![]() |
gowno...........
|
@up
Nastepny kozak???? Weźcie zróbcie sobie "gildie" czy cus żeby można było was odróżnić od normalnych ludzi:baby: |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
jak sam z poznania nie jestes to po co zapraszasz ;>?
I znajdz wkoncu te lepsze plecy na google bo serio jestes z piata osoba ktora widze z tym samym avatarem i wyszczekana buzka. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
'ok', niestety czesto mozg nie idzie w parze z miesniami :| |
czemu wszyscy sie wpierdlalacie w ta marna prowokacje i odpisujecie mu ;D? Przeciez to widac ze konto zrobione dla łachu ;d
|
Cytuj:
|
przestańcie się kłócić i zróbcie coś z echo i unb... to co wyprawiają to już przesada...
zróbcie coś z sobą ofc... bo wiem że większość tu to echo i unb... |
Cytuj:
|
@maku
wygrali wojne to chyba moga robic co chca a to ze jakiemus randomowi sie nie podoba to chuj ich to? Maja server i dzieki temu maja wyjebane na takich ludiz jak ty |
promil ma racje, napierw plecy a potem sie wojna przejmuj xd
|
Po pierwsze zwieksz mase
|
ale mi nic nie robią :D ale kumpel ostatnio padł za free... wcześniej też ktoś tam... no ale nic Arcania taka zawsze była i chyba już na zawsze taka pozostanie... :) już w zasadzie przywykłem do tego :D
|
Cytuj:
|
a czemu nie grać?:P ja tam bym sobie bez żadnych problemów chciał poexpić :P bez takiej możliwości że mi ktoś wpadnie i mnie zajebie :D no ale się tak nie da :P chyba że non pvp :P ale non pvp to żenada...
|
daj nick kumpla napewno nie padl za nic :)
|
Felix morda!
|
Cytuj:
|
maku nie wyczuwasz tej soczystej ironi w wypowiedzach felixa ;]?
|
wyczułem właśnie, ale pomyślałem że mu odpiszę:P heh :D
|
ja znam i zgadzam sie , za nicX(
|
Cytuj:
|
Niedlugo zmieni bo teraz ma full summonera!
|
powaznie to pisalem lol nawet w grze mu napisalem co i jak bylo szmaty
|
Cytuj:
|
nie no napisał do mnie Felix w grze i wyjaśnił jak to wygląda z jego strony. co prawda jest to zmieniony obraz prawdziwej sytuacji no ale niech będzie i tak... pozdro szkoła!
|
z ta szkola to sie schowaj rozpoczecie na osma i tera odsypiac musialem ;d a jutro jescze gorzej bo na 7;10 i osiem lekcji :( no nic przynajmniej sie obczai "nowy narybek"
|
Cytuj:
Niektorzy zapiepszaja od polodnia po 8h :) |
w sumie moglobyc gorzej ale daleko jest od tego jak bym sobie zyczyl (tylko nie pisac ze szkola to nie koncert zyczen ;d)
|
Nie ma to jak sie spić i krzyknac do wychowawcy "Zamnij morde ja tu śpie" <3
|
Cytuj:
|
siema smoku wiem kim jestes hehehehe
|
Cytuj:
msg me priv |
Cytuj:
|
@up