* wa* w dup* cwe** jeb** TERAZ JESTEM JAK BELLISH ELANE! ;) |
Ja licytowałem !
|
Doszły mnie słuchy że jednak IT tez robi PA. Najpierw w sobotę dali paymenta jakiemus 106 MS niby za to ich kumple padli na Ice Islandzie:o. A w Niedziela była jakaś akcja Old Klanu(i innych) na jakiegos nooba 40 MS.I od razu przylecieli
Acroma z Fertem pokozaczyc. I nie pierdolcie ze macie kase, bo gdybyscie ja rzeczywiscie mieli to by nie bylo takiego Pa. Do tej pory uwazalem IT za spox gildie a teraz zjezdzacie do poziomu LR i Panova. Tak trzymac chłopaki pozdro i zycze szcześcia PS. Już nie gram na arcani. Mam new chara na innym swiecie |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Filtr rodzinny powinien obejmować to forum :|
|
Cytuj:
W kożcu oto chodzłlo acromie żeby pokozaczyć noobem a potem paymenta walnoc bo kaski brakuje. |
Co do Acromy
Acroma nie strasz nam Naszego lidera, Naszego wodza, Naszego Filusha! Acroma zastrasza naszego lidera, wmawia mu ze ma jego adres i zrobi mu wjazd na chate :( i co teraz bedzie ? nie wklejam tego co wypisywal bo i tak byscie powiedzieli ze to fake ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Acroma ma dredy do pasa, jakieś 1.50 wzrostu i z tego co wiem na dzień dzisiejszy jest geyem . Ale ostatnio go nikt nie widuje w Rzeszowie.... niby ciągle w Krakowie jest ale mówią też że pojechał tam bo nie mugł wyczymać wyzwisk od geyow
|
Mi z Old Klanu kazano wyjsc po tym incydencie nie wiem po co i na co o.o
|
Juz glupszej gildi nie mogels se znajesc?:D:D:D:D:D:D
Na jedno wychodzi :Jun 02 2008, 16:05:04 CEST Died at Level 93 by a pirate buccaneer |
Cytuj:
Gdy z rana swietowalismy ze mamy chatke Bellisha Elane, Filush dostal wiadomosc od Acromy. " Juz jadą po ciebie! oni sie z toba bawic nie beda! masz przejebane!, Oni zrobia ci wjazd na chate!" przeciez to jest zastraszanie :( i co teraz zrobi biedny Filip ? :o. A co do przyjazdu to zlot ORMOwcow nie jest w Legnicy tylko we Wrocławiu ;) I jak wczesniej pisałem to jest zlot ORMO'wców i ich znajomych a nie Inter,Lr czy czegos innego ;) Do zobaczonka ORMO'wcy we WROCŁAWIU!!!!!!!!!!!!! :) za rok widzimy sie mam nadzieje u nas w Białymstoku ;) |
Cytuj:
A co do tego pa na arcani to nie ma co narzekac i tak ludzie mają luzy.Na selenie niedawno był okres ,że na servie grała tylko gildia wygrywająca i ich rle w jednej gildi ,a reszta jak wyszła expic odrazu musiała płacic i to dosłownie.Wiec nie narzekaj za dużo. |
Komentarz Amorozo the Knight
TOP 300: 9-02-2008 300 Amorozo the Knight 27-03-2008 200 Amorozo the Knight You advanced to magic level 8. Tibia is only game:D Ignore noob Massage. <<<ZWROCIE NA TO UWAGE ................................................ Niezły lider nie ma co :P Wie ktoś co oznacza Massage? |
Moze nie lubi masazu od noobow :D noob massage
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:44. |