![]() |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Co do asasynów - LeBlanc, Evelynn, Akali i Kassadin. Wszyscy niestety wymagają skilla i myślenia, bez tego sobie nie pozabijasz. |
Jak już mówiłem milion razy - xin.
@up xinem nie bije się gościa z ulti "jeśli nie padnie", gdyż wtedy jest ono o wiele słabsze niż jakbyś walnął w typa z pełnym hp. @janna - może mu sie nie spodobać, ponieważ nie ma mega dmg, a nie każdy chce grać supportem. |
Po co się kłócicie, ja i tak biorę shaco ;p Już tak się na niego napaliłem, że bardziej bym żałował że go nie kupiłem, niż że kupiłem i nie ogarniam ^^ Poza tym, nigdy nie byłem niezadowolony z jakieś kupionej postaci, nie ważne jak mocno by ssała :D
|
@up
To kup Karmę :D |
Dla psa chyba : f
|
Cytuj:
Teraz shaco, potem kupię Xina za radą Erversa, bo fajny mi się wydał, mimo iż niespecjalnie uwielbiam melee dps ;) |
super, wlasnie sie dowiedzialem, ze przez przypadek zamiast wersje eu sciagnalem na :wasabi:
|
;x
.............. |
Heh, ja mam 32Mb z UPC, więc mi to zwisa :D
600 ip do shaco, i na 5 meczy 1 wygrany. FUUUUU!!! |
Co do shaco mi gra się nim świetnie przed sekundą grałem z GP którym grał 1 raz i ashe która była afk po 1 deadzie ale wygraliśmy
http://www.fotoszok.pl/upload/a5fcfe79.jpg |
Coś ty składał na tym shaco ; o z takimi itemami jak wygrywasz to zakładam że nie masz nawet 20.
|
@up chciałem dodać czy że to jest moja 2 gra shaco
|
W każdym razie, poszukaj jakichś buildów. Shaco na pewno nie jest championem na którym powinno się składać warmoga czy g angela.
|
Eh... Szczerze powiedziawszy nie żałuję zakupu, chociaż nie spodziewałem się takiego harda :D Ale gra się bardzo fajnie ;)
http://img441.imageshack.us/img441/3514/hwhh.png Tak, wiem, ssę, zaraz mnie erverse i reszta zjedzie że wywaliłem 3130 IP w błoto, a mogłem kupić xina ;x |
Dlaczego miałbym cię "jechać" ;o Twój wybór...^^ po prostu zobaczysz, że pograsz kilka gier i znudzi ci się samo padanie ; p
ja kupiłem poppy i całkiem fajnie się nią gra, chociaż łatwo nie jest ^^ |
Poppy ma fajne ulti i duży JEDNORAZOWY damage, nic więcej :d
|
Lol, wbijasz typa na ścianę, 1 auto atk+ od razu q (q ignoruje attack speed), zarzucasz w i za 2-3 sec masz znowu q, chociaż i tak powinien się wyłożyć od normal atk...
|
Cytuj:
Cytuj:
Aha i polecam poppy z exhaustem i flashem. Tak jak pisałem długo tym grałem i to się wydaje najlepsza kombinacja. Żadne ghost itp. Flash ofc do ucieczki i daje fajne możliwość w early (flash + szarża), a exhaust wiadomo, + combo w teamfighcie: targetujące carry poppy ulti + exhaust na drugiego carry i team jest BAAARDZO osłabiony). Poppy z dobrym wjazdem w teamfight potrafi wygrać nie jedną grę. @ruszka: LOL, jakim cudem miałeś tylko 3 minionsy zabite? wtf?: D |
Aha, czyli temat zeszedł na to kto i czym lepiej wymiata? ^^''. Nader ciekawe poważnie :confused:. A tak na serio to może rzuci się jakiś odważny i umówi na kilka partyjek? :). Było by bardzo miło ;)
|
@up... partyjka to się skusze...
WrD... czy ty nam yoha próbujesz zatopić... @Down taki joke... :P |
Czemu niby?
|
zastanawiam się teraz nad kupnem nidalee polecalibyście mi ją albo odradzali ?
|
My tu gadu-gadu, a wielki brat patrzy...
http://img593.imageshack.us/img593/1199/brat.png I twierdzi że jego nowy zastępca jest niegodzien :p Mogli by go zbanować raz a porządnie... Shaco mi idzie coraz lepiej. Zamiast mi się nudzić, jeszcze bardziej chce mi się grać ;D Aha, no i mam pytanie. Jako shaco mam junglować, ale jak zeslainuję golemy to zazwyczaj mi już piszą "Omg, wtf are u doing?!!! Come help me in lane! Omg! NooB!". To ja zgłupiałem czy oni ? |
Ignore w takich idiotów. Zabijasz golemy>psy>wiedźmy>blue>reda. Ogólnie w skład mistrzowskiego teamu musi wchodzić jungler, ale żeby tak było to musi być ktoś kto wyrobi na lane 2v1.
