![]() |
Dziwi mnie tylko czemu najwiekszy ms po stronie arpens kitra sie miedzy innymi. Troche strata.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A jak oceniasz nasze szanse ze swojego doswiadczenia to nie ma sie co martwic bo go nie masz ;) |
Cytuj:
|
Prawda jest bolesna hehe
Kopengas to silna grupa ktorej nikt na morganie nie jest w stanie pokonać. Gildia Flow i te sruty pruty ktore im pomagaja, moga tylko sie uczyc od kopengasow. ...i skonczcie pier*** o tym, ze Kopengas uzywa botow. Sami uzywacie ale jakos Wam to nie wychodzi xD biedaczki xD |
Cytuj:
Co do tej wojny to flow jak dla mnie powinno porobić snejki przez kilka dni to kopengi będą bali się expic bo puki co to oni lvle biją, w flow zaczną się rozkręcać i dopiero wjebać kopengom na ob. Ale to tylko rada abeka |
Cytuj:
|
Kakej, skoncz gadac glupoty, w ogóle nie wiesz co się dzieje u nas w gildii, jaka jest atmosfera, jakie plany i tym podobne... To, że dostaliśmy 3 openy pod rzad w dupsko no to fakt, były błędy i nie dociągnięcia ale pamiętaj, że człowiek uczy sie na błędach. Będzie lepiej
|
Właśnie tacy ludzie co w rl są pomiatani i chodzą bez butów do domu, wyżywają sie potem przez internet 8o I strugają BOchATERÓW, pisząc teksty "TY 12 latku z adhd żuć sie z okna !!!AAA" A sami maja po 12 :D LEJE Z TYPA.
|
Cytuj:
Nadzieja matka glupich...;( |
Cytuj:
Ty jestes wlasnie takim 12 latkiem... 18 lat to szczenie. :baby: |
Cytuj:
Panie oden, uwierz, my nie mamy nic do stracenia, będziemy walczyć ;) |
OMGGG zamiast powiedziec szkoda chłopaki ale dacie rade, to wy pierdolicie tutaj ze juz wojna przegrana...
Chcieliscie macie ja, i przydalo by sie wsparcie dla Flow, a nie siedzenie w dp i pisanie na forum ze oby sa bezsensu... Flow, mam nadzieje że wygracie te wojne |
Swedopiec
Co wy wyprawiacie ogarnijcie masslogi robcie a nie OB walicie z nimi nie wygracie X(<mam czerwone jajca> jak na to patrze co wy robicie -.-
|
Cytuj:
OB jest do wygrania ;) |
nie lepiej zamiast wychodzić na OB porobić snejki na razie, trochę się zgrać a potem wyjść na OB i ich rozpierdolić do 0 :P
tak sobie tylko myślę... oczywiście zaraz ktoś powie: ty lepiej nie myśl, huj ci w oko, to my walczymy nie ty itd xD Miłego dnia ;) |
Hansoniku jak mi Cie zal :( Twoj Lukaszek Cie zdradzil.
Tak to zostawisz? Hail Kopengas :) |
Cytuj:
Lukasito zrobił to co zrobił, jego problem. A Ty weź się za siebie bo... przykro. |
Cytuj:
Chcialem tylko jej uswiadomic, ze jej kolejna zdobycz msci sie na niej xD Ps. Nikusiu skoczysz z okna? takie to ostatnio modne 8o |
MADEON ZAMKNIJ SIĘ NA ZAWSZE ALBO ZMIAN NICK I PISZ COŚ Z SENSEM bo zal czytać twoje posty(juz wole czytac teksty chamow niz twoje)..........
zanim zechcesz odpowiedziec na mojego posta zobacz jak czesto sie tu wypowiadam.....( podpowiem -twoja riposta nic nie da, bo ja jej nie skomentuje) |
xDDDDDD leje.
