Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany;p (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=60579)

Arturo Soprano 20-05-2006 20:30

Haha sis ladnie mu (Szkodiemu) pojechalas. Niech zna prawde i nie wkreca kitu.
@Szkodi
Nie wiesz dokladnie jak bylo to nie klam i niedorzucaj polowy tego czego nie bylo X( . Ze jestes A**licker to kazdy wie i nie musisz tego udowadniac.X(

Isildur's Earl 20-05-2006 20:43

Ech Szkodi, you're pathetic. That's all I want to say.

thewojtek 20-05-2006 21:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kenseji
Dzisiaj padl rivenn od kondy i kardeara.
Powod nieznany

Nieznany dla Ciebie i niech tak zostanie

Kenseji 20-05-2006 21:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez thewojtek
Nieznany dla Ciebie i niech tak zostanie

Ciekaw jestem czemu w twoim interesie jest ukrywanie tego powodu jesli go wogole znasz.Ale coz poczac.

@Lady Mot
Bye 1 noob from galana
Welcome 1 noob on xerena

bilans 1-0 dla galany

Arturo Soprano 20-05-2006 21:30

Lol!

Cytuj:

@Lady Mot
Bye 1 noob from galana
Welcome 1 noob on xerena

bilans 1-0 dla galany

Co miales na mysli piszac tego posta?:baby:. Marta jest spoko i nie wiem kto tu jest wiekszym noobem ;);)

thewojtek 20-05-2006 21:39

Cytuj:

Ciekaw jestem czemu w twoim interesie jest ukrywanie tego powodu jesli go wogole znasz.Ale coz poczac.

ok, nie znam, jesli to Ci pomoze....
dowiecie sie w odpowiednim momencie...

dressu 20-05-2006 21:51

Cytuj:

ok, nie znam, jesli to Ci pomoze....
dowiecie sie w odpowiednim momencie...

Gran , od dluzszego czasu obserwuje forum i kiedy sie cos dzieje , jakies wojny , dedy kogos , ty wszystko wiesz , wiesz z jakiego powodu , wiesz dlaczego , wiesz co sie wydarzy.. No to moze powiesz nam skad ty to wszystko wiesz , jestes jakis Guru czy co ze tylko cos sie stanie zaraz leca do ciebie i mowia ci dlaczego?? WSZYSTKO WIESZ I ZAWSZE MASZ ODPOWIEDZ , naprawde masz takie wtyki?

Zoczek 20-05-2006 21:54

ktos z was idzie na new serwer?

Kenseji 20-05-2006 21:55

Ja juz znam odpowiedz,pojawila sie ona juz na tym forum :P

@Gran

Ta,ma wtyki :D

szkodi 20-05-2006 22:08

@lady mot

bo Ci zrobie wstyd i przykelje to logi z Twojej infantylnej rozmowy z sinidem gdzie co 2 slowo to bylo wyzwisko, przeklenstwo czy cos. nie wiem czy jestes gosciem czy babka ale jedno moge powiedziec o twoim zachowaniu i grze w tibii ze lekko noobsterskie na 74 lvlu nie meiec aola :D dziekujemy za g-arma, klegi pammy i jakies runki :) a no i jeszcze bs.

szkodi 20-05-2006 22:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez szkodi
@lady mot

bo Ci zrobie wstyd i przykelje to logi z Twojej infantylnej rozmowy z sinidem gdzie co 2 slowo to bylo wyzwisko, przeklenstwo czy cos. nie wiem czy jestes gosciem czy babka ale jedno moge powiedziec o twoim zachowaniu i grze w tibii ze lekko noobsterskie na 74 lvlu nie meiec aola :D dziekujemy za g-arma, klegi pammy i jakies runki :) a no i jeszcze bs.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arturo Soprano
Haha sis ladnie mu (Szkodiemu) pojechalas. Niech zna prawde i nie wkreca kitu.
@Szkodi
Nie wiesz dokladnie jak bylo to nie klam i niedorzucaj polowy tego czego nie bylo X( . Ze jestes A**licker to kazdy wie i nie musisz tego udowadniac.X(

pojechac mi nikt nie pojechal chlopcze ;) a co do propagandy to fajnie sie dzieje bo jak widac Proliator Noxis robi PA :) Nie jestesmy sami :P A dostawalem ladnie wklejane przez qreewa hasla madrej Mot ale "fu*k of* and leave or i will talk with guild". muahaha ;P

inna sprawa. tak - jestem asslickerem :) Kocham lizac tyleczki, szczegolnie rodzynki :P no i pedalem tez jestem :D

thewojtek 20-05-2006 22:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dressu
Gran , od dluzszego czasu obserwuje forum i kiedy sie cos dzieje , jakies wojny , dedy kogos , ty wszystko wiesz , wiesz z jakiego powodu , wiesz dlaczego , wiesz co sie wydarzy.. No to moze powiesz nam skad ty to wszystko wiesz , jestes jakis Guru czy co ze tylko cos sie stanie zaraz leca do ciebie i mowia ci dlaczego?? WSZYSTKO WIESZ I ZAWSZE MASZ ODPOWIEDZ , naprawde masz takie wtyki?

Podaj swoj nick to pogadamy na tibi;P
a tak szczerze to poprostu wystarczy spytac odpowiednich ludzi, a ze utrzymuje dobre kontakty z kilkoma osobami to wiem, a co do wojen to bylem od poczatku wtajemniczony;]] heh, takie zycie, Qmple do mnie czesto pisza i mowia co sie dzieje......

thewojtek 20-05-2006 22:16

Cytuj:

pojechac mi nikt nie pojechal chlopcze ;) a co do propagandy to fajnie sie dzieje bo jak widac Proliator Noxis robi PA :) Nie jestesmy sami :P A dostawalem ladnie wklejane przez qreewa hasla madrej Mot ale "fu*k of* and leave or i will talk with guild". muahaha ;P

inna sprawa. tak - jestem asslickerem :) Kocham lizac tyleczki, szczegolnie rodzynki :P no i pedalem tez jestem :D

Szkodi juz kilka razy przerabialismy ze jestes pedalkiem ;]
btw. Zaxuhe organizuje nowy banshee quest, mniejmy nadzieje z lepszym finalem niz ostatnio.....

