Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   [Gildia] Convidents / Guardia (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=221716)

Asunul 09-12-2009 23:22

riki, malujesz się mazakiem po ryju?

Mc'Adi 10-12-2009 00:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez anczejek (Post 2701565)
Wrzucajac te fotki pokazales jaki jestes pojebany...
Masz cos do mnie/do nich? Wygarnij to ktoremus z nas prosto w twarz, a nie piszesz z anonimowego konta, wrzucajac nasze fotki, pewnie z nk?
Daje sobie suty uciac, ze stanac ze mna pysk w pysk, powiedzialbys: Hail Anczej, sorry im pl, please dont keal me... A tak poza tym, jestes kozak? Tak? Wrzuc swoja fotke ;) czlowieku "dashersu" huahauhua banda internetowych dzieciakow aka napinka na 100% tempic kuanto bo sa jp na 100%... rzal i bul.
Siedz tam w internetowym swiecie dalej, ja do tibi juz nie wracam ;)
Spotkajmy sie u mnie w Rzeszowie albo w Lezajsku, przetestujemy sie.

edit. moja fotka jest z 2 gim, wieNc siemano, aktualna jakas poszukaj
Elo

Ja cie bardzo przepraszam ale cos mi sie wydaje ze srednia wieku Dashers bedzie nie co wyzsza niz konfidentow. I nie wiem kto tu jest internetowym dzieciakiem , naszych fotek kilka bylo , wiec nie placz. MIeliscie okazje zeby zablysnac i podpisac sie przy nich , moze was zawstydzily Jak turbodynomen smoka ! ?

JubbcyQ 10-12-2009 00:22

Przestane się tu wypowiadac niedlugo !
Nie nasmiewajcie sie z tego riki on pokazal swoj face a wy nie hehe trzymam jego manke polaky zeby warna nie bylo od siebie tez cos dam! :cup:

Wierzycie w Pestkę? Ja uwierzyłem ...

"Błogosławieni Ci co nie widzieli a uwierzyli"

tyfytyfy 10-12-2009 16:02

psiak a pochwal sie jaki masz rozmiar buta!; d

Haally 10-12-2009 17:48

Adaś, ile to było?;d

49 ?xDDD

foteczki xd

http://img246.imageshack.us/img246/2418/hejcia.jpg

prawdopodobnie 1st mag na guardii without mana shield, momentami poczułem hardcor xPP

http://img134.imageshack.us/img134/3428/joooool.jpg

:)

anczejek 10-12-2009 17:58

co to za quest? jakas ciekawa nagroda?

riki123 10-12-2009 18:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hyoga (Post 2701780)
Riki fajna bluza!!

Dziekuje !!

Haally 11-12-2009 00:40

dzięki za helpa Convidenty ;*

http://img138.imageshack.us/img138/8509/iksde.jpg

JubbcyQ 12-12-2009 00:45

http://img13.imageshack.us/img13/3903/scierajpg.jpg

Ty jestes moim skarbem wiesz?

Tak bardzo, bardzo kocham Cię :evul:

Haally 13-12-2009 03:44

Najpierw mały niefart - spóźniliśmy się ze 2min, razem z Cleanem zniknęła nam Dracola ;d

http://img121.imageshack.us/img121/3520/dracola.jpg

A później loot z PoI dla dwóch osób ;]

http://img696.imageshack.us/img696/4989/iks.jpg

Speedu$ 13-12-2009 19:55

@up
Dokładnie!

158 lvl
http://img230.imageshack.us/img230/8852/158a.jpg

Medżik
http://img230.imageshack.us/img230/4886/19425933.jpg

Queścioooor
http://img41.imageshack.us/img41/565...ywarmaster.jpg

Haally 14-12-2009 00:00

jako, że 69 to moja ulubiona liczba to musze mieć posta na tej stronie !

http://img199.imageshack.us/img199/8226/mocs.jpg

http://img264.imageshack.us/img264/6679/78723730.jpg

Haally 14-12-2009 17:14

SPRZEDAM 1kk NA GUARDII - 100zł
MESEJDŻ MI !

http://img51.imageshack.us/img51/9405/medzik.jpg

Orchi 14-12-2009 20:33

I halinko z Twojej 69-ątej strony nici :/

http://img51.imageshack.us/img51/3299/223yu.jpg

Pa.

IziNieKielbasa 14-12-2009 20:58

Juby moj drogi NIE KOLEGO! Co ty czlowieku soba reprezentujesz? Wchodzisz na forum tej gildi,ktorej ponoc nie nawidzisz,rozpisujesz sie tu jak to masz gleboko w dupie swoja postac i to co sie z nia stalo.. Widzisz dla nas bylo minelo,nie warto pamietac o takich pixelach jak Kika Pall i o twojej osobie.

