![]() |
Spoxter nocny hunter, hihi xD
albo pozagladaj na tibie.com i zobacz jak sie pisze twoje Spoxter albo zamilcz blz. PozdrawiamB) |
[quote=Jemi]
Cytuj:
:o Z tego co mi wiadomo Czipsu gra sam.Kiedys gralo dwoch. Typowo ciekawy film :) |
Cytuj:
-------------------------------edited: Anaboll Apr 13 2006, 02:16:33 CET Killed at Level 101 by Taifun Devilry Gilad-Isr Apr 13 2006, 02:28:51 CET Killed at Level 76 by Pasterz the Axemaster Yeebak Apr 13 2006, 02:06:36 CET Killed at Level 102 by Thellionn and by Spoxster Laaco Apr 13 2006, 02:16:06 CET Killed at Level 95 by Spoxster |
Zaraz ktos zacznie pisac o UE spamie... :)
PS. Zobaczylem taki post na Tibia.com: Cytuj:
|
Wyspali byście sie wreszcie w nocy panowie ;pp
|
Cytuj:
|
[quote=Risofek]
Cytuj:
btw. Popytaj "starej ekipy" ile ludzi juz gralo Czipsem :D |
[quote=Bjoern Shu]
Cytuj:
Ty wypisujesz tylko plotki i czyjes pomowienia , a ja znam prawde :) Zreszta nie wazne ja wiem ze mam racje i mi to wystarczy wiec mzoesz pisac co chcesz.Najlepiej jakbys jeszcze dowody przedstawial. |
Tyle fragów w wojnie, a filmów brak... czy obsługa TibiCam jest taka trudna? :(
|
@up
To graj w nocy, daj follow na Spoxstera i krec. Bedziemy wdzieczni...:) |
Taifun Devilry temporary retired. Charonsi zostal czasowo liderem Duskiness.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wczoraj mialo miejsce cos niespotykanego
Kazdy rycerz ma swoja dume i honor jednak najwiekszym jego atutem jest bron...
09:06 You see a magic sword (Atk:48 Def:35).It weighs 42.00 oz.It's the Sword of Valor. takie cos mial do niedawna (do wczoraj!) Doon'juan tera to cacko przeszlo we wladanie Pasterz the Axemaster 23:20 Doon'Juan: zauwielbiam jeść bananyal mi sov kobieta lekkich obyczajówa Plotka? Zobaczymy na polu bitwy ;) @Edit Wiodaca postac Gildi Green League dostal bana Magrami Banished: until Apr 21 2006, 09:43:20 CET because of excessive unjustified player killing d; |
Cytuj:
Moze Czlonkowie SS mogliby nakrecic filmy bo oni sie przygotowywuja nieco wczesniej i moga je nakrecic.Poczekamy zobaczymy:) @Pasterz~ Pamietam takie slowa wypowiedziane przez Ciebie "Musisz mi bezgranicznie ufac" Jesli to jest prawda to ladnie jest CI zaufac :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Informacje Imargam
LOL. Nie wiem czy wiesz drogi Imargam ale Magrami nie nabił bana wcześniej wymienionym charem. Zanim coś palniesz zastanów sie dwa razy i sprawdź źródło z którego czerpiesz swoją - że tak powiem - płytką wiedzę. (w tym poscie nie mam na celu zniżenie do poziomu krawężnika twojej godności oraz zdolności intelektualnych w które szczerze wątpie ;* ;* ;*[przykro mi ale prawda czsami boli] ale chyba żaden member dusków nie może sie poszczycić swoimi zdolnościami intelektualnymi) Pozdrawiam Wasz Profesor Zapinacz
HAIL SIXTH SENSE!!! |
Cytuj:
A gdzie Imargam napisal ze nabil tym charem? Nie napisal.Napisal tylko z eMagrami ma bana co jest prawda wiec nie mow ze ma niski poziom intelektualny bo jak to ma sie do Ciebie - człowieka który średnio czytać potrafi?:S Zal.pl |
Hail Six Sens ! Xd
nie spusc sie czasem tymi twoimi ziomami hehe xD
|
Cytuj:
|
A ja odbije od tematu....
Wesołych Świąt!!! Dajcie se spokój z tą grą chociaż w święta miśki;) Aloha!! |
Cytuj:
Wez idz wyjdz muminki o 19:00 leca:baby: zal.pl |
O.o
Ludzie co za zal sie tutaj zrobil :D
|
Cytuj:
Pozatym moje wypowiedzi nie sa lakoniczne i śmiej twierdzić,że w momencie pisania nie wiedziałeś nawet co to znaczy8o Jeśli Cie to interesuje to nie czytam wogóle za wyjatkiem wiadomości na onecie :) Btw WIecej na Twoje posta nie odpowiem bo jest to dla mnie idiotyzm. |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Charo~ Odzyskales juz tu konto czy to nadal bliski kolega Imargama pisze? :p |
Cytuj:
|
Cytuj:
btw. jak juz pewnie zauwazyliscie na Fenixa'Gru powrocił znany Olek + maly support ^^ |
Cytuj:
A bylo juz tak fajnie jak Ciebie nie bylo ;< |
Cytuj:
_____________________________ Ile +100 leveli na Furorze, Ile Petro hydr w 1 dzień zabić może, Ile Odin godzin skilluje, Ile Katrila kasy na dedy marnuje, Ile Axemaster zepsuł nerwów Caltusowi, Ile Ratillt wywalił spirek Gremarowi, Ile shieldingu Spaaw ma, Ile razy Dalanthi 103 lvl wbija, Ile noobków śmiga po Rooku, Tyle kiełbasy miejcie w koszyku! _____________________________ I hope you will like it ;p. |
Hehe Yberius sie myli !!!!!!!!! na Kyrze Tetro zrobil solo mojemu kumplowi zobaczcie jak róznica Lv ;] [tyg temu]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jest moze dostepny jakis film z tego? |
Cytuj:
lol ahahahahahahah dobre ;p gdybym byl twoim nauczycielem języka polskiego dostałbyś 5 :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
[Oryginalnie napisane przez Ratillt ]Nie wywalilem mu zadnych spirek nigdy.
elo. no jak to ratillt mowi to nie ja to moj noob char. HAHAHAHAHAHAH:D :D smieszny jestes ziomus :baby: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:31. |