Lady69 20-05-2006 22:32

@Szkodi

jestes nobem czy tlyko udajesz bo nie wiem? Gdybys byl bardziej inteligenty to bys zauwazyl ze dizen wczesniej padlam i stracilam aola i blessy , ale to jest za marde dla ciebie XD Mi wstyd?? spytaj sie kogos czy mi moze byc wstyd... haha. Pozatym bs nei wypadl. Mam go w dp. Pozatym ... jestes zalosny, czemu meni nieubiles sam? co boisz sie nei dalbys rady?? ZALOSNE.
A co do wstydu to mi wstydu nie zrobisz :D Bo ja hmm...... nie obchodzi mnie czyjes zdanie, mowie co chce , huh czy ja nie mam uczuc ?XDDD taa XDD Im evul girl :(( A ty szkodi dziwie ci sie ze masz czas wejsc na forum, myslalam ze zawsze lizesz dup** Kondom itp. Wspoczuje ci XD Musisz meic jezyk caly w krostach skoro ciagle lizesz dupy XDD haha noob

IntoTheRain 20-05-2006 23:18

widze Szkodi ze nowe okreslenia na Ciebie powstaja..:D
nie przejmuj sie... zawsze bedziesz tym samym Mysterious Fetishem co zawsze...no i..."""".pl:)

Lady69 20-05-2006 23:34

[quote=szkodi]pojechac mi nikt nie pojechal chlopcze ;) a co do propagandy to fajnie sie dzieje bo jak widac Proliator Noxis robi PA :) Nie jestesmy sami :P A dostawalem ladnie wklejane przez qreewa hasla madrej Mot ale "fu*k of* and leave or i will talk with guild". muahaha ;P

I tu zrobiłes nooba z Qreewa :| :confused: bo to nie ja, tylko on pisał
że mam wyjśc bo inaczej pogada z liderem mojej gildi i mnie wywali XDD, a nikt mnie z gildi nie wywalil XD sama odeszlam 8o
wiec dokladnie te teksty skomentuje "muahaha" ^.- :p :D

Demiphant 21-05-2006 00:47

Qrna ja tu sobie przerwe robie,a tu Rivenn pada,aż miło zaczyna mi się robić;]
Właśnie GRan skąd ty masz te wtyki na Galanie;p

Seteus 21-05-2006 01:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miltoner
Przeczytalem forum tibia.com i jak dla mnie powod jej 1 deada byl bezsensowny... Ciebie tez tam nie bylo wiec niewiesz jak bylo ? :>

A skąd wiesz że mnie tam nie było , lol ?

Seteus 21-05-2006 01:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lady69
:D Haha czytam sobie to forum i widze ze duzo sie tu o mnie mowi. -.- Ale chyba niektorzy mysla ze skoro nie pisze na tym forum to moga sobie pisac bzdury wyssane z palca bo ja niezaprzecze, to sie myla. Zrobilam to konto zeby powiedizec co sie naprawde stalo, bo tu fajne wkrety widze

Od poczatku. bylam na mintwalin, godzine czekalam przed wjesciem az koels skocnzy expic. o 12.00 wpuscil mnie, o 12:04 wylaczyl mi sie net imsuialamz resetowac kompa. na tiibie weszlam o 12:0? (15 minut podalam dla przykladu. -.-) wiec bylo to ok5-10 minut,potem znowu sie logam ia ptrze z emoejgo listu nie ma tlkyo ze Sinid expi. To pisze do niego "hey i got internet kick but i hunt here, leave plx" .. dobra nic nie odpowiedzial to po minucie sie wkruzylam i pisze dalej "wtf? leave i hunt here" on ze nie, wytluamzylam mu co sie stalo z moim netem ale dalej nie chcail wyjsc.to poszlam i zczelam expic z nim, ale on ubijal minosy ktore bily mnie przesuwa zdechle ciala i wkladal loot do sowjego baga. Wkurzylam sie wiec dalam folow i poczekalam az dodjzie do wody. POdchodzi, patrze you see bag it weigs 900oz (oczywiscie koels wkreca ze bylo 3k-.-) i wywalima loot do wody. Koles pwoiedizal ze zaplace za to , Qreew zaczal pisac do mnei na prv jakies zamulenia zebym wyszla i ze mam zalpcic za jego loot 5x wiecej ->ja ze nie zaplace. . OK wychdoze z minitwaln, o sie ebde z nobem klocic. Ok..pozniej wracam sobie do kazo jestem na dwarf brudgu podbiega kardear rahili i grimheim (lolki smai nie umieja mnie zabic tlyko w teamie -.- haha :baby: ) po dluugim czasie keidy wreszcie udalo im sie mnei trapnac :D padlam.