A JAK COS NIE IDZIE PO TWOJEJ MYSLI TO SPRZEDAJESZ DO MODERATOROW! Na RL tez frajer jestes?Tez kolegow sprzedajesz?
Aaaaaaaaa sory ty nie masz kolegow ;)

Ps.Jak tam libacja na chacie?:> Wszyscy trzezwi,czy kreci sie na nowo?

Zapomnial bym,na Rl tez kradniesz?Osiedlowe sklepy sa przed toba zamkniete,czy preferujesz HIPERMARKETY?

Zimmer 14-12-2009 22:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez IziNieKielbasa (Post 2704230)
Juby moj drogi NIE KOLEGO! Co ty czlowieku soba reprezentujesz? Wchodzisz na forum tej gildi,ktorej ponoc nie nawidzisz,rozpisujesz sie tu jak to masz gleboko w dupie swoja postac i to co sie z nia stalo.. Widzisz dla nas bylo minelo,nie warto pamietac o takich pixelach jak Kika Pall i o twojej osobie.

A JAK COS NIE IDZIE PO TWOJEJ MYSLI TO SPRZEDAJESZ DO MODERATOROW! Na RL tez frajer jestes?Tez kolegow sprzedajesz?
Aaaaaaaaa sory ty nie masz kolegow ;)

Ps.Jak tam libacja na chacie?:> Wszyscy trzezwi,czy kreci sie na nowo?

Zapomnial bym,na Rl tez kradniesz?Osiedlowe sklepy sa przed toba zamkniete,czy preferujesz HIPERMARKETY?

until Jan 06 2010, 17:49:49 CET because of using unofficial software to play

IziNieKielbasa 14-12-2009 22:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zimmer (Post 2704267)
until Jan 06 2010, 17:49:49 CET because of using unofficial software to play

ale co w zwiazku z tym?bo nie rozumiem?:p

Zimmer 14-12-2009 22:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez IziNieKielbasa (Post 2704270)
ale co w zwiazku z tym?bo nie rozumiem?:p

a no to, ze nie musisz sie juz wypowiadac, przypominam ze jestes jak Andrzej, masz miesiac z główki heheszka

IziNieKielbasa 14-12-2009 22:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zimmer (Post 2704279)
a no to, ze nie musisz sie juz wypowiadac, przypominam ze jestes jak Andrzej, masz miesiac z główki heheszka

HE HE lubie sie wypowiadac i niestety bede to robil heheszka

Zimmer 14-12-2009 22:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez IziNieKielbasa (Post 2704280)
HE HE lubie sie wypowiadac i niestety bede to robil heheszka

a chcesz kupic dalej szatana?

IziNieKielbasa 14-12-2009 22:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zimmer (Post 2704287)
a chcesz kupic dalej szatana?

nie podziekuje xD jestes czlowiekiem pokroju Jubego znajac zycie wiec nie bd tracil swoich ciezko zarobionych pieniedzy

Zimmer 14-12-2009 22:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez IziNieKielbasa (Post 2704291)
nie podziekuje xD jestes czlowiekiem pokroju Jubego znajac zycie wiec nie bd tracil swoich ciezko zarobionych pieniedzy

nikogo nigdy nie oszukał zem

IziNieKielbasa 14-12-2009 22:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zimmer (Post 2704292)

nie wiem,dlatego nie bede ryzykowal ;)

Szczygiel 14-12-2009 22:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zimmer (Post 2704292)

hehehehehehe zem sie usmial

@topic
jak zwykle jakis no-life moderator kasowal poszczegolne posty! nie latwiej kurwa moderate -> select all i delete?! cale te gowno w pizdu! Slythia kochaniutka rznalby Cie Zimmer

Zimmer 14-12-2009 22:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szczygiel (Post 2704300)
Slythia jebana kurwo rznalby Cie Zimmer

aż by wiury leciały

Dragonsokol 14-12-2009 22:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zimmer (Post 2704302)
aż by wiury leciały

Jak dla mnie, to jest dziecinada chłopcze, uspokoj sie, mama cie nie wychowała?

IziNieKielbasa 14-12-2009 23:48

Haally Matkojebca Pozdrawia Mame Slythii ;*

AbraUK 15-12-2009 00:03

Uuuuuuuuuououoouou

Ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz

Mc'Adi 15-12-2009 01:51

masz to co , co ja chce mieeeeec ! ja mam to czego ty szukkkaszzz ! .

