![]() |
Za Flow kase moge sobie kupic 33pary BOH :) Po 2 ostra beka z was xD jedna akcja wam wyszła a wy 2 strony spamu ze wam sie raz udało :( GZ ale co z tego My juz blessy ogarniete i gotowi do walki więc? Raz nie pyklo - wypadek przy pracy :evul: Jutro się pona*******amy to tez sobie pospamuje przy waszych glebach :]
|
Cytuj:
Xome wraca na carlin.pl _/ |
Ehh sorry, ale niestety to ja byłem na Laviu. Sorrkz faild. :D
|
HAha, tutaj idealnie by pasował cytat Lavia co powiedział na openie miedzy veno a thais. Hahaha :D
Ten mój skill w wy*******aniu sie jest naprawdę dobry |
Cytuj:
|
Flow - ogladalem filmik - naprawde dobrze ogarneliście :) WIerze w Was ze dojebiecie czarnym :*
|
Etun Xali
Mar 12 2009, 08:30:31 CET Killed at Level 134 by Raistlin Firearrow To Ci nie pyklo Konrad ! =) |
jakim programem są kręcone filmiki że się odpala Tibia a nie jakiś program do oglądania filmów ?
|
Cytuj:
|
dziękuje :)
a jeszcze coś... skąd najlepiej ściągnąć owy program ? |
Cytuj:
tibiacam.tv tylko ze teraz cos im sie ze stronka popsulo :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
Heh , troche nie wyszło , ale pamiętaj Konrad się nie poddaje ;] |
trzy proste pytania odnosnie informacji o wprowadzanych zmianach...
(nie czytalem, nie chcialo mi sie) na RSie tez bede musial zaplacic 100k za blesy? jesli tak to w tym przypadku nie spadna mi smiecie? co w przypadku kiedy mam p seta.. mozna kupic blesy oddzielnie? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
bawić się nie umiecie -.- jak noobami to noobami, a nie zepsuliście wszystko
|
Kiedy następna "openka" ?
|
Jak się zaczniecie wstydzic s*******ac do kanalow ;p
|
Antek na prezydenta _/ ;D
|
Po jakiego chu*a trzymacie u siebie ludzi którzy nie walczą? np. z gildii "dusky awaken" (inne gildie też które pomagają "flow") połowa tam jest "nobów" którzy nie wyszli na openke albo padli i grzeją ciągle pz ;/
Dajmy na to że "flow" wygra wojnę i co wtedy? Będą oni panami serva i wielkimi kozakami bo walczyli za morgane? X( (choć ani razu nie wyszli na openke) |
masz na myśli tych 'supporterów' których czarny do nas przyłączył i którzy nie mają venta?
|
tak chyba mu chodzi o tych co sie spalacaja a nikt z nas ich nie zna xD
|
nie chce pisać dokładnie kto... ale to widać ;/
pamiętam jak wy pisaliście kiedyś że to wy walczyliście o morgane, i macie pierwszeństwo na expowiskach, przyznaje wam racje i chylę czoło... ale teraz (jeśli wygracie) to Ci co nic nie robili, jedynie co mieli inva do gildii walczącej będą wielkimi panami ? pff X( |
Cytuj:
po co zadajesz pytania retoryczne oczywiscie ze osoby ktore sie angażowały najbardziej w wojne beda miec takie prawa |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Solle'Steinhold ma chyba do kogos pecha :)))))))))))))
|
4 x by Victeron
Zara Opena... |
Popatrzyl bym ale
1) na tibie sie nie loguje - szybko mnie by uzaleznilo a dziewczyna i matura ważniejsza 2)hmmm nie mam pacca xDD jednak jestem za flow i mam nadzieje że powtorza ostatni wyczyn :)) |
pizdy nie macie katrili nie wyszliscie na ob 30min czekalismy. Cioty i tyle
|
Ok idź pofightuj bez adde dempaha i jonthe
@edit A jak my na Was czekaliśmy na umówioną openkę przez 4 godziny (nie przesadzam) to kurwa było wszystko ok? |
@Graba
No tak czekaliscie pewnie z 15-20 min ale zawsze trzeba o 10 min przeciagnac , ale oczywiscie ze czekaliscie i to juz za duzo...Trzeba bylo lognac wtedy kiedy Flow nie bylo gotowe i tyle , po problemie.Ale oczywiscie musisz szukac problemu. Tylko gdy oni chca wyjsc to Wy juz nie bo cioty etc. Pozdro i tyle... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
z tego co slyszalem to miala byc o 20 o.O wiec 2.30 czekania na marne
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:50. |