@Szkodi.
Nie wkrecaj-.- Sinidowi nie grozilam tlyko tluamzcylam mu co znaczy asslicker , powiedzialam ze "jezlei bym chciala to bym mogla zaplacic komus zeby go ubil ale tego nie zrobie bo nie jestem asslicker" itp.
po 2 nigdy z toba nie gadalam wiec jak moglam ci grozic-.- Qreewowi tez nei grozilam tlyko smialam sie z niego , maly insult. XD
po 3 nei zaatakawoalam qrewa tylko on mnie, nabil skula, ue e-vave i padlam, wiec jak nei wiesz jak bylo to sie nie udzielaj.
Moj drugi dead byl spowodowny tym ze zabilam jakeigos noba na low lvlu ale byl tokoels z rl od perma i prsyzedl perm z otxem i mnie ubli. potem wlasnei qreew mnie ubil, ja go nie atakowalam tlyko on mnie on nabil skula.-.-

Ok to wsyzstko. oczywiscie zaraz zaczna sie wkrety ale nie obhcodiz mnie to bo tu nie gram; CYA GALANA HELLO XERENA!! B)

Sinid wszedl do mint o 12:01 (byl tam wczenisej ale o 12:01 zaczol expic bo bylo wolne) , ty odezwalas sie do niego o 12:10 , albo 12:11 , i nie napisalas "hey... cos tam" , tylko napisalas "wtf? " , jak chcesz to ci screeny pokarze i chat logi , wszystko mam na HDD nadal, pierdolilas glopoty na forum tibia.com , i teras tutaj przychodzisz plakac i ten sam kit ludziom wciskac..

dressu 21-05-2006 01:59

@up and Szkodi
zgadzam sie z wami , lady mot nie rob z siebie niemoty i takiej ofiary. Zasluzylas na dead. Nie trzeba bylo wywalac do wody loota od razu ani wyzywac. Teraz robisz zsiebie wielka ofiare ,oj jaka ja jestem biedna zabili mnie za darmo aaaaaaa pa on galana aaaaa -.-

Pokazales przez te ostatnie dni ze nie masz w ogole honoru , wyzywasz kazdego kto ma cos przeciwko tobie , na dodatek pkujesz , zabijasz ludzi bez powodu.

Lady Mot stracilas swoje dobre imie pokazujac to na forum i tibia com i tu.

Rahilli jestem z toba , z reszta nie tylko ja , tutaj obaj wiemy kto ma racje i to nie ona jest ofiara ale ty bo jedzie po tobie jak sie da.

Signed,
Dress~

pawlon 21-05-2006 03:44

wooo ale zescie sie naprodukowali ostanio ;)

qreew sinid itp@ to mozna bylo inaczej rozwiazac. mam nadzieje ze krup was opieprzyl, wysylanie ludzi zeby kogos zabili to nie jest wyjscie, zwlaszcza jak sie tam samemu nie idzie -.-

lady@ twoje zachowanie to poezja, ale coz, bardzo ale to bardzo typowe dla wilu polakow.

gran death@@ takei wtyki to kazy moze miec, bo wlasnie wystarczy po prostu spytac.a jak wydaje ci sie ze wiesz "wszystko" to tylko swiadczy o tym w jak duzym ejstes bledzie.

a nazs kolega na k(kisej?) dobra nie wazne jaki nick bo malo mnie to obchodzi, noobem to ty tu ejstes, wiec na razie inne swiaty - galana 1:0 dla innych bo ciebie tam nie ma, to co ty prezentuejsz to jest dopiero ass licking.

kurde tyle tego ze az nie pamietam co chcialem pisac ;D
btw szkodi popros kolege perma zeby przestal protektowac swoje pk chary main charem -.- w ogole u szkodiego to juz nie ass licking, to sposob bycia, lol ;D no ale coz, jego sprawa co robi musze to przyznac, szkoda tylko ze czasem za slepo reaguje i nie jest obiektywny. ale w sumie czy ktos z nas jest? ;)

Bartol1 21-05-2006 08:21

Cytuje tutaj fragment wypowiedzi Lady Mot ze strony 124

po 2 nigdy z toba nie gadalam wiec jak moglam ci grozic-.- Qreewowi tez nei grozilam tlyko smialam sie z niego , maly insult. XD

hmmm, taki maly insult, a potem robisz z siebie ofiare ktora niewinnie pada od PAujacego Preliatora... Szkoda wiecej gadac na ten temat, osoby wtajemniczone wiedza jak bylo i to im wystarczy.

thewojtek 21-05-2006 10:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Demiphant
Qrna ja tu sobie przerwe robie,a tu Rivenn pada,aż miło zaczyna mi się robić;]
Właśnie GRan skąd ty masz te wtyki na Galanie;p

od takiego noobka na 115 lv ;*

thewojtek 21-05-2006 11:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawlon
gran DEAH@@ takei wtyki to kazy moze miec, bo wlasnie wystarczy po prostu spytac.a jak wydaje ci sie ze wiesz "wszystko" to tylko swiadczy o tym w jak duzym ejstes bledzie.

Nie napisalem ze wszystko wiem, bo to nie prawda.... ale jesli chce cos wiedziec to nie mam z tym problemow, a ze ostatnio juz wogole nie expie (jebany net) to gdy jestem onnline to sie zajmuje wszystkimi ciekawymi rzeczami ktore sie dzieja na galanie... ;]

Arturo Soprano 21-05-2006 11:06

Cytuj:

qreew sinid itp@ to mozna bylo inaczej rozwiazac. mam nadzieje ze krup was opieprzyl, wysylanie ludzi zeby kogos zabili to nie jest wyjscie, zwlaszcza jak sie tam samemu nie idzie -.-

lady@ twoje zachowanie to poezja, ale coz, bardzo ale to bardzo typowe dla wilu polakow.

gran death@@ takei wtyki to kazy moze miec, bo wlasnie wystarczy po prostu spytac.a jak wydaje ci sie ze wiesz "wszystko" to tylko swiadczy o tym w jak duzym ejstes bledzie.

a nazs kolega na k(kisej?) dobra nie wazne jaki nick bo malo mnie to obchodzi, noobem to ty tu ejstes, wiec na razie inne swiaty - galana 1:0 dla innych bo ciebie tam nie ma, to co ty prezentuejsz to jest dopiero ass licking.

btw szkodi popros kolege perma zeby przestal protektowac swoje pk chary main charem -.- w ogole u szkodiego to juz nie ass licking, to sposob bycia, lol ;D no ale coz, jego sprawa co robi musze to przyznac, szkoda tylko ze czasem za slepo reaguje i nie jest obiektywny. ale w sumie czy ktos z nas jest? ;)

Popieram ;)

szkodi 21-05-2006 11:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bartol1
Padl bo zaatakowal Lady Jah

padl bo zabil brata Lady a to inna sprawa.