nie nie zostawie tak tego, z checia napisze Ci znow ze lach z Ciebie. nie uwazam Lucasita za moja zdobycz, prosze Cie moze Ty uwazasz ze dziewczyny ktore wysylaja buziaki za zdobycz, ale ok Twoja sprawa xd i nie wiem co to ma byc niby za zdrada, nie walczyl ze mna we flow zeby mnie zdradzac i w ogole kazdy walczy po ktorej stronie chce, ja nie mam o to do nikogo pretensji:] to tylko gra głupcze. co Cie to wszystko obchodzi? moze ksiazke napisz o mnie, podam Ci troche szczegolow. twierdzisz ze kolejna osoba sie na mnie msci, a ja np zadnej takiej osoby nie kojarze. zaloz moj fan club plx <3 |
MatiStw - Widać masz zapał do gry, i każdy pożadny człowiek stwierdzi że to Ty masz to 12lat i rzucasz sie na forum. Skoro mówisz że pierdole głupoty o wojnie itp. to pokaż na co Was stać i Ciebie w szczególności.
Tensz-in - Kolejny przykład 12latka, nawet mnie nie zna a już mówi o moim doświadczeniu. Pozdro qmplu!:D SirAravras - Cóż z butami to prawda xD (ale zaraz go oddał i nie wracałem boso do domuX() Ale rozmawiamy tu o Tibi i wojnie a nie o mich butach prawda ? arx261 - Bongo Team to syf, wszyscy sie powypłacali, ale moge się załozyć że by więcej fragów zdobyli na ob niż Flow. Antonioo - I co z tego że macie dobrą atmosfere w na vencie jak przegrywacie :| ? |
@up
Nawet ich nie znasz, a mówisz o ich wieku. Pozdro qmplu!:D |
On juz pokazal nie raz i to samo wiekszosc osob z Rise wiec nie musi nic nikomu udowadniac.Ty nie udawaj znawcy bo ,az mi Cie zal czlowieku i nie moge czytac juz tych Twoich wypocin dzieciaku.Jaraj sie dalej tym ,ze biles azika (patrz avart) i spamuj dalej na forum, dobry pomysl na zycie.
ps. Kozak jestes ! Ja na Twoim miejscu oddal bym jeszcze skarpetki i majtki.Respect ! |
haha a ja sie teraz zabawie w tego tzw '12 latka' xDDDDDDD
<wycięte z obawy przed kolejnym niesprawiedliwym banem :(> <wycięte~~> ludzie, miałem wam w szkole odpisać, ale zapomniałem jakie mam hasło na carlin.pl :D ej, ludzie co wy w ogóle <wycięte~~> o tym, że flow, czy jak wy to zwykliście mówić Rise i Arpens nie mają szans? żal ludzie :p zamiast <wycięte~~> bez sensu na carlin.pl zrobilibyście coś :flaga_pl:, a nie wyżywacie sie na forum, jacy to wy nie jesteście pro evul super cool i fajny. |
Jakbyś niezauważył to w tym avatarze chodzi o moje exori za 288 :|
Dobra Kakej to wielkie zło, Rise to mistrzowie pvp którzy przegrywają 70:7 pozdro!! |
Ahazin
Oct 30 2008, 15:08:58 CET Killed at Level 136 by Sol Exoz and by Druid'Drahenfels |
Cytuj:
@up Gz ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
|
Ahazin
Killed at Level 136 by Sol Exoz and by Druid'Drahenfels później dam filmik :) |
Ja już kończe pisać na poważnie tutaj bo Letko mi zabrania!
Więc... Pozdruffki loffciam Hanosniczka, Solka, Eterka, Whisperka, Antusia, Arvenke, Wojkusia, Laviusia, Lookeeyeczka! :*:*:*:*:*:*:* |
|
Coraz lepiej
Użytkowników czytających ten temat: 24 (zarejestrowanych: 11, gości: 13) :> Gogo boys and Gz frag ;> |
Cytuj:
|
Odp.
Cytuj:
...takie jest moje zdanie :) |
@up
Łeb jak sklep, tylko półek brak. @down Fajnie ;D |
bercik the wolf
Oct 30 2008, 16:13:20 CET Killed at Level 143 by Cath Elonizarsi and by Zoxis |
Name: Bercik the Wolf
Oct 30 2008, 16:13:20 CET Killed at Level 143 by Cath Elonizarsi and by Zoxis |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:51. |