![]() |
riki, malujesz się mazakiem po ryju?
|
Cytuj:
Ja cie bardzo przepraszam ale cos mi sie wydaje ze srednia wieku Dashers bedzie nie co wyzsza niz konfidentow. I nie wiem kto tu jest internetowym dzieciakiem , naszych fotek kilka bylo , wiec nie placz. MIeliscie okazje zeby zablysnac i podpisac sie przy nich , moze was zawstydzily Jak turbodynomen smoka ! ? |
Przestane się tu wypowiadac niedlugo ! Nie nasmiewajcie sie z tego riki on pokazal swoj face a wy nie hehe trzymam jego manke polaky zeby warna nie bylo od siebie tez cos dam! :cup: Wierzycie w Pestkę? Ja uwierzyłem ... "Błogosławieni Ci co nie widzieli a uwierzyli" |
psiak a pochwal sie jaki masz rozmiar buta!; d
|
Adaś, ile to było?;d
49 ?xDDD foteczki xd http://img246.imageshack.us/img246/2418/hejcia.jpg prawdopodobnie 1st mag na guardii without mana shield, momentami poczułem hardcor xPP http://img134.imageshack.us/img134/3428/joooool.jpg :) |
co to za quest? jakas ciekawa nagroda?
|
Cytuj:
|
|
http://img13.imageshack.us/img13/3903/scierajpg.jpg Ty jestes moim skarbem wiesz? Tak bardzo, bardzo kocham Cię :evul: |
Najpierw mały niefart - spóźniliśmy się ze 2min, razem z Cleanem zniknęła nam Dracola ;d
http://img121.imageshack.us/img121/3520/dracola.jpg A później loot z PoI dla dwóch osób ;] http://img696.imageshack.us/img696/4989/iks.jpg |
@up
Dokładnie! 158 lvl http://img230.imageshack.us/img230/8852/158a.jpg Medżik http://img230.imageshack.us/img230/4886/19425933.jpg Queścioooor http://img41.imageshack.us/img41/565...ywarmaster.jpg |
jako, że 69 to moja ulubiona liczba to musze mieć posta na tej stronie !
http://img199.imageshack.us/img199/8226/mocs.jpg http://img264.imageshack.us/img264/6679/78723730.jpg |
|
|
Juby moj drogi NIE KOLEGO! Co ty czlowieku soba reprezentujesz? Wchodzisz na forum tej gildi,ktorej ponoc nie nawidzisz,rozpisujesz sie tu jak to masz gleboko w dupie swoja postac i to co sie z nia stalo.. Widzisz dla nas bylo minelo,nie warto pamietac o takich pixelach jak Kika Pall i o twojej osobie.
A JAK COS NIE IDZIE PO TWOJEJ MYSLI TO SPRZEDAJESZ DO MODERATOROW! Na RL tez frajer jestes?Tez kolegow sprzedajesz? Aaaaaaaaa sory ty nie masz kolegow ;) Ps.Jak tam libacja na chacie?:> Wszyscy trzezwi,czy kreci sie na nowo? Zapomnial bym,na Rl tez kradniesz?Osiedlowe sklepy sa przed toba zamkniete,czy preferujesz HIPERMARKETY? |
Cytuj:
until Jan 06 2010, 17:49:49 CET because of using unofficial software to play |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic jak zwykle jakis no-life moderator kasowal poszczegolne posty! nie latwiej kurwa moderate -> select all i delete?! cale te gowno w pizdu! Slythia kochaniutka rznalby Cie Zimmer |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Haally Matkojebca Pozdrawia Mame Slythii ;*
|
Uuuuuuuuuououoouou
Ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz
|
masz to co , co ja chce mieeeeec ! ja mam to czego ty szukkkaszzz ! .
Ej chlopaki podzielimy sie tibijskim oplatkiem w swieta ? ;d Mam pomysl! Zrobmy sobie 3 dni swiateczne bez napinek, co wy na to ? ;d |
NIE MA SZANS, a dane zniknely a hali ma takie ladne punkciki 8o ZAPOMNIAŁEM, ŻE MILY JESTEM GRUBY http://img198.imageshack.us/img198/2103/otakkkk.jpg btw usuneli convidents photo team pozniej dodam! czas do szkołu <:evul:> |
Cytuj:
Ps.To nie nasza klasa,tam mozesz wstawiac swoje foty zarowno z RL jak i z Tibii. Jak tam twoja postac na Olympii,rozwija sie?;> |
Jakbym posiadał takową napewno odpowiedziałbym na to pytanie. Pierw musze kupić tam z 3kk :evul:
Dla tego nie chce, by nigdy wiecej przypadkiem trafił ( dokonczcie sami ) |
Cytuj:
Widzisz moge sobie pozwolic na to zeby byc o 12 w domu :D |
|
Lorenz... NIX? |
fajne skarpetki ;/
@ Mc'Adi : Okej ! to od kiedy 3 dni bez napinania ?;d ale żeby tylko nie prowokowała kurwa jubcykowska |
Juby fajne skary, adasie czy jeszcze za czasow stadionowych nabyles?
|
Cytuj:
B O N A P I N K A M U S I B Y Ć --- JubbcyQ dodał 1 minut i 57 sekund później --- Cytuj:
|
@Juby
Czekałem tylko co zrobisz. Zrobiłeś to co myślałem ;) Specjalnie nie ustawiałem opcji, żebyś widział, że Cie oglądałem. Swoją drogą mojego imienia i nazwiska nie powinieneś podawać, no ale cóż. Mózgu trochę Ci brakuje ;) Piss end Lovv P.S Teraz cała Guardia będzie cieszyć japki, że znają moje dane ?;o Byłbyś na tyle mądry i wstawił moje zdjęcie, ale dane możesz wymazać ;) |
Nie chce mi się edytować ;/ NIGDY NIE BOCIŁEM O TAK O TAK!!!! GSZESZEK http://img267.imageshack.us/img267/3...lootwrlek1.jpg |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:07. |