Cytuj:

@Szkodi

jestes nobem czy tlyko udajesz bo nie wiem? Gdybys byl bardziej inteligenty to bys zauwazyl ze dizen wczesniej padlam i stracilam aola i blessy , ale to jest za marde dla ciebie XD Mi wstyd?? spytaj sie kogos czy mi moze byc wstyd... haha. Pozatym bs nei wypadl. Mam go w dp. Pozatym ... jestes zalosny, czemu meni nieubiles sam? co boisz sie nei dalbys rady?? ZALOSNE.
A co do wstydu to mi wstydu nie zrobisz :D Bo ja hmm...... nie obchodzi mnie czyjes zdanie, mowie co chce , huh czy ja nie mam uczuc ?XDDD taa XDD Im evul girl :(( A ty szkodi dziwie ci sie ze masz czas wejsc na forum, myslalam ze zawsze lizesz dup** Kondom itp. Wspoczuje ci XD Musisz meic jezyk caly w krostach skoro ciagle lizesz dupy XDD haha noob

74 najt nie ma 50k na aola ;P gz :D a czego nie ubilem Cie sam? bo bym nie dal rady. a sila tkwi w ekipie. Dlaczego Konde zabili w 10? :E argument bynajmniej infantylny. co do jezyka to lipton bo kondzie dupska nigdy nie lizalem ;P pol pats znam a pol ot "tak".

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dressu
@up and Szkodi
zgadzam sie z wami , lady mot nie rob z siebie niemoty i takiej ofiary. Zasluzylas na dead. Nie trzeba bylo wywalac do wody loota od razu ani wyzywac. Teraz robisz zsiebie wielka ofiare ,oj jaka ja jestem biedna zabili mnie za darmo aaaaaaa pa on galana aaaaa -.-

Pokazales przez te ostatnie dni ze nie masz w ogole honoru , wyzywasz kazdego kto ma cos przeciwko tobie , na dodatek pkujesz , zabijasz ludzi bez powodu.

Lady Mot stracilas swoje dobre imie pokazujac to na forum i tibia com i tu.

Rahilli jestem z toba , z reszta nie tylko ja , tutaj obaj wiemy kto ma racje i to nie ona jest ofiara ale ty bo jedzie po tobie jak sie da.

Signed,
Dress~

pierwszy raz sie zgodziles ze mna :D

Cytuj:

szczrze mowiac nie dbam o perma. typ okradl kilku rl kumpli wiec stracil zaufanie.

Arturo Soprano 21-05-2006 11:57

@Szkodi
Dla Kondy dupska nie lizales, ale dla czesci tak:baby: . Wiec teraz nie klam zetak nie bylo :p

thewojtek 21-05-2006 12:02

Cytuj:

74 najt nie ma 50k na aola ;P gz :D a czego nie ubilem Cie sam? bo bym nie dal rady. a sila tkwi w ekipie. Dlaczego Konde zabili w 10? :E argument bynajmniej infantylny. co do jezyka to lipton bo kondzie dupska nigdy nie lizalem ;P pol pats znam a pol ot "tak".

Nie w 10 tylko 7(Zaxuhe, Lord Angel~, Soul~, Kapcom, Vidente, Van Hel~, i ~90 knight zapomnialem nicku ;PP)

to tak btw. ;PPP
Dunudofi organizuje, glosowanie na na najfajniejsza osobe na galanie, do wygrania Pacc.... i chyba nikt nie ma szans konkurowac z Malia Arkwin...

Arturo Soprano 21-05-2006 12:04

Cytuj:

to tak btw. ;PPP
Dunudofi organizuje, glosowanie na na najfajniejsza osobe na galanie, do wygrania Pacc.... i chyba nikt nie ma szans konkurowac z Malia Arkwin...

Kto na nia nie zaglosuje to moze sie liczyc z nieprzyjemnosciami ;)

_PiteroS_ 21-05-2006 12:49

:(

Cartishia była dzis atakowana przez Febba, Febbula ni i oczywiscie przez Vallianto, powod oczywisty Cartishia "zaczeela PAowac" niedos ze miala zajety resp i Vallianto jej sie wjebal to jeszce osmielila sie dac Valliantowi pstryka w nos, oczywiscie Vallinato nie pozostal dluzny szybciutko napisal do kolegow ( pewnie z placzem ) ze Carti go dotknęła. Eh szkoda gadac, galana staje się smiesznym swiatem, a ten smiech nieoznacza ze jest tak dobrze tylko ze już nic nieda się zrobic i pozostal tylko smiech przez lzy.

Arturo Soprano 21-05-2006 12:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _PiteroS_
Cartishia była dzis atakowana przez Febba, Febbula ni i oczywiscie przez Vallianto, powod oczywisty Cartishia "zaczeela PAowac" niedos ze miala zajety resp i Vallianto jej sie wuwielbiam jeść bananyal to jeszce osmielila sie dac Valliantowi pstryka w nos, oczywiscie Vallinato nie pozostal dluzny szybciutko napisal do kolegow ( pewnie z placzem ) ze Carti go dotknęła. Eh szkoda gadac, galana staje się smiesznym swiatem, a ten smiech nieoznacza ze jest tak dobrze tylko ze już nic nieda się zrobic i pozostal tylko smiech przez lzy.

Dlatego zmienilem swiatX(

Lady69 21-05-2006 13:10

honor?

