![]() |
re: UP
W Hellgate dasz sobię rade. Ale Elder Beholdera raczej nie pokonasz. A i nie koniecznie musisz go zabijać aby wyjść z HG, możesz przy odrobinie szczęścia go nie spotkać albo poprostu spróbować mu uciec (polecane przy tym utani hur albo time ring). |
Orc Shaman
:orc:Orc Shaman:orc:
Knightem można je jużubijać jak sie ma skill 35\30 i coś podobnego do Knight Axe, Dragon Hammer, lub Serpent Sword. A level 12+, żeby mieć sporo hp. Ja już ubijałem na 13 levelu. Ale tżeba na nie uwarzać bo czasami dają popalić, a po za tym leczą sie, na 12-14 levelah walą z hmm około 20-30. Także niskim levelom mogą sprawiać problemy. |
No to powiedzta mnie, gdzie ma expic master sorc na 30 levelu z 44 mlvlem.
|
Na co moge isc :
Na co moge isc expic zeby dobrze zarobic ze skilami 55/55 moj eq to knight set , crown helmet , fire sword , guardian shield hmm mam 3 mlvl i bp ihow
|
Gdzie moge dosyc szybko expic moim pallem statsy sa w podpisie chodzi mi o mala starte uh albo wogule dosyc dobry exp i zeby sie zwracalo prosze oszybka odpowiedz xD
|
mam pytanko
gdzie moge expic ze skillami 65/65 4 m lvl good eq 4 m lvl
|
Witam.
Gdzie mogę expić palem na 29lvlu, 67/xx. Mam PACC'a. Z góry dziękuję za odpowiedzi :) |
Cytuj:
|
1. Na czym expić bym miał duuuuużooooo kasy?
2. Na co mam iśćpo expa? Bo rotwormy już nie przynoszą pożądanego efektu (za malo exp). Moje skille: 33 dystans/31 shielding paladin Miasto Thais 5 MLVL (hmms rulez!) |
1. Na czym expić żeby zdobyć dużo kasy (oprócz rotów).
2. Na czym expićbym szybciej miał 15 level? skille: paladin 33(dystans)/31(obrona) MLVL 5 LVL 13 Thais |
na czy najlepiej expić na 14 lvl sorcem nie wiem na co iść ;(
|
Cytuj:
Kasy w****u ,loot bardzo dobry (kusze,dwarven shield,battle axe,kilka boltów) |
Cytuj:
@Bokoszek z Mythery-W twoim wypadku polecam roty, trolle, dwarfy i ewentualnie od czasu do czasu mniejsze ilości amazonek. |
Cytuj:
|
na co isc knightem 23lvl 60/59?
|
Może Cyklopy, ale potrenuj skille.
A gdzie iśc masterem na 30 levelu z 43 mlvlem? |
@UP
Roty... możesz sróbować też z smokami (bloker) Na co iść z lvl 60/62 knight? 25 lvl? |
@up
Też cyklopy. A na co mogę iść oprócz smoków i rotów. Do jakich tombów mam chodzić i z jakim wyposażeniem. |
:))))
Fajniy poradnik tera już wiem na jakie skille się pod ciągnąc żeby bić silniejsze potwory ;)
|
Gdzie mam expić???50+
PROSZE!!!
Gdze mam expic na 50+lvl bez pacc narazie radze sobie na katedrze ale co bedzie za 10lvl Gdzie ja pójde?? hehe :( Pacc bede mógł kupić dopiero po Świętach Bożegonarodzenia gdzie do tego czasu expic????? P.S Mam bardzo słabe skile!!!! :p |
gdziiie expic !
Mam knighta na 12 lvl ze skilami 40/36 czy to są dobre skille ? Bo ja cały czas sie martwie o nie i wkółko chce dalej trenować je.
pomużcie mi .A i gdzie moge expić jestem w thais muj eq to :dwarven shield ,brass legs,scale armor,sepent sword,dark helmet :D :D świat:Vinera profesja:knight residence:thais skills:40/36 mlvl:2 Lvl:12 best hit:53 na orku sperman best hit:22 na czlowieku best monster:cyklop wlailem go z hmm :cup: |
Cytuj:
|
Cytuj:
POTREN I NA GUARDACH OF ALE ZROB POZADNE SKILLE |
dobra. to thx temu co mi wcześniej odpowiedzial, ale teraz POWIEDZCIE sorcerer, 10lvl miasto, carlin(niby ab ale przeprowadzam sie), bez czaru na robienie hmm, facc,no i eq katana,s armor, brass legs,l boots, dwarwen shield,dark helmet, GDZIE EXPIC! narazie chodze na lodowe wyspy, ale malo expa
|
No to ja mam pytanie
na czym najlepiej trenić i expić 11 lvl knightem ze skillami 43/42??
|
Cytuj:
Exp - Identycznie - rotwormy, dwarfy. |
Niestety strona nie działa..A więc...GDZIE MOGĘ EXPIĆ ZE SKILLAMI 47/44 lvl 20 XD
|
up:
jest kilka mozliwosci np Roty, dwarfy i/lub soldki ;-) |
Cytuj:
|
solo
cze, mam pytanie czy ze skillami 63/63 i 20 levem oczywscie z uhami i ekwipunkiem fire sword crusader helmet noble armor plate legi i dragon shield poradze sobie z dragiem solo??
|
gdzie jest exp 5 bh na raz plz odpiszcie
|
Proszę o opisanie tutaj skilli, Lvlu i ewntualnej ilości uhów na jednego lub levelu bez uhów
-Dwarf Soldier -Elf Scout -Assasin -Fire Devil -Dwarf Guard -Orc Berserker -Dwarf Geomancer -Vampire -Necromancer -Dragon |
yo
Mam pytanie
knight skille:46-46 na co moge isc ????????????????? |
Pytanie male mam
Gdzie mam expic na 11 lvl ze skilami 51/49?????
narazie caly czas trenie na Dwarfach. |
Krew mnei zalewa..:/
Jestem sorc 21 lvl 27 mlvl w depo amm 9 bp hmm 2 bp gbf i 1 bp uh.. eq to fs dark armor drag-shield p-legs steel-helmet Jak zawsze chodizlem do Dark catedral na rotki i od czasu do czasu zabilem 1 slima [szysbko resp] oczywiscie wszystko mele.... dotej pory exp szedl nawet nawet ale teraz to idzie wolno jak "niewiem co" .... Doslownie krew mnie zalewa....jak anraize moge przywolac elfy scouty mino archy i wild wariora :P niewiem gdzie moge szybko poexpic bo tego 27 lvla [monki] nigdy sie niedoczekam!! niewiem czy cece sa oplacalne bo czasem moga sie an moje archy przezucic..... pomoznie ... prosze...
|
Ja tam moim Kombekiem sobie soluje dragi, 3-4 uhy niestety schodza bo sux lvl. Na infernie mi schodzily gora 2 ale tam mialem 40 lv :P
Skille Kombeka- 63/63 + d lance...drag to jest chwila moment |
Cytuj:
|
Gdzie expić magiem na 30 levelu z 43 magicznym levelem. 19/23 ale to chyba nieważne. Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi!
|
Cytuj:
omfg...guardy rox juz na tym mlv, powinno ci wchodzic w guarda ok70-80 z hmma...a jak masz dobrego blokera(tzn nie traci 2 uhow na draga:P) i pacca to mozesz isc na ankrahmun bez pacca dragi pod venore |
A moglbym prosic mapke gdzie sa guardy?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:14. |