![]() |
Jutro mam urodziny kur.. jak czas leci ;S :confused:
|
Welcome to the Gate Of Satan!
|
@Sath naprawde nie wiem co powiedziec, jedyne co mi przychodzi na myśl to to, że mi zaimponowales :P. Dojsc w takim momencie, respekt
|
Jak Stahu dolaczyl to szanse na wygrana wzrosly :d8o
Buy PAcc :D |
GZ All ;] ja juz mało gram bo niemam pacca !!! :(((((
|
Cytuj:
Mar 13 2007, 21:23:34 CET Killed at Level 112 by Sorcerezitoz and by Shaks Van'healsing |
Cytuj:
Welcome! Mar 13 2007, 21:23:34 CET Killed at Level 112 by Sorcerezitoz and by Shaks Van'healsing :) n/c Hail Ultima Hail Fear Hail Fear Revloaded Hail Buda Hail Excalibur btw. Khaos robi Kolejną 'masówke' bierze każdego aby 60 lvl+ p.s: To prawda że na Puni~ siedzi "Kom" tzn. chodzi mi o to czy jest jego pvp owner (bez kłamania plx.) |
Cytuj:
|
Kazdy ma prawo pasc nie wiem po co zawsze dajecie beznadziejne posty.
To o ile wiem to jego pierwsza wojna wiec na prawo pasc, ja tez tak mialem zawsze ze padalem w pierwszych dniach. Wazne jest to zeby dalej wiezyc i dalej doazyc ku celom dla ktorych sie dolaczylo. Ja jakos widze tylko duzo postow lupiego i nie wiem z kad ta sygnature ze niby amura tao ktorego juz od wiekow nie widzialem na polu walki, wiec moze juz czas zebys zamiast pisac sam cos poakazal albo zamilkl i nie komentowal niepotrzebie innych. |
Walczyć i wygrywać :)
jeszcze nie raz padne ;p |
Cytuj:
Tak Ty tak masz wiem że po dedzie zaraz nie pytasz o payment etc tylko walczysz dalej i może jeszcze kilku polaków ale zobaczysz ze niektórzy polacy co teraz dołączyli padna z 3x i już będzie na forum retired, bye friends, plxx i can pay? etc... |
Jeżeli mówisz o mnie to jesteś w błędzie xD
|
Cytuj:
|
Hail Polacks!
|
Cytuj:
|
@Luppy:
Moglbys powiedziec kto jest na twoim avatarze?:> Obserwuje w tej chwili kilka wojen i nie wypadacie az tak zle:P |
Cytuj:
Btw. mozesz sie kiedys lognac i pogadac z popierdolowcem mr. wszechwiedzacy. |
Banished:until Mar 21 2007, 16:19:05 CET because of excessive unjustified player killing =D kocham was bueheheh ;'D
|
Cytuj:
Ultima vs. Montefori Family (bodajże) Thais Battle - Sd Anpoma w Rocco~ (100 ek) |
Cytuj:
maślana here :PP pamiętasz? ;> |
Hail Shaks :)
|
Cytuj:
żałosne... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Gdyby grał sam i był naprawde w porządku to nie zaleznie ,czy ktos jest jego wrogiem, czy nie, nie cieszyl by sie z jego starty. Sharowal widocznie z niewlasciwymi ludzmi, to go wyjebali. |
Jego sprawa, jak sie dał tak zrobic B) z tego co pamiętam to już nie pierwsza osoba od nich sie tak dała zrobic :)
|
66 lvl
|
|
Gratz Sztephan, a co do Shaksa to większość wie jak było :)
Mlvl :D http://img373.imageshack.us/img373/2299/dddpv0.jpg ;) |
Gratis sorcu. A tak poza tym to moj 1st ss na forum xD. Jakos nie wstawialem nic poprzednio
|
Nice loot :)
|
cze wszystkim :P a ja sobie zrobilem wlasnie chara do pogadania na Forterze :P 7 lvlek narazie :P moze cos tam pogram, jaka jest obecnie sytuacja na serwie?
kto rzadzi? jak sa traktowani PL, itp? |
Cytuj:
Polacy są uważani za noobów/thiefów/itp. i to prawda , niektórzy polacy dołączyli do Gate of Satan , Było mnóstwo wojen/hackow Venezuelczycy kilka razy probowali przejąć server, teraz zdecydowanie wygrywają wojnę , jedynymi szanowanymi polakami sa/byli : Lord Lejo (usunal postac na 120 lvl po hacku) Galaco Shao ( Kilka dobrych wojen trzyma z Vene) Jednak odradzam Gry Egypt hackuje tych którzy im przeszkadzają np: - Kom - Anpom - Nene Gerber - Last Ilusion pierwszym 100 lvl był Mitsukchi jednak został na 101 lvl shckowany i zjechany p.s: Egypt 2 dni temu shackowal Shaks Van'healsing jednego z największych lvl'i wśród Excalibur I przestancie pieprzyc ze Shaks sharowal... to co mozna powiedziec o np. Rodo Paladino,Nene Gerber |
Cytuj:
|
hmm tu teoretycznie mialbym pomoc od 98 ek, starego friends z obsidii :P
ale chyba zostane na obsidii, jak mnie swe zaje.. to przyjde moze tu :) |
Egypt Shakowal Shaksa Dajcie To Do Jakis Parodi Plx :d!
|
Omg Luppy, naprawde potrafisz roz*******ac, juz przez chwile myslalem, ze jestes normalny. Próbujesz zgrywac wielkiego znawce fortery, a tak naprawde to chuja wiesz (do tej pory myslalem, ze jest innaczej). Powiedz jeszcze, ze Mitsukchiego shaczyl egipt XD. Koma i Rakza piznal Shaks, wiec Maxi sie musial odegrac (jebnal Shaksa :)). Nie martw sie, wszystkie itemy Shaksa ma Mayestik.
Jeszcze raz powtórze, nie wiesz to nie pisz :). |
skad mayestic ma jego itemy :P ?? shaks przewidzial hacka czy co?
|
maxi = rl brat mayestika
|
Cytuj:
|
Cytuj:
I nie piepszcie o sharingu bo równie dużo osób z GoS sharuje a nawet wiekszość ;) i uwierzcie sharing jest to dla niektórych osob sposób żeby mieć więcej czasu w rl życiu + nieźle expić... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:57. |