No pokażcie mi post w którym mówie że jestem biedna, że oni są źli i że robie z siebie ofiare (i inne teksty). Ofiare to ja robie z niektórych osób i pokazuje że są żalośni. Honor? Co wy wogóle mówicie o honorze? Honor ma osoba która od razu pisze do frineds przy każdym małym problemie (ej on mi zjadł meata co leżal na ziemi ubijecie go plx wylize wam dupe ... i inne teksty tego typu) Nie, honor to ja zachowałam cały czas :] . Honorowe....hmmm...nie zapłaciłam nikomu skoro wiem, że mam racje i mnie nie obchodziło jaki on ma lvl, komu liże tyłek i jakie lvle mnie ubija. Nie obchodziło mnie to, opwiedziałam że nie zapłace , prędzej zmeinei swiat. To jest wlasnie honorowe , nie będe nikomu płacic. Ofiary także z siebie nie robie, gdybym robila z siebie ofiare zaczelo by sie to zupelnie inaczej. Ale to nie moj charakter, i powiem jedno ze z podenisioną głową zmeiniam world, nie dam sie zmanipulowac jakeimus szkodiemu asslickerowi lub innym. Wiec jezeli wiecie co znaczy honor to sie nei udzielac.
A co do tej ofiary, to ja pisze tlyko co sie stalo naprawde, nie mowie jaka ejstem biedna ani ze chceh tu wrocic. Mowie ze tu jest za duzo Pk i Pa i co wam to da? Jezeli nie lziecie dup** na galanie to predzej cyz pozniej zrobia to samo z wami , nie uzalam sie nad soba, gdyby dzielo sie to wszystko dzisiaj cala historia z mintiwalin zrobilabym to samo.Im szybcej to do was dotrze tym lepiej.
@kejisey
nie wiem o co ci chodzi ale to ty robisz z sibei noba, nie chce cie wyzywac bo nawet cie nei znalam ani nic, ale ty przecyztales jakiegos durnego posta i juz mnie wyzywasz ze ejstem noobem itp. nie pisz niz o mnie wogole bo wiesz jak to wyglada?? Nigdy cie nie znalzalm, nie widizalam nawet a ty mi nagle wyskakuejsz z tekstem ze jestem nobem, chociaz nawet mnei nie zansz a na ppodstawie jednej sytuacji tego czy jest sie nobem okreslic nie mozna. :confused:

A co do wyzywania.-> każdy czasem chce kogos wyzwac od nobow lub cos , ma ochote nawet zabic, ale tego ie zrobi bo dana osoba ma obstawe albo wysoki lvl. Mnie nie ocbdhozi zbytnio zdanie innych czy ktos pozniej napisze ze jestem nobem lub cos ja moge prosto w powiedziec co chce, nie musisze jzu taic tego co chce pwoiedziec wiec skoro zminiam swiat to moge wreszcie powiedziec wszystko co mysle.

A teraz moze juz powinien sie ten temat zakonczyc, bo nie chce mi sie tu zabardzo pisac, i wogole ale jak ebdizecie znwou odpisywac sowje glupoty to tez odpisze. Ten topic to wydarzenia z Galany wiec moze nie zasmiecajmy tego forum tyklo gadajcie sobieco sie dzieje dalej, tlyko mowie jesli bedizecie psiac swoje glupoty bezsensowne to bede wam odpisywac. Ehh....podobno ja potrafie "zgaszac" ludzi XD.

jastr 21-05-2006 13:34

Lady nie lubisz pisać ?? hehe pisz to rozluźnia czy to ważne jak było ?? Co było a nie jest ... Zrezygnowałaś zmieniasz serwa i co tu więcej mówić powodzenia zarówno w Tibi jak i w rl. Ci co ciebie zabili będą twierdzić że mieli powód ty będziesz twierdzić inaczej i nie pisz że szkodi nie ubił cię sam może i jest asslickierem ale wiadomo w tej grze oprócz jakości liczy się ilość ja też bym sam nie atakował 74 ek. Co do ataku na Cat~~ kurde on zawsze neutral był wątpie żeby atakował kogoś bez powodu. Serw schodzi na psy już od dawna ostatnio jakoś nawet szybciej:P. No ale są też i dobre rzeczy chociażby ded rivenna. Ostatnio prowadziłem kampanię kardear=noob. Dziwny z niego człowiek jak mnie kilka razy atakował i pisałem why nigdy nie odpowiedział ale gdy do niego piszę hi noob zawsze odbowiada tyle tematu And remeber Kardear = noob

_PiteroS_ 21-05-2006 13:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jastr
Co do ataku na Cat~~ kurde on zawsze neutral był wątpie żeby atakował kogoś bez powodu. Serw schodzi na psy już od dawna ostatnio jakoś nawet szybciej:P.

Wiem ze jest neutralny i wiem ze mial powod domagal sie tego co mu sie nalezalo i niechcial dac sie wykopac z spawnu bo mial zajeta kolejke.

Vienek 21-05-2006 14:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jastr
nie pisz że szkodi nie ubił cię sam może i jest asslickierem ale wiadomo w tej grze oprócz jakości liczy się ilość ja też bym sam nie atakował 74 ek.

Popieram, solo z knightem na wysokim lvl to przecie jak walenie głową w mur ;) poza tym w kÓ-pie siła ;)

Seteus 21-05-2006 14:34

Cytuj:

Ja nikogo za nia nie wyslalem.. po calej akcji w mint, dalem loga i poszedlem an piwo , jak wrocilem cos mnie trzknelo zeby looknac forum , patrze a tam lady mot ryczy na prawo i lewo w swoim "i kłit" temacie.

