![]() |
Cytuj:
zal.br chlopie zal mi cie omg odrazu ciszniesz po starszych jak bys nie umial inaczej dziecko neo jebane idz na ots bo padles na poi :< odbij te 3lvl na demonach WOW ;( |
Cytuj:
|
glowy nie dam, ale jestem prawie pewny ze za wszystkim stoi lafa xdd on lubi wkopywac piciego :) a tak pozatym to nie potrzebnie nam reputacje niszczyćie. zreszta nie tam niszczyćie tylko pogarszacie swoją
|
.
Cytuj:
co? jaki filu.:evul: |
Cytuj:
Dobra wiadomo juz ze lafa bo tylko on moze czepiac sie ludzi ,ktorzy mu nic nie zrobia felixa mozesz powierzchownie ,ale czego nie pierdolisz jakis andronow o bukslu albo filushu boisz sie ? nono lafciu 5 latkowi moze bys zabral lizaka ale 10+ to juz masz problemy... |
zal
Cytuj:
co ty pierdolisz idoto jaki filu jaki lafa omg jestes normalny pici ? s*******aj na tego ots'a i nara.B) |
Dobra gardze tobia colmarek jestes wielki prO ide sie wosu uczyc
|
.
Cytuj:
|
wy tu sie klnijcie grudziadz kamien debile team a ja mam sie czym podniecac 1 raz w zyciu bez bota, bez rila, bez cinkai zywego m wala
http://img514.imageshack.us/img514/851/skilzoriu8.jpg http://img514.imageshack.us/img514/8...d916c665e5.jpg |
pogryzcie sie jeszcze ;]
@colmarek, ktokolwiek kto te konto zrobil w/e probuj dalej, bo na miano trolla tibii.pl jeszcze nie zasluzyles, ale juz niedaleko |
Cytuj:
Filu nie wyzywajcie go juz! To ormo z krwi i kosci ale z candii! |
To krzyk rozpaczy Lafertowicza po tym jak wyjebałem go z Ventrilo!
|
Cytuj:
|
wiedzialem ze to ktos z nich :D
|
All macie hunta nooby jebane z PVP ten Lafa to kretyn
|
zadno z waszych kont nie jest moje a to ze picinoob kanciaty i gawluk maja najebane we lbie to nie moja wina
|
Dobra, już wiem kogo to konta. Kogoś oczywistego po prostu pominęliśmy.
|
przyznaj sie no kto !?
spocony krystyna? ja obstawiam na niego! |
zrobcie ankiete, o
|
Moze jeszcze zaklady bukmacherskie?
|
1,20 na spocony krystyne
0,99 lafa 0,90 pici 3,33 smokuu 0,01 filush 5,55 bemko 3,21 felix 2,22 bob no to obstawiamy daje 10k na smoka ! |
Colmarek = Gardzacy Kanciatym = Rycerz ktory walczy CO WY NA TO ?8o bo dla mnie to jak na lato
|
Cytuj:
Rozpoczynamy zabawę! |
dalem kurs 1,20 , czym nizszy to chyba znaczy, ze ta osoba nie wygra nie :)?
|
glupi chuj
Cytuj:
Chlopie pierdol sie chuj z ciebie zajebany jestes dla mnie a tak pozatym to konto jest dla zabawy z wami woogle to nie gram na tym zjebanym swiecie "arcania" tyle co do kamsza dziecka a co do piciego i reszty tak jak mowilem mam was w dupie i to co piszecie |
@up
Tylko kupy nie zrób, niekonsekwentny po*ierdoleńcze... |
lafa kultury!
xr3 poszedl report za wulgaryzmy, akurat 1 punkcika do bana brakuje, trudno ale to nasze forum, pozatym nie lubisz techno ludzi |
E tam, ma gwiazdke wiec pewno nie dostanie warna.
|
w regulaminie pisze( tak pisze, nie jest napisane), ze uzywanie gwiazdek kropek albo innych liter na zamiane jest zabronione. pewnietakie cos jak s*******j jest dobre, ale jedna gwiazdka to za malo ;p wiec warn bedzie. pozatym wiem jak lolka reportowalem zeby bana dostal, bylo to samo
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jeszcze miech lub dwa i Interregnum zmienia serwa :)
|
Pici też odejdzie, więc może pójdą za nim na RonOts i zdążą na POI!
|
Cytuj:
rowniez jezdze na desce co nie znaczy ze mam uprzedzenia co do żelusi. Moze masz do nich ukryty zal ze podobaja sie dziewczynom ? :P:P:P |
Cytuj:
Cytuj:
|
PRZYSZEDŁ GROBER UUU!! Wszystkie dziwk* ręce do góry!
:dance::dance::dance::dance: |
troche sie z tym zgadzam. nie gardze nimi, poprostu mnie drażnia i irytują. co nie zmienia faktu ze nie okazuje tego całemu światu
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:37. |