|
Cytuj:
aha, i jak to jest, że podchodząc pod full hp do lizarda (koło 2 lvla) czasami padam na nim ? Wszystko robię tak samo, 3x JiTB, lure, atak lizarda, E, Smithe, a mimo to on ma czasami bardzo mało hp, ja też, i mnie ci magowie dobijają O_o 8/10/4, czuć pi*rdolnięcie :D |
Powinieneś mieć masteries pod defa. Tzn, przynajmniej olafem tak się jungluje, więc shaco chyba tym bardziej.
|
Cytuj:
http://img534.imageshack.us/img534/1188/offense.png |
Moja rada - wpakuj te 12 punktów w defa i pojungluj na customie.
W sumie to sec, zaraz sobie zagram customa i sprawdzę ;x --- Erverse dodał 12 minut i 56 sekund później --- Taa... pojunglowałem trochę i stwierdzam, że olaf jest milion razy lepszym junglerem od shaco ;f ( w kwestii samego biegania po jungli ofc) |
Jest tu ktokolwiek kto ma rating 1400+ ?
|
JEST! Full ogar to to nie jest, ale dali mi skończyć routa. A jak miło byłem zaskoczony gdy nikt nie srał że mam nie junglować :D Ładnie poprosili, a potem podziękowali (!!!!) że broniłem komuś lane jak miał isć do sklepu :pNo i wreszcie pierwszy wynik z którego mogę być dumny ;)
http://img403.imageshack.us/img403/1451/shaco.png Btw. Fajnie się zapieprza z enchant mov 2+zeal+Phantom dancer :D |
Zagraj Enchant mov 5 + 2x phantom + trinity force, zobaczysz jak zapieprza :D
|
Dziś grałem a AP shaco. Jak nam to powiedział na chatchie, myślałem że jest po zawodach. Po 15 minutach miał już godlike, w 20 zebrał 20 stacków mejai.
Druga gra mnie przeświadczyła, że nie zawsze kiepski start warunkuje wynik. Grałem Annie na midzie, mój team zebrał już baty(10-0), ale potem zaczołem fragować i mimo że w killach przegraliśmy, to mimo wszystko wygrana jest. @ruszek Specjalistą od jungle to ja nie jestem, bo sam gram nukami albo lane dps, ale na twoim levelu to się raczej ciężko jungluje bez kompletu masteries i runek(Bo zakładam że full builda nie masz?). |
To, że build jest nietypowy, nie znaczy, że jest zły. Dosyć niedawno miałem w teamie AD Sonę (!), która poszła na lane z Soraką (!), ta pierwsza zdobyła 1st blood + double kill, pod koniec gry miała coś koło 18/2, Infinity Edge, 2x Bloodthirster, 2x Phantom Dancer.
|
Jak umiesz grac i masz dobrego partnera w lane to kazdym champem mozesz sie nafedzic.
Co do Shaco, samo bicie neutrali jest dla shaco ciezkie i troche powolne, mimo to nadal uwazam ze jest jednym z lepszych junglerow. Lepszy niz Udyr, w zasadzie. Prawda, Udyr wydzungli lvl i kase szybciej, ale nawet na 6 lvlu jedyne co moze zrobic na lane to wbiec na bear stance i miec nadzieje ze dogoni kogos nim dobiegna do turreta. Shaco natomiast ma swietne wejscie z zaskoczenia, przez co nawet jak ma lvl 5 i tak ma lepsze sznase zgankowac lane niz taki Udyr. Dlatego tez sadze ze Olaf jest ostatecznie kiepskim junglerem, bo tylko slow. Natomiast Rammus jest swietnym (Bo niemal zawsze dogoni powerballem, a potem jeszcze taunt). Zobaczymy jak po update z nim bedzie. |
Cytuj:
|
Fajnie by było, ale ja gram na USA ;)
|
Wiem :P
|
Rating 1278, jejejeje. Paradoksalnie, widze tutaj wiekszych idiotow niz na 1100, nie wiem czemu tak jest, ale powaznie widze tutaj nizszy poziom niz na 1100. Jak tak dalej pojdzie to bede lepszy od hotszotabg :D.
|
Co do hotszoka, to nie rozumiem. Oglądam jego streamy, bardzo często narzeka, że ma idiotów w teamie i faktycznie, grają gorzej niż ludzie na 20 lvlu. Wciąż feedują, a jednak i tak praktycznie zawsze wygrywa;o
|
Też tego nie ogarniam :/
Co sądzicie o Dr.Mundo ? Grał ktoś ? Fajna postać? Ew. jeszcze bym się zastanawiał nad singedem ^^ Lub Xina za 3130, ale to dozbierać te 2k muszę. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:44. |