Pozniej spotkalem Lady w kazzo , wychodzilem z jaskiniz lootem z guardow , i skullem za jakiegos lv 26 sorca co chcial mi loot podjebac (polak oczywiscie) , zaatakowala mnie , to zaczelem terz atakowac, odpierdolila sie , poszedlem do skrzynki kolo baraków wyslalem loot, akurat dobiegl Qreew i zaczelismy ja lac pod depo , tak tylko zeby postraszyc.

Acha a co do tego co piszesz o Szkodim , nazywasz go asslickerem , to teras powiec mi czyja dupe on lizal ? czy ty i polowa tego żałosnego forum wogole rozumiesz co to znaczy "asslicking" ?

Seteus 21-05-2006 14:54

Cytuj:

No pokażcie mi post w którym mówie że jestem biedna, że oni są źli i że robie z siebie ofiare (i inne teksty). Ofiare to ja robie z niektórych osób i pokazuje że są żalośni. Honor? Co wy wogóle mówicie o honorze? Honor ma osoba która od razu pisze do frineds przy każdym małym problemie (ej on mi zjadł meata co leżal na ziemi ubijecie go plx wylize wam dupe ... i inne teksty tego typu) Nie, honor to ja zachowałam cały czas :] . Honorowe....hmmm...nie zapłaciłam nikomu skoro wiem, że mam racje i mnie nie obchodziło jaki on ma lvl, komu liże tyłek i jakie lvle mnie ubija. Nie obchodziło mnie to, opwiedziałam że nie zapłace , prędzej zmeinei swiat. To jest wlasnie honorowe , nie będe nikomu płacic. Ofiary także z siebie nie robie, gdybym robila z siebie ofiare zaczelo by sie to zupelnie inaczej. Ale to nie moj charakter, i powiem jedno ze z podenisioną głową zmeiniam world, nie dam sie zmanipulowac jakeimus szkodiemu asslickerowi lub innym. Wiec jezeli wiecie co znaczy honor to sie nei udzielac.
A co do tej ofiary, to ja pisze tlyko co sie stalo naprawde, nie mowie jaka ejstem biedna ani ze chceh tu wrocic. Mowie ze tu jest za duzo Pk i Pa i co wam to da? Jezeli nie lziecie dup** na galanie to predzej cyz pozniej zrobia to samo z wami , nie uzalam sie nad soba, gdyby dzielo sie to wszystko dzisiaj cala historia z mintiwalin zrobilabym to samo.Im szybcej to do was dotrze tym lepiej.
@kejisey
nie wiem o co ci chodzi ale to ty robisz z sibei noba, nie chce cie wyzywac bo nawet cie nei znalam ani nic, ale ty przecyztales jakiegos durnego posta i juz mnie wyzywasz ze ejstem noobem itp. nie pisz niz o mnie wogole bo wiesz jak to wyglada?? Nigdy cie nie znalzalm, nie widizalam nawet a ty mi nagle wyskakuejsz z tekstem ze jestem nobem, chociaz nawet mnei nie zansz a na ppodstawie jednej sytuacji tego czy jest sie nobem okreslic nie mozna. :confused:

A co do wyzywania.-> każdy czasem chce kogos wyzwac od nobow lub cos , ma ochote nawet zabic, ale tego ie zrobi bo dana osoba ma obstawe albo wysoki lvl. Mnie nie ocbdhozi zbytnio zdanie innych czy ktos pozniej napisze ze jestem nobem lub cos ja moge prosto w powiedziec co chce, nie musisze jzu taic tego co chce pwoiedziec wiec skoro zminiam swiat to moge wreszcie powiedziec wszystko co mysle.

A teraz moze juz powinien sie ten temat zakonczyc, bo nie chce mi sie tu zabardzo pisac, i wogole ale jak ebdizecie znwou odpisywac sowje glupoty to tez odpisze. Ten topic to wydarzenia z Galany wiec moze nie zasmiecajmy tego forum tyklo gadajcie sobieco sie dzieje dalej, tlyko mowie jesli bedizecie psiac swoje glupoty bezsensowne to bede wam odpisywac. Ehh....podobno ja potrafie "zgaszac" ludzi XD.

Post w ktorym mowisz ze jestes biedna ? to jest przenosnia pani "spierdolilam ze skzoly zeby expic" , pisalas w swoim temaci e ze padlas za nic , a padlas za kozactwo i grozenie mi , ty to nazywalas power abusem bo sama niewidzisz ze sie o to prosilas, powod byl , na temat smierci nic wiecej do dodania , powiec mi teras z kogo ty zrobilas ofiare ? i chyba sama z sibie ofiare losu, , twoje dwa kolejne deady to wynika twojej glopoty i "zmyslu taktycznego" , i nie gadaj ze "i tak tutaj nie gram" bo postawie tutaj 2 flaszki przedniej wódki ze malo sie nie poplakals przed kompterem.

"Nie, honor to ja zachowałam cały czas :] . " Gdzie ty sie wykazalas honorem ? pytalem na tibia.com , zapytam terz tutaj , czy ty wiesz co to jet honor i czym sie on objawia ? Ty chcialas mi wpoic na sile ze ja mam sie wyniesc z respa bo twoj net cie kicknol.. wiedzialas ze nie poslucham , bo nie mam w zwyczaju przejmowac sie czyims internetem... bylas bezsilna, a abezsilne dziewczynki robia glopie zeczy.. jak np. wyrzocenie mojego loota do wod,y i kradzierz drugiego + grozenie mi.. czy ja postapilem nie honorowy w tej sytuacji ? nie , napewno nie , jak cie bedzie ktos gwalcic na ulicy , powiecmy 30 letni mesz czyzna, zamkniej jape i dasz mu skaczyc zeby zachowac honor ? czy bedziesz wolac o pomoc w sytuacji gdzie sama nie masz fizycznej mozliwosci uratowania siebie ? ta cala kwestia nie ma nic wposlnego z honorem , jedyne co stalo sie w mint to to ze ja nie bylem "dżentelmenem" a ty zachowalas sie jak gówiniara.