Ej chlopaki podzielimy sie tibijskim oplatkiem w swieta ? ;d

Mam pomysl! Zrobmy sobie 3 dni swiateczne bez napinek, co wy na to ? ;d

JubbcyQ 15-12-2009 06:44

NIE MA SZANS, a dane zniknely a hali ma takie ladne punkciki 8o

ZAPOMNIAŁEM, ŻE MILY JESTEM GRUBY

http://img198.imageshack.us/img198/2103/otakkkk.jpg

btw usuneli convidents photo team pozniej dodam! czas do szkołu <:evul:>

IziNieKielbasa 15-12-2009 12:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez JubbcyQ (Post 2704372)
NIE MA SZANS, a dane zniknely a hali ma takie ladne punkciki 8o

ZAPOMNIAŁEM, ŻE MILY JESTEM GRUBY

http://img198.imageshack.us/img198/2103/otakkkk.jpg

btw usuneli convidents photo team pozniej dodam! czas do szkołu <:evul:>

Juby,boisz sie co ludzie o tobie pomysla i piszesz do moderatorow zeby kasowali posty :D Gratuluje ciemnych skarpetek do krotkich spodenek :D :D

Ps.To nie nasza klasa,tam mozesz wstawiac swoje foty zarowno z RL jak i z Tibii. Jak tam twoja postac na Olympii,rozwija sie?;>

JubbcyQ 15-12-2009 14:23

Jakbym posiadał takową napewno odpowiedziałbym na to pytanie. Pierw musze kupić tam z 3kk :evul:

Dla tego nie chce, by nigdy wiecej przypadkiem trafił ( dokonczcie sami )

IziNieKielbasa 15-12-2009 14:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez JubbcyQ (Post 2704426)
Jakbym posiadał takową napewno odpowiedziałbym na to pytanie. Pierw musze kupić tam z 3kk :evul:

Dla tego nie chce, by nigdy wiecej przypadkiem trafił ( dokonczcie sami )

Iziniekielbaso o 12 w domu? O TAK

Widzisz moge sobie pozwolic na to zeby byc o 12 w domu :D

CientaRiposta 15-12-2009 14:46

E-Napinacz aka Juby. ;)

http://img192.imageshack.us/img192/8742/9d681539fa.jpg

JubbcyQ 15-12-2009 14:56

dac inne? bo jestem teraz zmieszany!

http://img269.imageshack.us/img269/527/eloelo52zero.jpg

Lorenz... NIX?

Haally 15-12-2009 15:25

fajne skarpetki ;/

@ Mc'Adi :
Okej ! to od kiedy 3 dni bez napinania ?;d ale żeby tylko nie prowokowała kurwa jubcykowska

Tribune 15-12-2009 15:31

Juby fajne skary, adasie czy jeszcze za czasow stadionowych nabyles?

JubbcyQ 15-12-2009 16:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Haally (Post 2704445)
fajne skarpetki ;/

@ Mc'Adi :
Okej ! to od kiedy 3 dni bez napinania ?;d ale żeby tylko nie prowokowała kurwa jubcykowska

Musiałbyś na 3 dni mi internet odłaczyć pizdo. BAJJJJJJJJJ :D

B
O

N
A
P
I
N
K
A

M
U
S
I

B
Y
Ć

--- JubbcyQ dodał 1 minut i 57 sekund później ---

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tribune (Post 2704448)
Juby fajne skary, adasie czy jeszcze za czasow stadionowych nabyles?

O TAK O TAK ! Co jeszcze? Ze jestes 170 z guardi? Ile Ci placa convy za pisanie w tym temacie ziammmmmm ? Psiak się coś dawno nie odzywał

CientaRiposta 15-12-2009 16:31

@Juby
Czekałem tylko co zrobisz. Zrobiłeś to co myślałem ;) Specjalnie nie ustawiałem opcji, żebyś widział, że Cie oglądałem. Swoją drogą mojego imienia i nazwiska nie powinieneś podawać, no ale cóż. Mózgu trochę Ci brakuje ;)
Piss end Lovv

P.S Teraz cała Guardia będzie cieszyć japki, że znają moje dane ?;o
Byłbyś na tyle mądry i wstawił moje zdjęcie, ale dane możesz wymazać ;)

JubbcyQ 15-12-2009 16:37

Nie chce mi się edytować ;/

NIGDY NIE BOCIŁEM O TAK O TAK!!!! GSZESZEK

http://img267.imageshack.us/img267/3...lootwrlek1.jpg

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:07.