![]() |
Tiaaa tylko ze jego postura i 75 kg na klatke to troche przereklamowane , a do pasa to jest martwy ciag a nie klatka.
|
80kg do pasa, to nie jest dużo.
@up Jest to możliwe, ale byłby bardziej zarysowany. Mój kolega, o którym ci już 69 razy opowiadałem, przez pierwsze 3 miesiące nie przytył ani kilograma, a wyciskał 120, przy wadze ~68kg. Pozdro. |
Znawcy koksu sie znalezli , jeden mowi ze "podnosi do pasa" 80 kg a gadamy o klacie , piekne pokolenie nam wyroslo , moze lepiej grajcie dalej w tibie , :confused: Koniec.
|
Luppy
Tych rąk to szerzej się nie dało trzymać? Wydaje mi się jakbyście na tej fotce udawali "przypakowanych cfaniaków" a zza szalików prześwitują dziewicze oczka 14latków . :P |
Luppy, brzydkie spodnie i włosy na żel. Odpadasz w przedbiegach.
|
@ Luppy
fajne masz wlosy tylko kijowo ze na zel(?) ;/ i w ogole szkoda ze ten szalik masz; ] i jescze moja jedna uwaga (takie moje male zboczenie) nie lubie dzinsow u facetow ; d ale nie jest zle ;] |
[quote=Chesterkaa;1256279]nie lubie dzinsow u facetow ; d /QUOTE]
Wolisz dresy? ^^ |
Nekromanta, sukienki są lepsze ;)
|
Ahh Luppy Luppy.
Concordia G? |
@ Nekromanta
nie ;/ we wro zaduzo dresow ;/ najlepsze bojowki moro albo poprostu bojowki : d (zboczenie) |
Cytuj:
|
Adidas nie spelnia swoich wszystkich funkcji , producent przesadza ...
|
Cytuj:
|
@Gad:
A co to, tibia.geje.pl sie znudzilo? ;) |
nie, po prostu cos mi sie zjebalo i nie moglem na tibia.pl sie przez pare miechow zalogowac. Ale gery nadal na topie :p
|
Drunk. Qwa Ty to masz pomysły.
|
Cytuj:
|
Hehe. Kaszkiety rządzą i radzą i Cię nie zdradzą :D
|
Gadziu, za*ebiste dredy, też chciałbym takie, lecz włosy na to nie pozwalają ;P
|
Gadziu i Ty mieszkasz w Pile?
|
calkiem mozliwe
|
Gadziu zakochalam sie w Tobie ! ;P uwielbiam dredyyyy !! tylko przerabane zdeka z tym szydelkowaniem... nigdy sie tego nie naucze ;/
pozdro xd |
up:
szydełkowanie jest okej. umiem szalik zrobić. |
@Lolny:
Piekna jakosc... Nie wiem nawet po co cenzurowales twarz, i tak nikt by sie szczegolow nie dopatrzyl. |
Cytuj:
@Edit Ale moja plastikowa gitara i tak wymiata. @Edit 2 Bez cenzury i z lepszą jakością masz w avatarze. |
@ Pani K.
Ale mi chodzi o szydelkowanie dredow ;/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
widocznie jej nie wyczulam ; < |
Bywa.
PaniKa w ferie się nie wyrobie i nie pobijemy rechów :( |
Chesterkaa:
przepraszam, nie jestem punky-metalowo-chuj-wie-co i nie wiem, co to dredy! :( Reguś: pewnie do wakacji dożyją; a nawet jeśli nie - na mojej ulicy jest ich chyba z milion. |
O! I bardzo dobrze. Przynajmniej się nie będziemy nudzić :)
|
ale wiesz. nie za maco ! ja sie niegniewam ;]
a Ty masz cos do dredow ? ; < czuje ze znowu nie potrafie wyczuc w tym ironii ... |
A mi się dredy nie podobają...
|
Ja też wole chłopców z innym uczesaniem.
|
Krzysiu, a ja myślałam, że Ty lubisz wszystkich chłopców (pokraka, nie pokraka, byleby miał ptaka).
down: znam go już trochę, i mówię Ci, że on lubi chłopców, w dodatku takich napakowanych i bez włosów na klacie ;) |
degusti bus non disputandum est :)
a moze jest bi ? |
Carrota@
No No :D trzeba przyznać że jesteś ładna :) |
@up
Myślisz że się teraz z tobą umówi? :P Mi się nie podoba. |
@Smetana
kto Ci sie nie podoba? xd |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:37. |