Co do kwesti "szkodi asslicker" , zeby wiedziec czy szkodi lize czyjas dupe , musialabys czytac chat jego gildi , wsyzstkie jego rozmowy na prywatnuch kanalach i na "default" a domyslam sie ze nie jestes jego naiolem struzem ani Chuck'iem Norris'em , wiec raczej nie mozesz nic powiedziec na ten temat , to tak jak słepy zgłosił by ochroniarzowi w supermarkecie że typ w seledynowej kurtce ukradł badonik marki "snickers". rozumiesz ?

Mówisz ze sie nie zalilas o nic ? a pamietasz rozmowe w kazzo "boli mnie tylko to ze zostawiam wszystkich przyjaciol tutaj" , nie chce przesadzic ale o ile pamietam powtorzylas mi to 4 razy... to BYŁO żałosne..

Mówisz ze jesli nie lize sie dupy to nie da sie grac na Galanie ? jestem tutaj prawie od poczatku , jakies 1,5 roku chyba.. nigdy nie lizalem zadnej dupy , do nikogo sie nie przymilalem ani nie staralem sie stawiac w lepszym swietle niz inni... jak narazie zyje mi sie dobrze na galanie.

A co do honoru , ztego co pamietam to ludzi gadali ze uzywasz mc , a ktos wspomnialemterz ze sharujesz.. niewiem nie mam na to dowodow, niewidzialem ich wiec terz nie wierze w 100 % w to .

No ale jesli to prawda.. a ty to czytasz , to teras powiec mi

kto tutaj nie ma honoru ?

szkodi 21-05-2006 15:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arturo Soprano
@Szkodi
Dla Kondy dupska nie lizales, ale dla czesci tak:baby: . Wiec teraz nie klam zetak nie bylo :p

oj przepraszam :x wybaczysz mi? plix plix? :}

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Seteus
Acha a co do tego co piszesz o Szkodim , nazywasz go asslickerem , to teras powiec mi czyja dupe on lizal ? czy ty i polowa tego żałosnego forum wogole rozumiesz co to znaczy "asslicking" ?

mm. dojdzmy do tego ze byla to chyba pupa Sinida, Qreewa i chcialem byc fajniejszy w oczach Proliator ktorych 80% znam. Zreszta Ci ktorych nie znam dziekowali mnie za fair interwencje po smierci Lady Mot. Wiele osob tez msgowalo mnie z podziekowaniami bo nie raz wyrzucalaas ich ze spawnow.

Co do asslickerstwa to chcialbym powiedziec wy nazywacie swoja przyjazn przyjaznia, a dobre stosunki h lvli i lepszych gildii nazywaja sie asslickerstwem ;)

Ktos tu pomylil zwroty ;)

jastr 21-05-2006 16:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Seteus
Post w ktorym mowisz ze jestes biedna ? to jest przenosnia pani "srzodkiewka jest superilam ze skzoly zeby expic" , pisalas w swoim temaci e ze padlas za nic , a padlas za kozactwo i grozenie mi , ty to nazywalas power abusem bo sama niewidzisz ze sie o to prosilas, powod byl , na temat smierci nic wiecej do dodania , powiec mi teras z kogo ty zrobilas ofiare ? i chyba sama z sibie ofiare losu, , twoje dwa kolejne deady to wynika twojej glopoty i "zmyslu taktycznego" , i nie gadaj ze "i tak tutaj nie gram" bo postawie tutaj 2 flaszki przedniej wódki ze malo sie nie poplakals przed kompterem.
"Nie, honor to ja zachowałam cały czas :] . " Gdzie ty sie wykazalas honorem ? pytalem na tibia.com , zapytam terz tutaj , czy ty wiesz co to jet honor i czym sie on objawia ? Ty chcialas mi wpoic na sile ze ja mam sie wyniesc z respa bo twoj net cie kicknol.. wiedzialas ze nie poslucham , bo nie mam w zwyczaju przejmowac sie czyims internetem... bylas bezsilna, a abezsilne dziewczynki robia glopie zeczy.. jak np. wyrzocenie mojego loota do wod,y i kradzierz drugiego + grozenie mi.. czy ja postapilem nie honorowy w tej sytuacji ? nie , napewno nie , jak cie bedzie ktos gwalcic na ulicy , powiecmy 30 letni mesz czyzna, zamkniej jape i dasz mu skaczyc zeby zachowac honor ? czy bedziesz wolac o pomoc w sytuacji gdzie sama nie masz fizycznej mozliwosci uratowania siebie ? ta cala kwestia nie ma nic wposlnego z honorem , jedyne co stalo sie w mint to to ze ja nie bylem "dżentelmenem" a ty zachowalas sie jak gówiniara.
Co do kwesti "szkodi asslicker" , zeby wiedziec czy szkodi lize czyjas dupe , musialabys czytac chat jego gildi , wsyzstkie jego rozmowy na prywatnuch kanalach i na "default" a domyslam sie ze nie jestes jego naiolem struzem ani Chuck'iem Norris'em , wiec raczej nie mozesz nic powiedziec na ten temat , to tak jak słepy zgłosił by ochroniarzowi w supermarkecie że typ w seledynowej kurtce ukradł badonik marki "snickers". rozumiesz ?
Mówisz ze sie nie zalilas o nic ? a pamietasz rozmowe w kazzo "boli mnie tylko to ze zostawiam wszystkich przyjaciol tutaj" , nie chce przesadzic ale o ile pamietam powtorzylas mi to 4 razy... to BYŁO żałosne..
Mówisz ze jesli nie lize sie dupy to nie da sie grac na Galanie ? jestem tutaj prawie od poczatku , jakies 1,5 roku chyba.. nigdy nie lizalem zadnej dupy , do nikogo sie nie przymilalem ani nie staralem sie stawiac w lepszym swietle niz inni... jak narazie zyje mi sie dobrze na galanie.
A co do honoru , ztego co pamietam to ludzi gadali ze uzywasz mc , a ktos wspomnialemterz ze sharujesz.. niewiem nie mam na to dowodow, niewidzialem ich wiec terz nie wierze w 100 % w to .
No ale jesli to prawda.. a ty to czytasz , to teras powiec mi
kto tutaj nie ma honoru ?

