![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wiele gierek mnie wciągnęło, w tym gierki mmorgp.Polecę Wam niektóre z nich :
|
Ktoś w diablo 2 na non ladder gra?:>
|
|
Ja chce Alana na PC;(
|
Wow, ten Alan zapowiada sie niesamowicie. Bedzie na PC?
|
Nie : f.
|
Szkoda, wydaje mi sie, ze wzbudzilby niezle zainteresowanie wsrod graczy PC.
|
Bo wzbudzili : P. Rozczarowanie zresztą też, bo oficjalne info o tym, że jednak nie pojawi się na PC pojawiło się stosunkowo niedawno : P
|
Ja kocham grać w Metina2 :D
|
Crysis 2 niby ma być już w listopadzie. Wg mnie dobry moment, bo wcześniej słyszałem plotki, że miałby wyjść na przełomie sierpnia i września (trochę za wcześnie jak dla mnie), a listopad to dobra pora bo i tak nie zapowiada się, że jakakolwiek interesująca mnie gra wyjdzie na jesień tego roku.
|
|
Mam do oddania klucz do zamkniętej bety Starcrafta 2. Chętni pisać na PW. Kto pierwszy ten lepszy.
edit; już nie. |
Krótka historia o tym co się paniczowi Walerianowi przydarzyło dwa dni temu.
Otóż dwa dni temu udałem się na giełdę i stanąłem przed wyborem.
Za fundusze jakie dane mi było posiadać w owej chwili(60 polskich złotych), miałem zamiar zakupić Płytę CD która pozwoli mi na używanie komputera do gier. Zastanawiałem się pomiędzy Civilization 3, a SimCity 4. Po namyśle wybrałem tą drugą opcję. Ponieważ nie jestem zbyt obeznany w temacie gier komputerowych, kieruję do was pytanie drodzy dżentelmeni, czy mój wybór był słuszny? |
Czy był słuszny, to już tylko od Ciebie zależy. Kwestia gustu : P. Ja bym np żadnej z tych gier nie brał i za 20 zł : P.
Graliście w Splinter Cell Conviction? Gra jest świetna, najlepsza z serii chyba, robi miazgę i w ogóle : D. Filmik! http://www.youtube.com/watch?v=WGpc5EebeDk |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No, coop jest fajowski. Co ciekawe bardzo długi, taki jakby drugi single player. Ale fpsem SC bym nie nazwał : p
|
Nie napisałem, że nim jest, ale że chce nim zostać. Najwyraźniej w takim kierunku zmierzają twórcy i jeżeli otrzymamy kolejnego SC, to będzie to fps z jakimiś tam elementami skradanki.
|
Nowt medal of honor czy nowy MW?
http://www.youtube.com/watch?v=k09OH...layer_embedded vs http://www.youtube.com/watch?v=wKpLB...layer_embedded Ja jestem za MoH. Chciałbym w końcu coś nowego : P |
CoD:BO bedzie mial dedyki wiec juz dla mnie jest lepsze niz MW2 a jesli chodzi o MoH to mam nadzieje ze nie bedzie to klon Battlefielda.
|
Split/Second - ta gra robi wrażenie. Nie pytajcie jaka była moja mina jak mi samolot na trase wjechał xD
http://www.youtube.com/watch?v=Yt4zKhVHgKY |
Jest mozliwosc pogrania z kims przez neta (chodzi mi o serwer tylko dla dwojki, tzn ja i kolega, nie jakis dedykowany czy bog wie co) w piracka wersje Warcrafta 3? Chcialbym zobaczyc, jak bedzie mi sie gralo, nie chce kupowac gry na slepo.
@down tak, tylko ja chcialem to takie frozen throne, a to juz jest maly wydatek dla mnie :P |
Hamachi /+ lancraft.
Wiem, że się da, jednak osobiście nigdy nie grałem. Btw Warcraft 3 III Reign of Chaos kosztuje 13 zł. Wielka inwestycja : P |
Cytuj:
|
wlasnie tak w sumie to chodzi mi o ta dote, czytalem jakies tam FAQ... choc powiem szczerze, ze i tak nie zrozumialem za duzo :P. Wiem jedynie, ze to jest jakis mod czy tam mapa do war3 frozen throne, no i na tym sie moja wiedza konczy :D.
|
Garena....
|
Cytuj:
www.garena.com |
matko, nie moge opisac moich emocji, powiem krotko:
WARCRAFT III JEST EPICKA GRA W CHUJ (stwierdzam tak po 4h nolife z kolega przez lana XDDDDDDD) |
Starcraft > Warcraft.
|
Warcraft zjada Starcrafta?
|
a ja jestem ciekaw nowego kotora a dokladniej old republic. Z jednej strony szkoda ze tylko mmo z tego bedzie, a z drugiej wersja online tej gry byla wyczekiwana od pojawienia sie 1 czesci. Mam nadzieje ze nie bedzie to platne cos jak wow, tylko np: jak w tibi pacc. No ale nadzieja matka glupich...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Tasior Warcraft to to samo co Starcraft, tylko dla dzieci wolniejszych i bardziej upośledzonych ;). Ot taka.. łatwiejsza wersja. @milano8 Moim zdaniem nie będzie to nic przełomowego, chyba tylko dla fanów. Już Guild Wars 2 ma szanse być większym konkurentem WoWa. Niedługo E3 to pewnie coś się dowiemy : P Zaraz sobie przetestuje Blur i sprawdzę, czy jest fajniejszy od Split/Second : P |
New World II (ten z bodajże przedostatniego PSExtreme) czy Gothic 4 - Arcania? Oba są w tych klimatach,oba RPG,w obu bohater ma podobną historię,podobne recenzje i mają być obie po 250zł. Jeśli ktoś się do takowych dorwie (do dwóch,nie chcę słuchać osoby która z Gothica widziała screeny a w New Worlda grał kilka razy...)
|
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:24. |