Więc tak po 1 nie używaj wulgaryzmów bo się później ciężko połapać w tekscie. Po 2 to tylko gra więc nie wyzywaj innych od głupków wyluzuj z deka. Miała tu 74 ek i napewno kilku przyjaciół wiem ty zapewne byś machnął ręką i z lekkim sercem powiedział mam to wszystko w d@pie ale wiesz nie każdy potrafi po tak długim czasie po prostu odejść bez emocji. Grasz od 1,5 roku nie podlizujesz się nikomu i gra ci się dobrze?? na Galanie?? weś zdradz mi jakąś tajemnicę swoją bo ja za h@ja tak nie umiem co się nie ruszysz jakieś red skule latają i tylko czekają na moment słabości ażeby cię ubić a tylko spróbuj odpowiedzieć atakiem na ich atak zaraz się okaże że to jakiś noob char jakiegoś 100+ i masz hunta albo pay 20k.(na moje szczęście już tutaj nie gram) Co do sharowania i mc: weś przestań już, to w tym temacie przerabialiśmy i nie chcę, żeby znów to było wałkowane przez najbliższe 4 strony tego tematu. Teraz pytanie do szkodiego co się stało w temacie o dedzie rivenna piszesz coś że ktoś cie wywalił z expowiska?? czyżby stare pats naprawdę zaczęło się sypać czy to tylko podpucha??

Lady69 21-05-2006 17:08

"postawie tutaj 2 flaszki przedniej wódki ze malo sie nie poplakals przed kompterem. " -> a ja postawie 4 że tak nie było ^.-

"A co do honoru , ztego co pamietam to ludzi gadali ze uzywasz mc , a ktos wspomnialemterz ze sharujesz.. niewiem nie mam na to dowodow, niewidzialem ich wiec terz nie wierze w 100 % w to ". -> ja sharuje? lol, od opczatku , od 1 lvla gralam ta postacia ja i nigdy nikt nie mial do niej passow, nie musisz wierzyc ale tak bylo. Ja w przeciwisinestwie do innych nigdy nie daje nikomu passow, noi co...nigdy nei mialam hacka:)

"jak cie bedzie ktos gwalcic na ulicy , powiecmy 30 letni mesz czyzna, zamkniej jape i dasz mu skaczyc zeby zachowac honor ?" -mnie tam ludzie nei gwalcą nie wiem jak ciebie XD pozatym ja bym sie eni dala nawet dotkanc jakeimus ****owi XD

"Co do kwesti "szkodi asslicker" , zeby wiedziec czy szkodi lize czyjas dupe , musialabys czytac chat jego gildi , wsyzstkie jego rozmowy na prywatnuch kanalach i na "default" a domyslam sie ze nie jestes jego naiolem struzem ani Chuck'iem Norris'em , wiec raczej nie mozesz nic powiedziec na ten temat , to tak jak słepy zgłosił by ochroniarzowi w supermarkecie że typ w seledynowej kurtce ukradł badonik marki "snickers". rozumiesz " ->to jes tmoje zdanie po czytaniu forum tibi pl, tibi com od daawna, oraz opowiesciach paru osob z galany ;d

"Mówisz ze sie nie zalilas o nic ? a pamietasz rozmowe w kazzo "boli mnie tylko to ze zostawiam wszystkich przyjaciol tutaj" , nie chce przesadzic ale o ile pamietam powtorzylas mi to 4 razy... to BYŁO żałosne.." -> ta pamietam, tu to prawda malo sie nie poplakalam przed kompem...tylko ,że ze smiechu. XDDDDDDDDDDDDDD :p wiesz mnie nigdy nie wyczujesz keidy mowie prawde keidy wkrecam ^.- a co do friends to szkoda ze ich zostawiam ale nie przezywam tego tak jak przedstawilam ci to wtedy bo wiem ze wcaiz bede z nimi gadac.

Napisales wczesneij ze nikogo na mnei nie wsyalles, a jak z toba gadalam to mowiels ze rahilli twoj znajomy i ty to zalatwiles. aff wiec nie wkrecaj ja sklerozy nie mam :p

"kto tutaj nie ma honoru ?" ty ;) a wiesz czemu :
-sam zalatwic sprawy nie mogles, ja tam po friends nie pisalam, a ty od razu sprawozdanie na guild chacie a potem piszes zpo kumplach zeby pomogli mnie ubic ->-.-
-caly zcas wkrecasz z ta godzina na ktora weszles na mintiwalin ale nie wiem po co, na forum tibi com koels ktory byl przedemna sam napisal ze weeszlam o 12.00 czyli od razu po NIM.
-zamiast sie przyznac do beldu probujesz pisac i robic wszystko zeby wyszlo na twoja korzysc.

a teraz ptyales gdzie ja pokazuje honor. no to prosze bardzo juz ci mwoie:
-Nie obchodzi mnie czyjs lvl, jesli wiem ze mam racje stoje na swoim.
-znowu jesli wiem ze mam racje -> nie place nikomu i nie interesuje mnie to ze ktos ma obstawe i ze mnei ubije.
-staram sie swoje sprawy rozwiazywac sama...
-mowie co mysle -.-

. O co teraz sie przyczepisz ?? No napisz cos czekam zeby ci odpowiedziec XDDDDD huehueehu :baby: :baby: :baby: :baby:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:45.